رضایی: وزارت خارجه وزارت برجام نیست

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر این‌که وزارت خارجه وزارت برجام نیست، اظهار کرد: باید وزارت خارجه با قدرت و براساس اصول عزت، مصلحت و حکمت و بدون رودربایستی از جبهه مقاومت حمایت کند.

رضایی: وزارت خارجه وزارت برجام نیست

ابراهیم رضایی با اشاره به وعده‌های حسین امیر عبداللهیان وزیر خارجه گفت: اولویت وزارت خارجه همان‌هایی است که امیرعبداللهیان در جلسه رای اعتماد وعده اجرایش را داد از جمله این‌که باید وزارت خارجه در خدمت منافع ملی و حل مشکلات جامعه باشد.

وی ادامه داد: مهم‌ترین مشکل ما مباحث اقتصادی و معیشتی مردم و همچنین خنثی سازی و بی‌اثر کردن تحریم‌ها است. این باید در اولویت وزارت خارجه قرار گرفته و به آن متمرکز شود. از این رو باید طبق وعده وزیر خارجه ظرفیت این وزارتخانه در حوزه دیپلماسی اقتصادی برای تامین منافع اقتصادی مردم و پیروزی رزمندگان اقتصادی کشور در خط مقدم جنگ اقتصادی فعال شود.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی سیاست همسایه محوری و آسیا محوری را از دیگر وعده‌های وزیر خارجه برشمرد و گفت: این سیاست بسیار خوبی در راستای دیپلماسی اقتصادی و خنثی‌سازی تحریم‌ها است تعامل و ارتباط اقتصادی ما با کشورهای همسایه تحریم‌بردار نیست کما این‌که نباید وزارت خارجه در یک حوزه متمرکز شود.

وی اضافه کرد: وزارت خارجه وزارت برجام نیست باید از ظرفیت کشورهای مختلف جهان در موضوعات مختلف استفاده کرد لازم است از این ظرفیت‌ها برای خنثی‌سازی و بی‌اثر کردن تحریم‌ها بهره برد؛ مواردی همچون ترانزیت، انرژی، توریسم، کشت فراسرزمینی، امنیت غذایی، صادرات غیرنفتی و ارزآوری از جمله مسائلی است که وزارت امور خارجه باید به آن توجه ویژه‌ای کند چون در سال‌های گذشته به اندازه کافی به آن توجه نشد و عملکرد ضعیفی را شاهد بودیم. امیدواریم این شرایط در دوره آقای امیرعبداللهیان ترمیم شود.

رضایی تاکید کرد که وزارت خارجه باید با قدرت و براساس اصول عزت، مصلحت و حکمت و با اقتدار و بدون رودربایستی از جبهه مقاومت حمایت کند.

وی با اشاره به وعده اصلاح ساختار وزارت خارجه تصریح کرد: ساختار فعلی وزارت خارجه مطلوب نیست و باید متحول شود تا به ساختاری چابک و کارآمد برسد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره موضوع برجام و گفت وگوهای صورت گرفته در اواخر دولت روحانی اظهار کرد: ما با گفت‌وگو مخالف نیستیم اما نباید زیر سایه تهدید باشد گفت‌وگو باید براساس احترام متقابل صورت گیرد البته مشروط به این‌که خطوط قرمز ترسیم شده توسط رهبر انقلاب همچون لغو همه تحریم‌ها و نه تعلیق تحریم‌ها رعایت شود در این صورت ما با گفت‌وگو در جهت تامین منافع و مصالح ملی موافقیم.

منبع: ایسنا

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • سید
    0

    کشور را ولش کنید بچسبید به لبنان وسوریه یمن. خاک برسرتان مجلسی که هفت درصد رای داشته باشد و دولتی که بیست درصد این چنین می شود.

  • کیان
    0

    دوست عزیز آقای رضایی شما گمونم آقای رئیسی و آقای عبدالهیان و مجلس نیم درصدی را سوپرمن یا مردان عنکبوتی فرض کرده اید آنها به صراحت گفته‌اند که مسائل تحریمی ایران به سه بخش سفید و زرد و قرمز تقسیم شده تحریم های سفید که مرتبط به غنی سازی است که ایران با درصد بالا و مشکوک به استفاده در تجهیزات نظامی و رسیدن به بمب هسته‌ای است که در صورت قبول ایران به عقبگرد و تأیید بازرسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که شامل تحریم های بانکی و از این موارد برداشته خواهد شد تحریم های زرد که شامل نفوذ ایران در منطقه و برد موشک وتوانایی حمل کلاهک هسته ای هستن که باید در مورد آنان به بحث و گفتگو طرفین و نتیجه دلخواه برسند و تحریم های قرمز که شامل حقوق بشری و از این مسائل هست که اصلاً برداشتن آن در اختیار بایدن نیست و کنگره و سنا باید در مورد آنها تصمیم گیری کنند جالب اینجاست که ما که یک کارگر و یک عام هستیم می‌دانیم ولی شما دولتمردان عزیز جوری دیگر به قضیه نگاه میکنید؟ وانگار شما ابرقدرت هستید و گروه 5+1 نوچه شما که شما فرمایش بدهید و آنان فقط بگیویند چشم امر دیگری ندارید جون سیدنصرالله اگر نگید ناراحت می‌شویم گفتن جهادی هستین نه دیگه آنقدر بچگانه فکر کنید و دل خوش چین و روسیه هم نباشید چون در صورت همراهی کردن ما امتیازات بیشتری باید نسبت به طرف مقابل بدهیم همین جوری هم که تا کنون داده ایم

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها