رئیس سازمان هدفمندی یارانه ها در سفر به خوزستان:

تعامل استاندار خوزستان با دولت مرکزی، الگوی موفق حکمرانی اقتصادی در استان‌هاست

در شرایطی که بسیاری از استان‌ها با چالش‌های مالی و اجرایی در حوزه پرداخت یارانه‌ها روبه‌رو هستند، خوزستان با مدیریت میدانی و ابتکار استاندار خود توانسته اعتماد سازمان هدفمندی را جلب کند؛ موضوعی که به گفته حسن نوروزی، می‌تواند الگوی موفقی برای سایر استان‌ها در تعامل میان سطوح ملی و استانی باشد.

تعامل استاندار خوزستان با دولت مرکزی، الگوی موفق حکمرانی اقتصادی در استان‌هاست

در نشست راهبردی که به ابتکار استاندار خوزستان و با حضور مدیران ارشد سازمان هدفمندی یارانه‌ها و شرکت ملی گاز برگزار شد، حسن نوروزی، رئیس سازمان هدفمندی یارانه‌ها، ضمن تقدیر از استاندار خوزستان برای برگزاری این نشست، اظهار داشت: استان خوزستان مهد صنایع عمده کشور است و همکاری این استان در وصول منابع هدفمندی یارانه‌ها و بودجه کلان کشور، نقشی تعیین‌کننده دارد.

وی در ادامه به موضوع پرداخت مطالبات گندمکاران اشاره کرد و گفت: بر اساس قانون بودجه، آخرین مهلت تسویه مطالبات گندمکاران پایان شهریورماه است؛ اما امسال موفق شدیم پرداخت‌ها را تا ابتدای شهریور به ۹۵ درصد برسانیم. پنج درصد باقی‌مانده نیز به‌دلیل ابهام در مکانیزم پرداخت حق بیمه معوق مانده بود که هم‌اکنون در حال پرداخت است و تسویه خواهد شد

نوروزی همچنین درباره اجرای قانون حذف یارانه سه دهک بالای درآمدی گفت: این اقدام یک الزام قانونی است که توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال پیگیری است و ان‌شاءالله تا پایان سال جاری به‌طور کامل اجرایی خواهد شد.

منبع: پُرسون
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • سید عزیز

    مگر خوزستان خود مختاری گرفته ؟