در گفتگو با خبر فوری مطرح شد؛

هنوز برای زدن واکسن آنفلوانزا دیر نیست

رییس گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با بازگشایی مدارس در فصل پاییز عفونت‌ها به ویژه عفونت‌های تنفسی،رینوویروس و کرونا شایع‌ترین ویروس‌هایی است که در میان مردم می‌چرخد.

هنوز برای زدن واکسن آنفلوانزا دیر نیست

حمید عمادی در گفتگو با خبر فوری افزود: احتمالا در نیمه‌دوم فصل پاییز و در اوایل زمستان آنفلوانزا مقام اول را کسب خواهد کرد.

وی متذکر شد: آنفولانزا بیماری شدیدی است که در افراد خاص می تواند کشنده‌ باشد. هنوز برای واکسن آن دیر نشده و توصیه می‌کنیم واکسن بزنند.

به گفته عمادی تزریق واکسن برای خانم‌های باردار، افراد چاق، افراد دارای بیماری زمینه‌ای، کارکنان خدمات بهداشتی در بیمارستان‌ها و یا مراکز سالمندی، افراد مسن، بیماران دیابتی و.. بیشتر توصیه می‌شود.

رییس گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: شروع برق‌ آسا و ناگهانی، سرفه‌های جدی و خشک، بدن‌درد، تب‌ولرز از جمله علائم آنفلوانزا است.اگر بیمار احساس بویایی و چشایی را از دست دهد به کویید مبتلا شده است.

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید