کشف محموله مرغ‌های تاریخ‌گذشته در بندرعباس

بندرعباس - مدیر نظارت و بازرسی محصولات کشاورزی هرمزگان از کشف ۲۲۳ کیلوگرم مرغ گرم تاریخ‌مصرف‌گذشته در یک واحد صنفی بندرعباس و پلمب این مرکز متخلف خبر داد.

کشف محموله مرغ‌های تاریخ‌گذشته در بندرعباس

در راستای تشدید نظارت‌ها بر بازار شب عید و حفظ سلامت سبد غذایی شهروندان، ضربه بازرسان به متخلفان حوزه فرآورده‌های خام دامی در مرکز استان هرمزگان وارد شد.

‌سیروس بشیرزاده مدیر نظارت و بازرسی بر محصولات کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، اظهار داشت: طی گشت مشترک بازرسان این سازمان با همراهی نمایندگان تعزیرات حکومتی و پلیس اماکن ناجا، یک محموله غیربهداشتی در بندرعباس شناسایی شد.

‌وی افزود: در این عملیات نظارتی، مقدار ۲۲۳ کیلوگرم مرغ گرم که تاریخ انقضای آن‌ها به پایان رسیده بود و به‌صورت مخفیانه در یک واحد صنفی مرتبط با محصولات گوشتی نگهداری می‌شد، کشف و ضبط گردید.

مدیر نظارت و بازرسی محصولات کشاورزی هرمزگان با اشاره به مخاطرات جدی مصرف اقلام تاریخ‌گذشته، تصریح کرد: با توجه به اینکه مصرف مواد پروتئینی منقضی شده می‌تواند منجر به مسمومیت‌های شدید و بیماری‌های خطرناک گوارشی شود، این پرونده با حساسیت ویژه دنبال شد.

‌بشیرزاده خاطرنشان کرد: با دستور مستقیم مدیرکل تعزیرات حکومتی استان، واحد صنفی مذکور به‌دلیل نگهداری و تلاش برای عرضه اقلام غیربهداشتی به‌صورت کامل پلمب و پرونده تخلف جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد.

‌وی این اقدام را هشداری جدی به تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان مواد غذایی دانست و گفت: نظارت مستمر بر زنجیره تأمین مواد غذایی خط قرمز ماست. همکاری بین‌دستگاهی میان جهاد کشاورزی، تعزیرات و نیروی انتظامی برای حفظ امنیت غذایی مردم با قدرت ادامه دارد و با هرگونه فساد در این حوزه بدون اغماض برخورد خواهد شد.

منبع: مهر
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • اشکان

    خوب مرغ گرم دولتی زیر قیمت بازار داستانش همینه دیگه. نصفشو مردم خوردن شما نصفشو گرفتی 🙄🙄🤐🤐