مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان:
ترافیک در محورهای ورودی و خروجی گیلان همچنان فوق سنگین است
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان با اشاره به ورود بیش از ۴۱۱ هزار خودرو به استان گفت: ترافیک همچنان در محورهای ورودی و خروجی گیلان فوق سنگین است.

فریبرز مرادی با اشاره به میزان تردد ورودی و خروجی استان اظهار کرد: در این مدت تعداد ورودی به استان گیلان برابر با ۴۱۱ هزار و ۶۳۷ دستگاه بوده است.
وی با بیان اینکه خروجی از استان در این بازه زمانی ۳۶۱ هزار و ۱۳۳ دستگاه ثبت شده است، ادامه داد: ترافیک همچنان در محورهای ورودی و خروجی گیلان فوق سنگین است.
مرادی همچنین از انباشت ۵۰ هزار و ۵۰۴ دستگاه خودرو در مبادی ورودی استان خبر داد و افزود: تعداد خودروهای ورودی به آزادراه نیز به ۲۳۶ هزار و ۵۷۳ دستگاه رسیده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای گیلان با اشاره به اهمیت مدیریت ترافیک و رعایت نکات ایمنی از سوی رانندگان، از هموطنان خواست در سفرهای خود احتیاط و صبر را رعایت کنند.
باید از هر نفر_ روز عوارض زباله بگیرند ، زباله هایی که ایجاد میشه داره استان رو نابود میکنه .