اصفهان| کاهش کشف حجاب در خودروها با فعالیت سامانه "ناظر"

رئیس پلیس امنیت اخلاقی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: در حال حاضر در سامانه ناظر یک هزار ۶۷۸ کاربر مشغول به فعالیت هستند و از اواخر فروردین ماه سال جاری تاکنون یک هزار ۳۶۲ مورد کد ۱۴ اعمال قانون شده‌اند.

اصفهان| کاهش کشف حجاب در خودروها با فعالیت سامانه "ناظر"

سرهنگ نعمت‌الله طاهرپور ‌در رزمایش توجیهی ناظران مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان با اشاره به نقشه‌های دشمن اظهار داشت: دشمن در اتاق‌های فکر خارج از کشور و با استفاده از افراد نامحسوس داخلی از سنوات گذشته برنامه‌هایی را تنظیم کرده که بدین وسیله ناهنجاری‌هایی را در یک جنگ ارزشی، به صورت زیر پوستی و در قالب چهارشنبه های سفید و دختران انقلاب در اینترنت و ماهواره انجام و گسترش داد.

وی درباره نرم‌افزار ناظر در برخورد با کشف حجاب در خودروها بیان کرد: لازم است که در تقابل با چنین برنامه‌ها راهکارهای اثر بخش و مفید در بدنه نظام عملی شود که از جمله این راهکارها می‌توان به سامانه ناظر اشاره کرد و این در حالی است که سامانه ناظر در حال حاضر در سطح ملی انجام میشود.

رئیس پلیس امنیت اخلاقی فرماندهی انتظامی استان اصفهان افزود: مرداد ماه سال 1396 نسخه نخست، در اوایل سال گذشته نسخه دوم و در آخرین ماه از سال گذشته نیز نسخه سوم نرم‌افزار ناظر برای استفاده کاربران ارائه شد که در نسخه سوم به دلیل خط قرمز بودن موضوع کشف حجاب اقدامات لازم صورت گرفت.

وی پیرامون بازخورد این سامانه تصریح کرد: با توجه به شایع شدن موضوع کشف حجاب در خودروها، از اواخر فروردین ماه سال جاری و با وارد شدن نسخه سوم ناظر این موضوع به شدت کاهش یافت و این امر مگر با تلاش‌های افراد فضای برون سازمانی به مرحله عمل نمی‌رسید. امید است که این همکاری بیشتر شود و اثر بخشی آن را در سایر موضوعات نیز احساس کنیم.

سرهنگ طاهرپور ادامه داد: هیچ برنامه‌ای بدون عیب نیست و ما از زمان آغاز فعالیت نسخه سوم نرم‌افزار ناظر برای رفع اشکالات آن در تلاش هستیم، درصدد هستیم در این راستا کدهای دیگری علاوه بر کد 14 به آن اضافه شود.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در سامانه ناظر یک هزار 678 کاربر مشغول به فعالیت هستند و از اواخر فروردین ماه سال جاری تاکنون یک هزار 362 مورد کد 14 اعمال قانون شده‌اند.

منبع: تسنیم

10

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید