رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

جوانان هم به کرونا مبتلا می‌شوند / شمار مبتلایان در آذربایجان شرقی ١٣٠ نفر است

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: هر چند مبتلایان به ویروس کرونا اکثرا مسن هستند، اما جوان ۲۳ و ۲۹ ساله هم با مشکلات تنفسی در بخش بستری است.

جوانان هم به کرونا مبتلا می‌شوند / شمار مبتلایان در آذربایجان شرقی ١٣٠ نفر است

محمد حسین صومی رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گفت‌وگوی خبری با بیان این مطلب اظهار کرد: تعداد مبتلایان به کرونا در آذربایجان شرقی به ۱۳۰ نفر و تعداد فوتی‌ها به ۱۲ نفر رسیده است.

وی با تاکید بر ضرورت ماندن در خانه و جدی گرفتن کرونا و توصیه‌های بهداشتی، متذکر شد: اخبار خوبی از بازار تبریز، اماکن عمومی و فروشگاه‌های بزرگ به گوش نمی‌رسد، مردم برای درک حال بیماران، لحظاتی را در نظر بگیرند که نمی‌توانند نفس بکشند.

وی تاکید کرد: بیماران از مردم خواهش می‌کنند تا در خانه‌هایشان بمانند و به گسترش ویروس کمک نکنند.

به گزارش ایسنا، صومی گفت: جلسه ستاد دانشگاهی برگزار شده است و جلسه ستاد استانی نیز ظهر فردا برگزار و تصمیمات جدیدی اتخاذ شده و در صورت نیاز هشدار داده می‌شود.

وی در بخش پایانی سخنانش از گندزدایی بانک‌ها خبر داد و گفت: تصمیمات در این خصوص نیز فردا اتخاذ می شود، مهمترین قدم در این خصوص ارائه خدمات الکترونیک و کاهش مراجعات است.

منبع: ایسنا

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • م

    به مسئولان تولید برنامه های صدا و سیما این نکته مهم را یاد بایدآور شد که : برای اینکه مردم کرونا را جدی بگیرند و به مسافرت نروند . اپیدمی را به آنها بشناسید اگر مردم و ایران را دوست دارید. اصلا بگویید معنی اپیدمی چیست و در اپیدمی چه اتفاقی می افتد .طی برنامه های کوتاه و اینفوگرافی ها تاریخ اپیدمی های ایران و اشتباهاتی را که مردم در مواجهه با آن داشتند و باعث تلف شدن صدها هزار انسان شد را به نمایش بگذارید تا مردم کرونا را جدی گرفته و به سفر نروند و در خانه هاشان بمانند. تا مردم جدی نگیرند چرخه انتقال قطع نخواهد شد. و خدای نکرده تبدیل به فاجعه خواهد شد.. سر چشمه شاید گرفتن به بیل/ چو پرشد نشاید گذشتن به پیل