نحوه فعالیت بانکهای خراسان رضوی از ۱۵ فروردین
دبیر شورای هماهنگی بانکهای خراسان رضوی گفت: ساعات فعالیت شعب بانکهای خراسان رضوی طبق اطلاعیه شورای هماهنگی بانکها اعلام شد و از شنبه ۱۵ فروردینماه، تمامی ظرفیتها برای تسهیل ارائه خدمات به مراجعان بهکار گرفته شده است.
علیاصغر نظری با بیان اینکه براساس اطلاعیه صادره از سوی شورای هماهنگی بانکها، از تاریخ ۱۵ فروردینماه تا اطلاع ثانوی، ساعات فعالیت شعب بانکها در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۷:۳۰ صبح تا ۱۳:۳۰ و در روزهای پنجشنبه از ساعت ۷:۳۰ صبح تا ۱۲:۳۰ تعیین شده است، اظهار کرد: بر اساس تصمیم مدیران عامل بانکها، تعداد شعب فعال ۱۰۰ درصد خواهد بود.
وی افزود: ما و تمامی همکاران شعبات بانکهای خراسان رضوی در این روزها با تمام توان در تلاش هستیم تا امور مراجعان گرامی در کوتاهترین زمان ممکن انجام شود. بدیهی است جهت جلوگیری از اتلاف وقت و سهولت در ارائه خدمات، لطفاً پیش از مراجعه حضوری، از ساعات فعالیت و وضعیت ارائه خدمات شعبه مورد نظر اطمینان حاصل کنند.