طرح‌های عجیب و غریب مجلسی‌ها در ۲۰۰ روز پرحاشیه بهارستان/ تحقق آرزوی احمدی نژاد به دست مجلس یازدهمی‌ها

قصه حاشیه‌سازی مجلس یازدهمی‌ها بعد از ۲۰۰ روز حضورشان در خانه ملت تمامی ندارد و هر روز ماجرایی جدید از بهارستان به گوش می رسد.

طرح‌های عجیب و غریب مجلسی‌ها در ۲۰۰ روز پرحاشیه بهارستان/ تحقق آرزوی احمدی نژاد به دست مجلس یازدهمی‌ها

هفت ماه است که چهره ساختمان هرمی میدان بهارستان تغییر کرده و در این ۲۰۰ روز معلوم شد مستاجران جدید چندان آرام و بی‌سر و صدا نیستند؛ هیاهو و غوغاسالاری‌ها از همان روزهای اول از دیوارهای بتنی پا فراتر گذاشت و حتی دیوارهای صوتی رسانه‌ها را هم شکست تا آنجا که هر روز خبری جنجالی با محور مجلس یازدهم در فضای مجازی و رسانه‌ای بر سر زبان‌ها می‌افتاد.

اما قصه حاشیه‌سازی مجلس یازدهمی‌ها تنها از میکروفن‌ها و بلندگوهای خانه ملت شنیده نشد و به مصاحبه‌های تند و تیزشان هم رسید و این روزها این حواشی دامن قانونگذاری را هم گرفته است. یک روز طرح برای فیلتر کردن پیام‌رسان‌ها و روز دیگر طرحی برای خروج از برجام و NPT؛ طرح‌هایی که اغلب با قید و فوریت در دستور کار قرار می‌گرفتند و هیات رئیسه هم یکی پس از دیگری آنها را اعلام وصول کرد تا در این چندماه باقی مانده به پایان کار دولت دوازدهم ضرب شصتی هم به حسن روحانی نشان داده باشند.

از سوی دیگر دولت هم گلایه دارد که ۶۷ لایحه روی میز هیات رئیسه در انتظار اعلام وصول خاک می‌خورد اما گویا بهارستانی‌ها "سرِ آن ندارند" که روی خوشی به قوه مجریه نشان دهند . مشکل آنجا جدی‌تر می‌شود که این طرح‌ها با چنان سرعت عملی در دستورکار قرار می‌گیرند و یکی پس از دیگری تصویب و تائید می‌شود که اصلا فرصت چکش‌کاری پیدا نمی‌کنند و عمدتا با یکی دوبار رفت و برگشت مهر تائید شورای نگهبان پای آن نقش می‌بندند و مجوز صادر می‌شود تا طرحی دیگر روی کار بیاید؛ و حالا این روزها نام طرح‌هایی به گوش می‌رسد که سایه علامت سوال‌های بزرگی روی سرشان سنگینی می‌کند.

تحقق آرزوی احمدی‌نژاد و پایان تغییر ساعت رسمی

سال ۸۵ بود که محمود احمدی‌نژاد تازه از راه رسیده و نرسیده اعلام کرد که دیگر کسی نباید دست به تغییر ساعت بزند. او در آن مقطع رویه‌ای که سال‌ها قبل از انقلاب ۵۷ در این کشور و البته دیگر نقاط دنیا برای صرفه‌جویی در مصرف برق مرسوم بود را کنار زد و همان سال جدال‌ها و جنجال‌های زیادی بر سر تغییر ساعت به راه افتاد و کار به جایی رسید که مجلس اصولگرای هفتم تحت ریاست غلامعلی حدادعادل هم نتوانست آن را تحمل کند و برای آنکه اسب چموش احمدی‌نژاد را بتواند مهار کند دست به کار قانون‌گذاری شد و در مرداد سال ۸۶ دولت را ملزم کرد تا ساعت رسمی کشور را در ابتدای هر سال یک ساعت جلو بکشد.

حالا ۱۳ سال از آن ماجرا می‌گذرد و مجلس یازدهم به فکر افتاده تا قانون هم قطارانش را در سال ۸۶ منسوخ کند و محمود احمدی‌نژاد را به آرزوی دیرینه خود برساند. بر این اساس ۵ دی ماه هیات رئیسه مجلس یازدهم طرح «منسوخ شدن تغییر ساعت رسمی کشور» اعلام وصول کرد.

دلایل توجیهی این طرح را هم اینطور بیان کرده‌اند که: «بیش از یکصد سال از آغاز تغییر ساعات در دنیا سپری شده است و با مطالعه این طرح کشورها در تداوم اجرای این طرح بازاندیشی کرده‌اند که در این میان می‌توان به کشورهای آلمان، انگلستان، فنلاند، سوئد و برخی دیگر از کشورهای عضو اتحادیه اروپا اشاره کرد و مهمترین دلیل آنها آثار سوء تغییر ساعات بر سلامتی مردم است که ناشی از تغییر زمان خواب شهروندان و لزوم تطابق آن با زمان خورشید است در کشور ما علاوه بر این دلایل تفاوت اوقات شرعی و ساعت رسمی نیز مشکلاتی ایجاد کرده است بنابر این این طرح با هدف بازگشت ساعات رسمی به حالت قبل از تغییر آن تقدیم مجلس می‌گردد. »

ممنوع‌الخروج کردن مسوولان نظام

طرح‌های عجیب و غریب که شاید تنها در این مجلس بتوان سراغی از آن گرفت وقتی به نقطه اوج می‌رسد که اهالی خانه ملت به فکرشان می‌رسد تا مسوولان نظام تنها در درون مرز حق رفت و آمد داشته باشند؛ یعنی اگر تا امروز سایه ممنوع‌الخروجی بر سر مجرمان و متهمان سنگینی می‌کرد قرار است با تصمیم نمایندگان این موضوع به مسوولان هم تسری داده شود. ماجرا مربوط به طرح « ممنوع‌الخروج کردن مسئولان نظام» است.

جلال رشیدی کوچی عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس درباره درباره چند و چون این طرح می‌گوید: «براساس این طرح مسئولین ارشد نظام تا سه سال پس از پایان خدمت، اجازه خروج از کشور را ندارند مگر این که دارای مجوز از نهادهای قضایی و امنیتی مانند وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه باشند.»

او ادامه می‌دهد:«در صورت تصویب طرح ممنوعیت خروج مسئولان نظام از کشور مدیران دوتابعیتی به مدت ۲ سال ممنوع‌الخروج می‌شوند. به گفته او، این طرح ۵ ماده‌ای شامل افرادی است که اسامی آنها ذیل اصل ۱۴۲ قانون اساسی درباره ثبت اموال مسئولین آمده است و با هدف حفظ بیت‌المال و صیانت از نظام اسلامی مطرح شده است.طرح ممنوعیت خروج مسئولان نظام از کشور تا سپری شدن مراحل قانونی شامل وزرا، نمایندگان، معاونان وزرا می‌شود»

یعنی به زبان ساده باید گفت طبق این طرح اگر قرار باشد مثلا بیژن نامدار زنگنه برای شرکت در اجلاس اوپک به خارج از کشور برود اول باید اجازه‌نامه از قوه‌ قضائیه، وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه کسب کند تا در این صورت بتواند از مرز خارج شود.

طرح‌های عجیب و غریب مجلسی‌ها در ۲۰۰ روز پرحاشیه بهارستان/ تحقق آرزوی احمدی نژاد به دست مجلس یازدهمی‌ها

دسترسی به اطلاعات دیگر آزاد نیست

« هر شخص ایرانی حق دسترسی به اطلاعات عمومی را دارد مگر آنکه قانون منع کرده باشد...» این ماده دو قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات است که بهمن ۸۷ از سوی نمایندگان مجلس هفتم تصویب شد و یک سال بعد یعنی دی‌ماه ۸۸ از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام تائید شد و مجلس نیز آن را به رئیس جمهور وقت که مسوولیت اجرایش را به عهده داشت ابلاغ کرد. اما حالا بعد از ۱۲ سال مجلس تصمیم گرفته رویه‌ای دیگر پیش بگیرد. درواقع بعد از آنکه طرح مجلس برای مسدود کردن و فیلترینگ پیام‌رسان‌ها با واکنش گسترده مردم و حواشی‌اش روبه رو شد بهارستانی‌ها یک گام ه عقب گذاشتند و از خیر آن طرح گذاشتند اما بعد از مدتی با ۴ طرح دیگر در همان راستا بازگشتند. طرح «تشکیل کمیسیون ویژه فضای مجازی و اقتصاد دیجیتال»، طرح «صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی» طرح «قانون الزام به انتشار داده و اطلاعات» وطرح « یکپارچه‌سازی داده‌ها و اطلاعات ملی» همان طرح‌هایی است که پای فضای مجازی و پیام‌رسان‌ها را به نحوی دیگر در این ماجرا باز می‌کند. بر اساس این طرح مسوولیت و مجوز انتشار داده‌ها و اطلاعات و همچنین نظارت بر پیام‌رسان‌ها از دولت گرفته می‌شود و به عهده شورای عالی فضای مجازی قرارداده می‌شود.

در بند مقدماتی و دلایل توجیهی طرح « صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی» آمده است: « در بند دلایل توجیهی طرح «حمایت از توسعه و رقابت پذیری پلتفرم‌های ارائه دهنده خدمات پایه و کاربردی شبکه ملی اطلاعات» نیز این‌طور عنوان شده است: «شبکه ملی اطلاعات به گواه اسناد بالادستی و مطالبات رهبری، مهمترین اولویت حاضر فضای مجازی کشور است و اخیراً سند معماری و طرح کلان این شبکه در شورای عالی فضای مجازی طرح و تصویب شده است. بر اساس نظر کارشناسان و فعالان این بخش، بیشترین تهدید و ضعف کشور در حوزه خدمات پایه و کاربردی شبکه ملی نظیر موتور جستجو، پیام‌رسان، شبکه اجتماعی و … است. تسریع در پیاده سازی دولت الکترونیک و حرکت به سمت دولت هوشمند، کاهش آسیب پذیری مردم در استفاده از خدمات فضای مجازی و تقویت توان بازدارندگی نظام جمهوری اسلامی، توسعه اقتصاد دیجیتال با استفاده حداکثری از توان شرکت‌های دانش بنیان داخلی از مهمترین اهدافی است که باید با توسعه خدمات پایه و کاربردی شبکه ملی اطلاعات مبتنی بر سیاست‌های کلان مصوب شورای عالی فضای مجازی محقق شود.»

در بخشی از توجیه طرح یکپارچه‌سازی داده‌ها و اطلاعات هم آمده است: «...ساختار های اجرایی کشور و رویکرد های سنتی مواجهه با داده ها و اطلاعات، منجر به جزایری از فناوری های غیر متصل شده است که گویی از هم نه تنها فاصله دارند بلکه بی اطلاع هم هستند. این قانون تلاش می کند برخی از این مشکلات را مورد توجه قرار دهد تا با هماهنگی و همکاری کلیه نهادهای تصمیم گیر و اجرایی بتوان رویکرد تحول دیجیتال را در کشور به طور جدی آغاز کرد.

خودرو داشتن نمایندگان قانونی تر شد

هنوز از جنجال ودیعه ۲۰۰ میلیونی مسکن خلاص نشده بودند که حاشیه دناپلاس دامن‌شان را گرفت. ماجرا از آنجا شروع شد که براساس سنت هر دوره مجلس، در همان هفته و ماه‌های آغاز به‌کار نمایندگان راه‌یافته به خانه ملت، مبلغی به‌عنوان ودیعه مسکن و خودرویی به‌صورت قسطی تحویل آن‌ها می‌شود.

از این‌رو برای نمایندگان این دوره ۲۰۰ میلیون تومان به‌عنوان ودیعه مسکن درنظر گرفته شد و همچنین برای تامین خودروی نمایندگان در همان ابتدای مجلس، فرم‌هایی در اختیارشان قرار گرفته بود تا یکی از سه گزینه استفاده از خودروی مجلس با راننده و کسر هزینه‌ها از حقوق نماینده، تحویل امانی خودروی صفر (پارس) به نماینده و عودت آن به مجلس در پایان نمایندگی و فروش اقساطی یک خودروی صفر به نماینده (دنا پلاس یا پارس) که قسط آن از دریافتی ماهانه کسر شود، انتخاب شود. این موضوع چندان رسانه‌ای نشده بود تا اینکه روح‌الله ایزدخواه عضو کمیسیون صنایع و نماینده تهران در مجلس در صفحه شخصی خود در اینستاگرام به شرایط دریافت این خودرو اشاره و نوشت: قیمت تحویل این خودرو به نمایندگان، ۳۰۲ میلیون تومان و اقساط آن ۳ ساله است. سند آن هم حداقل تا یک سال به‌نام مجلس است و امکان فروش به غیر ندارد.

بعد از این بود که افکار عمومی متوجه تسهیلاتی بیش از ۵۰۰ میلیون که با هزینه دفتر نمایندگان و ... بالغ بر ۸۰۰ میلیون تومان شد و حواشی با شدت و حدت بیشتری بر سر اهالی بهارستان آوار شد. حالا دیگر پس دادن و صحبت‌هایی در جهت نفی آن فایده‌ای نداشت هرچند برخی نمایندگان حتی دناپلاس را هم کم می‌دانستند و انتظار شاسی بلند داشتند اما اکثریت به فکر افتاد تا برای آب ریخته شده فکری بکنند برای همین طرح «الحاق تبصره ۲ به ماده ۷۲ آیین نامه داخلی مجلس در خصوص خودروی نمایندگان» را دستور کار قرار دادند.

در بند توجیهی این طرح آمده است: «موضوع تخصیص خودرو به نمایندگان مجلس، بارها در دوره‌های مختلف مجلس مسئله ساز بوده و موجبات ابهام و اعتراض مردمی و شبهه ویژه خواری را فراهم آورده و نمایندگان را نیز در فشار رسانه‌ها و مطالبات قرار داده است. از این رو به منظور تامین نیاز طبیعی نمایندگان به خودرو و در عین حال رعایت عدالت و جلوگیری از ویژه خواری، یک تبصره به ماده ۷۲ آیین نامه داخلی افزوده می‌شود.»

در جزئیات این طرح آمده است:

تبصره ۲- در ابتدای تشکیل هر دوره مجلس شورای اسلامی، به منظور تسهیل انجام وظایف نمایندگی، به نمایندگان با رعایت شرایط زیر خودرو تعلق می‌گیرد:

۱- به هر نماینده متقاضی، یک خودروی صفر ایرانی متعلق به مجلس به صورت امانی و صرفا جهت استفاده در طول دوره نمایندگی تعلق می‌گیرد.

۲- به نمایندگانی که حوزه انتخابیه آنها بیش از دو شهرستان باشد، در صورت تقاضا یک خودروی دیگر به صورت امانی جهت استفاده در طول دوره نمایندگی تعلق می‌گیرد.

۳- در صورت استفاده از خودروی امانی، پرداخت مبلغ مربوط به حمل و نقل و ایاب و ذهاب به نمایندگان ممنوع است.

۴- خودروی امانی در انتهای دوره نمایندگی به مجلس عودت داده می‌شود و هیئت رییسه می‌تواند آن را به فروش برساند.

۵- تخصیص خودرو به نمایندگان، پرسنل و مدیران مجلس و دست اندرکاران مرتبط با مجلس، به صورت تملک، از سوی هیئت رییسه مجلس ممنوع است.

مجلس چرا به سراغ لوایح دولت نمی رود؟

مجلس یازدهم با شعار اقتصادی و دادن وعده های اقتصادی در ایام تبلیغات انتخاباتی و بعد از آن شکل گرفت. مجلسی که با صدای بلند تلاش دارد بگوید انقلابی است و به فکر معیشت مردم اما به نظر می رسد طرح هایی که این روزها در دستور کار نمایندگان قرار گرفته است نه تنها در حوزه تخصصی خود چندان کارگشا نیستند که حتی ضرورت و الزامی برای بررسی فوری آنها وجود نداشته است و شاید اگر مجلس خود را درگیر بررسی و چکش کاری لوایح مهم دولت می کرد و از اتاق بایگانی خارجشان می کرد،شاید نتایجی بهتر عاید مردم می شد.

منبع: خبرآنلاین

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 58
  • دادفر فتاحی
    0

    سلام تازه یک مجلس انقلابی که میتونه تصمیم انقلابی بگیره (مثل جواب پس دادن رانت خواران و...) اومده ، با فتنه ی اصلاح طلبان و فریب اصولگرای ساده اندیش نمیزارن کارش رو پیش ببره.

  • محمد
    0

    کمتر از نیم قرن از پیروزی انقلاب اسلامی می گذرد حالا دیگر جای آزمایش و خطا نیست حالا باید افراد نخبه و توانمند مجرب لگام امور را در دست داشته باشند اینکه ما جوانی بی تجربه را به مجلس بفرستیم جای سئوال است حتی بعضی تخصص ها به درد مجلس نمی خورند اینجا باید کهنه کاران سیاسی باشند کسانی که سیاست را بشناسند با روابط بین الملل کاملا آشنا باشند از حقوق سر در بیاورند

    نظرات شما -
    • بنده خدا
      0

      کار رو باید داد دست جوان خوش فکر و متعهد خدا ترس نه پیر مردهای فسیل شده پول پرست.

  • ناشناس
    0

    با تعقیر نکردن ساعت هر شش ماه موافقم

  • س
    0

    طرح ممنوع الخروجی مسئولین تا دو سال بعد از پایان مسئولیت عالی بود.این دولت نزدیک ۸ سال است لایحه ای به نفع مردم به مجلس نداده حالا شما چند ماه باقیمانده نگران لوایحی هستید که روی میز هیئت رئیسه مجلس خاک می خورد قطعا با تصویب این لوایح دودش به چشم ملت می رود..

  • علی
    0

    خره بخوره دراین مجلس که فقط سیاسی کاری میکنند ویک لایحه یا قانونی وضع نمیکنند که بدرد مردم بخوره .فقط همدیگرو بکوبند ولذت ببرند آخه این مجلس باچند درصد آرا< مردم تشکیل شده اصلا قانونیه .شیرتو شیره

  • فرقی ندارن
    0

    از وقتیکه این مجلس روی کار اومده همه چی دو سه برابر شده . این هم از اصولگراها . اصلاح طلبها هم که دیده بودیم . هیچ هیچ . هرکدومشون مثه هم . هیچ

    نظرات شما -
    • بنده خدا
      0

      شما نمی دونی که تصمیمات کلان طی سالیان آینده خودشو نشون میده. این معضلات که می بینی همون لوایح دولت است که مجالس قبل تصویب کردن.

    • مجید
      0

      البته که جواب دادن (( فرقی نداره)) بی خوده، ولی مجبوریم ، یه کمی نه زیاد اگه فکر میکردی متوجه میشدی گرانیها ربطی به مجلس نداره واین وقاحت میخواد که به جای متهم کردن قوه مجریه به افزایش سرسام آور قیمتها مجلس رو متهم کنید

  • آزاده
    0

    خبرفوری تحلیل شما ابکی است ، این آرزوی احمدی نژاد نبوده آرزوی همه مردمه ، اکثریت مردم با تغییر ساعت مخالفند اینو ما از گزارش صدا و سیما هم دیدیم بنا براین احمدی نژاد همیشه سعی کرده به خواست مردم احترام گذاشته شود ، حالا هرچه میخوای بگو !!!

  • داروغه
    0

    عالی .خدا قوت

    نظرات شما -
    • محمد
      0

      مثلاً کجایش عالیه.انشاالله به یاری خدا و توفیق الهی و تدبیر واقعی (نه تدبیر و امید) کارها سامان می گیره البته اگه خود فروخته ها بزارن

  • حمید کوشکی
    0

    مسائل مهمتر معیشت مردم،کاهش ارزش پول ملی،اشتغال واقتصاد رو همه مسولین رها کردند وبه فکر مسائل فرعی هستند.

  • هيچكس
    0

    اين كه تعجب نداره . خدا روشكر قبلا دو ورشو ديده بوديم . اگر كل مسئولان و كارمندان براساس. استعداد . دانش . تفكر و بيان انتخاب بشن و الباقي رو بفرستن سره جاي واقعيشون . اون زمان امام زمان ظهور ميكنه

  • 3منتا
    0

    زنگنه اجازه بگیره برای نشست اپک!!!!!! بیسواد نوشته پس از پایان خدمت!!! فاتحه بخونم به این سواد رسانه ای شما...

  • شهرام
    0

    به جای ممنوع الخروج کردن مسوولان نظام اگه می تونستن آقا زاده ها و یا پول مسوولان نظام رو ممنوع الخروج می‌کردند، مشکل معیشت مردم بیچاره هم حل میشد.

  • رضا
    0

    تنها مجلسی که جلوی این همه بی قانونی و افسار گسیختگی رو داره میگیره این مجلسه . دوست ندارین که مشکلات ریشه ای حل بشه . اگه شما عمداً خودتونو به ندانستن نزده باشین که بعید میدونم در سال های بعد متوجه میشید این مجلس داره چکار می کنه .میسوزی از این که دارن جلوی بزن درروها رو میگیرن .ضمناً یادت باشه هر چی طر ح های دولت کمتر بررسی بشه آفتش برای مردم کمتره .اینو بفهم .....

  • مسعود
    0

    دو طرح عالی ومردمی ممنوع الخروجی ‌که بعد از مسولیت دزدان فرار نکنند وتعغیر ساعت که واقعا عالی است همه ملت قبول دارند

  • مورچه
    0

    چرامفتخوری میکنید به مردم ۱میلیون وام کرونا بابدبختی میدین تازه خیلی هاهم نگرفتن ب خودتون وام ۲۰۰میلیونی وخودرو خیلی خجالت اوره نه شرمی دارن نه حیا شماها ازکجااومدین خدایا ریشه غارتگران وطن را هر چه سریعتر بخشکان امین

  • علاحزب اللهی بسیجی انقلابی
    0

    امام خمینی ره فرمود نگزارید انقلاب دست نااهلان بیفتد. یک مجلس انقلابی یعنی همین .دکتر جلیلی دولت جوان حزب اللهی انقلابی بیاد نور علا نور می شود.

  • مجید
    0

    افساد طلبان ، خیلی احساس خطر کردند از تصویب قانون عدم خروج مسئولین حتما ریگی به کفش دارند

  • محمد
    0

    خبرفوری قدری هم در نوشته هایت به عدل انصاف و خجالت فکر کن برای آخرتت خوبه

  • ایرانی
    0

    بیبینم دولتی که نمیتونه قیمت تخم مرغ رو هم با تمام ابزارهاش مهار کنه ، مسکن مهر رو تعطیل میکنه ، فقط به فکر دلالهاست .ازطرفی به گفته خودش بر اثر تحریم دلار هفت برابر شده پس چرا آهنی که در داخل تولید میشه وکمترین وابستگی به دلار داره پانزده برابر شده؟!.خوب این دولت هرچی منابع بهش بدی ازفروش املاک وکارخانه های دولتی با مدیریت بسیار غلط همه رو داره به باد فنا میده چطور میشه بهش کمک کرد ؟دولتی که هیچ علاقه و اصراری برای اخذ مالیات بر درآمد ثروتمندان ودلالان وفرارهای مالیاتی از خودش نشون نمیده وتاحالا من حتی یک بار هم این را اززبان رییس جمهور نشنیدم که ضعف اخذ مالیات عامل اصلی تورم هست ، چطور میشه بهش کمک کرد؟

    نظرات شما -
    • علیرضا
      0

      اسم مسکن مهر را نیاورید که هر وقت من اسم مسکن مهر را می شنوم یاد فاجعه سرپل ذهاب می افتم چه قتلگاهی شد برای مردم بدبخت هر وقت می شنویم جایی زلزله آمده همه وحشت می کنند که چه بلایی سر آدمای که در خانه مهر دولت مهرورزان سر مردم آمده

  • کاربر ناشناس
    0

    خدا خیر به این مجلس بدهد که دشمنان داخلی وخارجی دارند می سوزند

  • ممد
    0

    میگید ۷ ماهه مجلس جدید کاری نکرده، اشکال نداره، به فرض که درست بگید، اگر مرد هستید بگید، ۷ساله دولت شما چه کرده؟ اصلا کار که پیشکش، چقدر خرابکاری کرده؟!؟!

    نظرات شما -
    • MAJID
      0

      دوست من حرف این مطلب این نیست که چه کاری کرده نه این 7 سال ملاک هست و کارهایی انجام شده چه خوب چه بد نه اون 8 سال ملاک هست نه این هفت ماه سوال اینجاست که هرکسی میاد سرکار یا تصمیم گیر میشه باید پاسخگو باشه

  • یه ایرانی
    0

    لعنت برتو ای خبرفوری به تو مربوط نیست مجلس ما چه کار می کند یا چه کارنمیکند توفقط بایدخبرهارا منعکس کنی نه اینکه در کار مجلس یک کشور دخالت کنی حواست را جمع کن و مزدوری نکن لعنتی

    نظرات شما -
    • MAJID
      0

      آره دیگه هرکی درمورد شما مطلب بنویسه میشه مزدور!!!!

