زنگ هشدار جمعیتی؛ ۷۷ درصد زوجین تمایلی به فرزندآوری ندارند
وحیددستجردی با اشاره به پیمایش ملی «تمایلات ایرانیان به فرزندآوری» که اخیرا انجام شده، تصریح کرد: در این پیمایش میزان تمایل زنان و مردان متأهل در سنین باروری (۲۰ تا ۵۰ سال) به فرزندآوری پرسیده شد و ۷۷.۷ درصد از پاسخگویان گفتهاند تمایلی به فرزندآوری ندارند، درحالیکه ۲۲.۳ درصد اظهار داشتهاند که تمایل دارند.

دبیر ستاد ملی جمعیت گفت: تعداد موالید در کشور ما حدود ربع قرن است که زیر سطح جایگزینی قرار دارد.
مرضیه وحیددستجردی دبیر ستاد ملی جمعیت امروز در همایش گرامیداشت روز ملی جمعیت که در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، اظهار کرد: امروز دوسوم کشورهای جهان در مسئله جمعیت به زیر سطح جایگزینی رسیدهاند. سطح جایگزینی به این معناست که باید ۲.۱ فرزند بهازای هر زن در سن باروری وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: در ۳۰ سال آینده ۱۳۰ کشور از سطح جایگزینی پایینتر میآیند و رشد جمعیت آنها منفی میشود، یعنی تعداد مرگومیر در این کشورها بیشتر از تعداد موالید خواهد بود.
تنها کشوری که در برابر کاهش جمعیت مقاومت کرده
وحید دستجردی گفت: در سال ۱۳۹۳ مقام معظم رهبری زنگ خطر کاهش و اضمحلال جمعیت را به صدا درآوردند. جمعیت در ۷ قرن اخیر ۲۰ برابر شده، اما در قرن گذشته فقط ۴ برابر شده است. کاهش جمعیت در گذشته معمولا به دلیل بیماریهایی مانند طاعون سیاه بود، اما امروزه کاهش جمعیت ناشی از اراده انسانهاست.
وضع این کشور از همه بدتر است
دبیر ستاد ملی جمعیت بیان کرد: تنها جایی در جهان که همچنان در برابر کاهش جمعیت مقاومت کرده، آفریقای جنوبی است. تمام کشورها به زیر سطح جایگزینی رسیدهاند و بدترین وضعیت مربوط به کره جنوبی است.
وی افزود: حتی هند نیز با کاهش جمعیت مواجه شده است. کشور ما نیز حدود یک ربع قرن است که زیر سطح جایگزینی قرار دارد.
بیش از ۷۷ درصد متأهلها تمایلی به فرزندآوری ندارند
وحید دستجردی با اشاره به پیمایش ملی «تمایلات ایرانیان به فرزندآوری» که اخیرا انجام شده، تصریح کرد: در این پیمایش میزان تمایل زنان و مردان متأهل در سنین باروری (۲۰ تا ۵۰ سال) به فرزندآوری پرسیده شد و ۷۷.۷ درصد از پاسخگویان گفتهاند تمایلی به فرزندآوری ندارند، درحالیکه ۲۲.۳ درصد اظهار داشتهاند که تمایل دارند.
۳ عامل اصلی از نگاه زوجین برای صرفنظر از فرزندآوری
دبیر ستاد ملی جمعیت افزود: پاسخگویان در این پیمایش درباره علتعدم تمایل به فرزندآوری اظهار کردند که نگران تأمین آینده فرزندان هستند. مشکلات اقتصادی، نبود درآمد کافی، نداشتن مسکن و فضای مناسب از دلایل اصلی اینعدم تمایل عنوان شده است.
خداروشکر ملت ایران آگاه شدن
اون 29 درصد طالب فرزندآوری هم از افاغنه هستن
خجالتم خوب چیزیه چه توقعات بزرگی دارند از زوجین بااین وضع اقتصادی که در سایه سیاست های یه عده اگه بعضیا واقعا قصد حل مشکلات مردم ایران رو داشتند فکری بحال وضع معیشت وآینده جوانان واشتغال و ازدواجشون میکردند اونهام به وقتش فرزند آوری میکنند
برو بابا دلتون خوشه . با این اوضاعی شیر تو شتری که درست کردین جوونا خیلی هنر کنن بتونن خرج خودشونو دربیارن . کمبود جمعیت رو دربست وکنترات بدین یه جفت افغانی چند سال دیگه سرریز جمعیت هم داریم . کاری که آروم و زیر پوستی دارین میکنین .
بچه بیارم که پس فردا بهم بگه بیخود کردی تو این کشور لعنت شده که هیچ امیدی به آینده نیست به دنیا آوردیم بعدم بره معتاد شه
بیست میلیون افغانی در ایران است بشود چهل میلیون. آقایان که خوب بلدند افغانی وارد کنند. تازه زالد و ولد خوبی هم دارند.
تمایل هم داشته باشند جرات تامین مخارجش رو ندارن
با این حساب ژاپن هم با رشد جمعیت پایبن اوضاعش سیاهه!!! جایی که تکنولوژی حرف اول بزنه چه احتیاجی به جنایت گله ای بدون امکانات و آموزش
با این حساب ژاپن هم با رشد جمعیت پایبن تو وضعیت بدی قرار داره !!!!! جایی که تکنولوژی حرف اول بزنه چه احتیاجی به جمعیت گله ای بدون امکانات و آموزش
مشکل کاهش جمعیت ازاساس به سیاستهای دولتها برمیگردد والا ما مشکل افزایش جمعیت نداشتیم .درزمان قبل ازانقلاب شعارهمیشگی این بود که فرزندکمتر زندگی بهتر زیرا قدرت مدیریت ورفاه وآبادانی نبود وسیاست دستخوش کسانی شده بود که ثروت ملی را می بلعیدند الان هم علی الرغم پیشرفتهایی که شده است .سطح رفاه وبرخورداریها درجامعه آنچنان فاصله انداخته که تنها چند درصدی ازجامعه ازفصای اقتصادی کشور با واسطه های گوناگون استفاده هایی میبرند که اگر انقلاب هم نشده بود به این میزان بخور بخورها نمیرسیدند .تورم وافزایش بی رویه قیمتها علت علل انست که جوانان امروز ما یا ازازدواج پرهیز ویا اگر ازدواج هم بکنند نگرانی مفرطی که نسبت به آینده دارند مشکلات زندگی خود را افزایش نمیدهند .اینجای کار دست خود زوجین است وبا خود میگویند اگربنا باشد ما هیچ نقشی درسیاستهای کشور نداشته باشیم درجایی که قرار داریم ازعهده انجام آن مبنی برنداشتن فرزند برمیایم وبنظرمن هم کار درستی است که دولتها را ازرویه هایی که اختیار کردند اصلاح کنند .چراغ خاموشی است که آینده برای دولت ها زنگ خطری است وباید تلاش کنند سوخت چراغ های خاموش را تامین کنند والا آینده ایی برآنان نخواهد بود .
اون ۷۷درصد دارن، عاقلانه و مسئولانه در قبال نسل آینده عمل میکنند.کار بسیار به جا و درستی رو انجام میدن!.
بله هر وقت حداقل های یک زندگی آبرومندانه و آیندهدار در افق زندگی هر پدر و مادری پیدا بشه ، اقدام به فرزند آوری میکنن!.
فرزند آوری خوبه برده آوری بی نهایت بد و احمقانه است؟؟؟!!!
با این وضعیت آلودگی آب و خاک و هوا چرا باید بچه بیاریم؟هزارتا دلیل محکم هست برای بچه نیاووردن
خوبه دچکه دلیل شو هم میدونید باز اصرار به فرزند آوری میکنید
شما دیگه چقدر بز مغز هستین
نازایی فراوان شده و هزینه درمان سر سام آور