مدیر روابط عمومی آبفای تهران در گفتگو با خبرفوری:

تهران تشنه است، تشنه!

مدیر روابط عمومی آبفای تهران اعلام کرد: تقریبا ۹۰ درصد میزان ذخیره آب در سدکرج خالی است و سد لار‌ حدود یک درصد آب دارد و به‌تبع آن سطح آب در سد لتیان بسیار پایین است.

تهران تشنه است، تشنه!

بهنام بخشی در گفتگو با خبرفوری افزود: تهران، پنج ماه از سال آبی را سپری کرد و بارندگی آن به ۸۰ میلیمتر‌ نرسید. مطلوب و نرمال سال آبی ما ۲۸۰ میلیمتر است.این ۸۰ میلیمتری هم که امسال نازل شده است هنوز به بارندگی ذخیره مفید ارتقا یافته سدها کمک نکرده است.

وی گفت: تقریبا ۹۰ درصد میزان ذخیره آب در سدکرج خالی است و سد لار‌ حدود ۱ درصد آب دارد و به‌تبع آن سطح آب در سد لتیان بسیار پایین است. سرجمع میزان ذخایر سدهای تهران با احتساب سد طالقان و سدهای پنج‌گانه ۱۲۷ میلیون متر مکعب است.

بخشی افزود: الگوی مصرف ۱۳۰ لیتر برای هر شهروند در شبانه‌روز می‌باشد اما متاسفانه سرانه مصرف در تهران به طور متوسط ۱۹۵ لیتر است. 

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید