زنان ایرانی میتوانند کارآگاه پلیس شوند؟
رئیس پلیس آگاهی فراجا گفت: ما کارآگاه زن هم داریم. در حال حاضر در هر یک از استانها برای امور خاص مرتبط با زنان از کارآگاهان خانم استفاده میشود؛ چه در بازجویی، چه در بازرسی از منازل، چه در اعزام به دادسرا یا در سایر موضوعات خاص.

سردار محمد قنبری با اشاره به موضوع کارآگاهان خصوصی و وضعیت فعالیت آنها در کشور اظهار کرد: ما چیزی به نام کارآگاه خصوصی نداریم، اما مؤسسات کارآگاهی را ایجاد کردهایم تا در مواردی که کمبود نیرو یا امکانات وجود دارد، بتوانند به کارآگاهان ما کمک کنند.
وی با تأکید بر اینکه این مؤسسات مجاز به دریافت پول از مردم نیستند، گفت: چنین چیزی که این مؤسسات بتوانند از مردم وجهی دریافت کنند، وجود ندارد. ما از نیروهای وابسته به خودمان که دارای تخصص هستند و در قالب همین مؤسسات فعالیت میکنند، برای کمک به روند تحقیقات و پروندهها استفاده میکنیم.
رئیس پلیس آگاهی فراجا ادامه داد: موضوع دریافت هزینه بیش از حد متعارف توسط برخی افراد یا مؤسسات نیز در حال بررسی است. با این حال، این روند همچنان در حال انجام است و تحت نظارت قرار دارد.
وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره میزان ارجاع پروندهها به این مؤسسات تصریح کرد: هر چقدر پرونده ورودی به این مؤسسات ارجاع شود، همانقدر هم توسط آنها رسیدگی میشود. خوشبختانه با کاهشی که در سال گذشته در حوزه سرقت و دیگر جرائم داشتیم، میزان ورودی پروندهها به کارآگاهان ما نیز کمتر شده است.
سردار قنبری همچنین به استفاده از نیروهای زن در حوزه کارآگاهی اشاره کرد و گفت: ما کارآگاه زن هم داریم. در حال حاضر در هر یک از استانها برای امور خاص مرتبط با زنان از کارآگاهان خانم استفاده میشود؛ چه در بازجویی، چه در بازرسی از منازل، چه در اعزام به دادسرا یا در سایر موضوعات خاص.
وی در پایان تأکید کرد: خانمها در حال حاضر رتبه کارآگاهی دارند و هیچگونه ممنوعیت یا ممانعتی برای حضور آنها در مجموعه پلیس آگاهی و فعالیت در رشته کارآگاهی وجود ندارد.
از کماندویی که راحت تره !!!