سخنگوی شورای تأمین استان و معاون سیاسی استاندار قزوین:

شهادت ۶ نفر در حمله پهپادی ظهر جمعه به یکی از منازل مسکونی در روستای نجف‌آباد قزوین/ ۱۶ نفر نیز مجروح شدند

سخنگوی شورای تأمین استان و معاون سیاسی استاندار قزوین از شهادت ۶ نفر در قزوین بر اثر حمله رژیم صهیونیستی خبر داد.

شهادت ۶ نفر در حمله پهپادی ظهر جمعه به یکی از منازل مسکونی در روستای نجف‌آباد قزوین/ ۱۶ نفر نیز مجروح شدند

شهرام احمدپور با اشاره به آخرین جزئیات حمله پهپادی ظهر جمعه به یکی از منازل مسکونی در روستای نجف‌آباد از توابع شهرستان قزوین، اظهار کرد: پیرو خبر قبلی، با پایان عملیات آواربرداری، سه نفر دیگر از افرادی که در زیر آوار گرفتار بودند، به شهادت رسیدند و بدین ترتیب شمار شهدای این حمله متجاوزانه به ۶ نفر که ۳ نفر از آنها زن و ۳ نفر مرد هستند افزایش یافت.

وی افزود: در این حادثه ۱۶ نفر نیز مجروح شدند که در بیمارستان‌های استان تحت مداوا قرار دارند و همچنین در جریان عملیات امدادرسانی، دو تن از نیروهای امدادی نیز مصدوم شده و تحت درمان هستند.

احمدپور با تأکید بر ابعاد انسانی این فاجعه تصریح کرد: در میان شهدای این حادثه، شهادت مظلومانه روزیتا رمضانی کودک ۸ ساله که بر اثر موج انفجار در ساختمان مجاور جان خود را از دست داد، موجب تأثر عمیق مردم شهید پرور استان شد.

احمدپور در ادامه تصریح کرد:در اوج این جنایت آشکار، دستان آلوده رژیم صهیونیستی و آمریکا بار دیگر به خون پاک یک کودک ۸ ساله آغشته شد؛ «روزیتا رمضانی» که بی‌گناه و مظلوم، در پناه خانه‌اش هدف این حمله وحشیانه قرار گرفت و به شهادت رسید. این جنایت، نه صرفاً یک حمله، بلکه سندی روشن از ماهیت ضدانسانی و کودک‌کش دشمن است صحنه‌ای تکان‌دهنده که عمق قساوت این رژیم را برای افکار عمومی جهان بیش از پیش عیان ساخت.

وی ادامه داد: همچنین ۴ نفر از شهدای این حادثه (دو زن و دو مرد) از افراد دارای معلولیت شدید جسمی و ذهنی بودند ؛ این موضوع نشان‌دهنده عمق جنایت و غیرانسانی بودن این اقدام است.

سخنگوی شورای تأمین استان خاطرنشان کرد: تمامی این افراد از شهروندان عادی و غیرنظامی بوده و هیچ‌گونه ارتباطی با مراکز نظامی نداشتند.

احمدپور تأکید کرد: در حالی که رژیم صهیونیستی و آمریکا، مدعی عدم هدف‌گیری مناطق مسکونی هستند، اما واقعیت این حادثه و شهادت کودکان، زنان و افراد دارای محدودیت و معلولیت ، نشان می‌دهد این ادعاها کاملاً کذب و بی‌اساس است.

وی در پایان گفت: بی‌تردید این اقدام جنایتکارانه، موجی از انزجار عمومی نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا را در پی خواهد داشت.

 

منبع: مهر
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 5
  • ناشناس

    همه مسئولین برگشتن دهاتاشون

  • ناشناس

    احتمالا یک مسئول یا فرمانده آنجا بوده! مثل منزل مسکونی قبلی در جنوب که گفتند تنگسیری شهید شده!

  • راج کاپور

    همه این افراد در یک منزل بودن؟

  • ناشناس

    چرا اسم افراد رو ذکر نمی کنینچرا باید یه منزل تو روستا مورد هدف باشهحتما خانه امن بوده شک نکن

  • ناشناس

    چقدرماایرانیها باعث کشته شدن زن وبچها درسوریه وغزه شدیم برا حکومت داری. خداازمابگزره