حملات آمریکایی ـ صهیونی به 64 مدرسه هرمزگان آسیب زد

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان گفت: در حملات آمریکایی ـ صهیونی 64 مدرسه در هرمزگان آسیب دید‌.

حملات آمریکایی ـ صهیونی به 64 مدرسه هرمزگان آسیب زد

مهدی باوقار زعیمی با اشاره به آخرین آمار خسارات ناشی از تهاجم اخیر دشمن، اظهار کرد: 64 مدرسه در سطح استان دچار آسیب‌های مختلف از جمله شکستگی شیشه‌ها و تخریب ناشی از موج انفجار شده‌اند.

وی تصریح کرد: از این تعداد 5 مدرسه نیازمند بازسازی کلی و مقاوم‌سازی جدی هستند و برنامه‌ریزی شده است که مدارس با آسیب‌های جزئی ظرف کمتر از دو هفته تعمیر و به چرخه آموزشی بازگردند.

وی با اشاره به راه‌اندازی پویش ملی فرشته‌های میناب با شعار «یک ایران، یک مدرسه» ، گفت: این پویش بستری را فراهم کرده تا هر ایرانی با هر توان مالی، حتی به اندازه هزینه یک آجر، در بازسازی مدارس آسیب‌دیده از جنگ سهیم شود.

مدیرکل توسعه، نوسازی و تجهیز مدارس هرمزگان ادامه داد: در این راستا کلنگ نخستین مدرسه از این مجموعه توسط آستان مقدس حسینی (ع) در میناب به زمین زده شده و به زودی با حضور وزیر آموزش و پرورش، عملیات اجرایی سایر واحدها نیز آغاز خواهد شد.

 

منبع: تسنیم
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس

    چیز عجیبی نیست وقتی س میاد پایگاهاشو نزدیک مدرسه میسازه
    در کل س پایگاهارو داخل شهر و مناطق مسکونی میسازه دلیلشم همه میدونن

  • ناشناس

    بچه مدرسها بالباس نظامی مدرسه میرفتند. عملیات فریب