حمله جنگنده‌های آمریکا و اسرائیل به آمبولانس هلال احمر در لار/ ویدئو

روابط‌عمومی جمعیت هلال‌احمر استان فارس اعلام کرد: یک آمبولانس جمعیت هلال‌احمر در شهرستان لارستان هنگام انجام ماموریت امدادرسانی هدف حمله هوایی رژیم صهیونسیتی آمریکایی قرار گرفته است؛ این آمبولانس در حال امدادرسانی به مصدومان حادثه حمله هوایی بوده که مورد اصالت مستقیم موشک قرار می‌گیرد.

حمله جنگنده‌های آمریکا و اسرائیل به آمبولانس هلال احمر در لار/ ویدئو

 در این حادثه علاوه بر آسیب دیدن آمبولانس هلال‌احمر، تعدادی از نیروهای امدادی و شماری از شهروندان عادی نیز مجروح شده‌اند و تیم‌های امدادی در حال بررسی و رسیدگی به وضعیت مجروحان هستند.

حمله به امدادگران و آمبولانس هلال‌احمر در حالی رخ داده است که این نیروهای امدادی صرفا در حال انجام مأموریت انسانی و کمک به مجروحان بودند.

بر اساس کنوانسیون‌های بین‌المللی از جمله مقررات صلیب سرخ و حقوق بشردوستانه، حمله به نیروهای امدادی، مراکز درمانی و خودروهای امدادی ممنوع بوده و می‌تواند به‌عنوان نقض آشکار قوانین بشردوستانه محسوب شود.

گزارش تکمیلی متعاقبا اعلام می‌شود.

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • ناشناس

    شک نکنین که داخل مهمات بوده یا جابجایی نیرو داشتن

  • ناشناس

    اونا بهتر از من و تو می دونند چی تو امبولانسه!

  • ناشناس

    آمبولانس که ظاهر کاره..پوششه

  • ناشناس

    یه جوری نقطه زنی کرده هیچ جایی آسیب ندیده به جز یک آمبولانس مهم اینه چی توش بوده اینا نمیگن و نمی خواهند بگن از بس یه مشت آدم های دروغ گو هستند

  • فروتن

    پهپاد بوده... وگرنه جنگنده طوری میزنه که از ماشین فقط خاطراتش می مونه

  • ناشناس

    بر اساس کنوانسیون‌های بین‌المللی از جمله مقررات صلیب سرخ و حقوق بشردوستانه، حمله با آمبولانس و کامیون یخچال دار بستنی میهن به مردم ممنوع است.