اعلام هشدار برای برخی از استان‌ها

ورود موج هوای سرد از غرب کشور، همزمان با طوفانی‌شدن دریای خزر، موجب اعلام هشدار جدی هواشناسی شده است. افزایش ارتفاع موج، خطر غرق‌شدن و خسارت به تجهیزات صیادی را در سواحل شمالی بالا برده و کشاورزان نیز در برابر کاهش دما باید هوشیار باشند.

اعلام هشدار برای برخی از استان‌ها

کارشناس هواشناسی از ورود هوای سرد به برخی استان‌های مرکزی و غرب کشور خبر داد و نسبت به خطر غرق شدن شناگران و آسیب به تجهیزات صیادی در سواحل دریای خزر هشدار داد.

محمد اصغری، کارشناس هواشناسی، با اشاره به آخرین وضعیت جوی کشور گفت: «از امروز تا شنبه بعدازظهر، هوا در برخی مناطق غربی و جنوب غربی خوزستان آلوده خواهد بود. همچنین در خراسان رضوی، مناطقی مانند قوچان و مشهد از شنبه تا یکشنبه با شرایط مشابه مواجه خواهند شد.»

وی افزود: «از امروز بعدازظهر تا ۲۴ ساعت آینده، آب‌های دریای خزر در سواحل گلستان، مازندران و شرق گیلان با بیشینه ارتفاع موج ۱.۵ متر همراه خواهد بود که خطر غرق شدن شناگران، احتمال پاره شدن تورهای صیادی و صدمه به قفس‌های ماهی را افزایش می‌دهد.»

صغری همچنین درباره نفوذ هوای سرد به مناطق داخلی کشور توضیح داد: «از شنبه تا بامداد دوشنبه، استان‌های مرکزی، همدان، لرستان و چهارمحال و بختیاری تحت تأثیر این هوای سرد قرار می‌گیرند. به کشاورزان توصیه می‌شود محصولات حساس به دماهای زیر ۵ درجه را هر چه سریع‌تر برداشت کنند.» کارشناسان هواشناسی بر لزوم رعایت نکات ایمنی در فعالیت‌های دریایی و کشاورزی در این بازه زمانی تأکید کرده‌اند.

منبع: خبر آنلاین
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید