فردا هوای آذربایجان غربی بارانی می شود/کاهش ۴درجه ای دما هوا

رئیس اداره پیش بینی هواشناسی آذربایجان غربی گفت: فردا تاسوعا دمای هوا استان به خصوص در منطقه جنوب بارانی است.

فردا هوای آذربایجان غربی بارانی می شود/کاهش ۴درجه ای دما هوا

مهدی صابری از کاهش ۲ الی ۴ درجه ای دما هوا از دیروز در سطح استان خبر داد و افزود: پیش بینی می شود فردا تاسوعای حسینی در برخی از شهرهای استان از جمله مناطق جنوبی شاهد بارش پراکنده باران باشیم.

وی با بیان اینکه کاهش دمای هوا تا آخر هفته در استا تداوم خواهد داشت ادامه داد: در روز عاشورای حسینی بارش پراکنده بارش در ارومیه را شاهد خواهیم بود و آسمان این شهر فردا و پس فردا ابری است.

صابری دمای هوای ارومیه را امروز بین ۱۲ تا ۲۹ درجه اعلام و خاطرنشان کرد: انتظار داریم هوای ارومیه روز جمعه به ۲۵ درجه یعنی خنک ترین روز خود برسد.

رئیس اداره پیش بینی هواشناسی آذربایجان غربی افزود: خنک ترین شهر استان طی ۲۴ ساعت گذشته تکاب با ۶ درجه بود و مهاباد با ۳۴ درجه سانتیگراد بالای صفر گرمترین شهر استان لقب گرفت.

منبع: مهر

728

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید