اتوبوس در مشهد رایگان شد

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد از خدمات‌دهی رایگان این سازمان در خطوط منتهی و عبوری از حرم مطهر رضوی در روز‌های عرفه و عید سعید قربان خبر داد.

اتوبوس در مشهد رایگان شد

محسن شریعتی افزود: برابر مصوبه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس و دستور شهردار مشهد، خدمات ناوگان اتوبوسرانی در خطوط منتهی و عبوری از حرم مطهر رضوی در روز‌های عرفه و عید سعید قربان به‌صورت رایگان ارائه می‌شود که این خطوط شامل ۱۲، ۵۰، ۶۲، ۸۲، ۸۶، ۲۱۰ و خطوط یک و سه BRT است.

وی ادامه داد: خطوط منتهی و عبوری از حرم مطهر به صورت ویژه تقویت می‌شود و خدمات دهی برگشت از پایانه‌های موقت در محدوده مبادی خروجی حرم مطهر انجام می‌گیرد.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد گفت: همچنین در روز عید سعید قربان، خدمات دهی ناوگان در خطوط منتخب از ساعت ۵ صبح در محور‌های خیابان امام رضا (ع)، توس، آیت الله عبادی، صبا، رسالت، طبرسی، بولوار وکیل اباد و الهیه، شامل خطوط ۸۰۱، ۲۰۵، ۳۸، ۷۱.۱، ۴۱، ۱۲، ۸۰۲ و ۸۳۲ برنامه ریزی شده است و در دیگر خطوط از ساعت ۶ صبح آغاز می‌شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید