رئیس ثبت احوال کشور اعلام کرد

رونمایی از نسل جدید کارت ملی در بهار ۱۴۰۶

رئیس ثبت احوال کشور گفت: نسل جدید کارت ملی هوشمند با قابلیت احراز هویت برخط بهار ۱۴۰۶ رونمایی و برای ۴۰ میلیون هموطن صادر می‌شود.

رونمایی از نسل جدید کارت ملی در بهار ۱۴۰۶

محمد جمالو درباره اعتبار کارتهای ملی گفت: برغم اینکه اعتبار بیش از ۴۰ میلیون کارت ملی منقضی شده است؛ اما این کارت‌ها همچنان معتبر است و نیازی به تعویض کارت وجود ندارد.

وی افزود: نسل جدید کارت های ملی در بهار ۱۴۰۶ رونمایی خواهد شد و برای همه ۴۰ میلیون هموطن که اعتبار کارت ملی‌شون منقضی شده کارت جدید صادر می‌شود. چون کارت ملی یک سند جامع هویتی هست و همه دستگاه‌ها باید از آن بهره‌مند شوند. در حال حاضر فرایندهای اداری فنی و الزامات امنیتی آن در حال اجراست.

جمالو درباره ویژگی‌های کارت نسل جدید گفت: یکی از ویژگی مهم این کارت‌ها تمرکز ویژه به احراز هویت برخط است که براساس آن مساله گرفتن کپی مدارک مرتفع می‌شود.

وی گفت: بیش از یک میلیون و دویست کارت ملی جدید آماده شده و تا پایان پاییز ان‌شاءالله به همه کسانی که کارت ملی جدید ندارند یا درخواست المثنی دادند، تحویل می‌شود.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    بخور بخور جدید از نوع شیعه تروریست