  • احمد
    0

    الان یک مدیر تو داقوز آباد سرکارش دوتا راننده و دوتا منشی داره صدای هیچ رسانه ای در نیومده. ولی نماینده یک شهرستان میخواد ماشین قسطی یا راننده داشته باشه کلی هیاهو و الم شنگه! راستی به قول خودتون این طرح ماشین در همه ادوار مجلس وجود داشته ولی الان که مردم رانتها و فسادهای چند هزار میلیاردی میبینن چطور شده یاد لزوم ساده زیستی نمایندگان افتادین؟ شما از امکانات داشتن نماینده مخالف خودتون ترسیدین یا میخواین افکار مردم رو از منابع اصلی فساد منحرف کنین؟

  • علی
    0

    مجلسی که با کمترین مشارکت مردمی رای بیاره بهتر از این نمیشه

  • محبوبه نعمتی
    0

    مجلس و دولت بازی راه انداختن وگرنه دست هر دو قوه تو جیب مردم هستش برای دزدیدن

  • علی
    0

    بنظرمن اکثریت مسولین دولتی و اکثریت نمایندگان بر ضد مردم گام برمیدارند وهیچ گام موثری جهت کاهش مشکلات اقتصادی نداشتند.چون پای منافع خودشان درمیان است.

  • فرزاد ویسی
    0

    مجلس در شش ماه گذشته تنها کاری که کرده فقط سنگ اندازی برای دولت . سعی در محدود کردن قوانین انتخاباتی که به نفع اصولگرا ها باشد . هیچ کار مثبتی نکرده جز آسیب به مملکت و خراب کردن ارتباط سیاسی خارج از کشور . ضعیف ترین مجلس تو چهل سال گذشته البته مجلسی کاملا انقلابی با رای حداقلی

  • ناشناس
    0

    فعلا بااین همه شعارهایی که می دادن،نتونستا در معشیت مردم تعییر مثبتی ایجاد کنند.الان معشیت مردم مهمتر هست یا قانون انتخابات و تعییر ساعت ،من به شخصه امیدی به این ها هم ندارم فرقی هم نداره که دولت باشه یا مجلس ،این ها برای مردم کارمثبتی نمیکنند و فقط فکر خودشونن

  • فاطمه
    0

    انگار تنها چیزی که براشون مهم نیست مشکلات مردم

  • کارگر بدبخت
    0

    انقلابیگری یعنی برا فقرا و کارگران و مستضعفین شعار بده بعد که اعتمادها رو جلب کردی بزن تو کار اختلاس و زدو بند ایول

  • حسین وثیقی
    0

    مجلس از اول به فکر مردم نبوده و نخواهد بود

  • ابراهیم اسدی
    0

    شما که سینه چاک دولت شده اید فراموش کرده اید که مجلس لاریجانی و دولت روحانی چه بر سر مردم آورده اند گویی فراموش کرده اید که دلار را از سه هزار دویست به بیست و پنج هزار تومان رسانده اند و مجلس لاریجانی خفه خون گرفته بودند مردم شما را نیز که با این دولت همصدا هستید را نخواهند بخشید.

  • محمد
    0

    مشکلات شخصی خودشان را

  • ارش دلیری
    0

    مجلس راهکاری ارایه نمی دهد فقط داد بیداد می اندازند به عبارتی دیگر با عربده کشی وفحاشی مشکل را به مشکل دیگر اضافه می کنند

  • مجتبی شجاع
    0

    سلام خوب است نماینده گان به فکر ما مستمری بگیران تامین اجتماعی باشند من هشتصد وچهل هزار تومان می گیرم مستاجر هم هستم با تو فرزند وهمسر چه کنم عیدی من را هم چون با ده سال باز نشسته شده ام یک سوم عیدیمیدهند شاید خودرو و وامهای انها مهم تر است تا معیشت ما مستمری بگیران تامین اجتماعی لطفا در صورت امکان برای نما ینده گان بفرستید

  • نگین
    0

    کار نامه رییس مجلس معلوم الحاله وای به افرادی که در مجلس نشسته اند نیامدند تا مشکلات و کمبودهای منطقه شأن را حل و فصل کنند راهگشا باشند امده اند حال و اینده شأن را تامین کنند

  • زهرا محمدی
    0

    نه دولت کاری کرد نه مجلس کاری می کنه .الان معیشت مردم مهمتره .صداشون در نمیاد .هیچ کدوم از روسا نمیخواد در مورد گرانی و بدبختی صحبت کنه.به فکر ازدواج جوان ها نیست که ازدواج کنند.همه وسایل گرون کردن .به فکر اشتغال ما بدبخت ها نیستن.مدرک دکتری میگیره پارتی نداری باید بشینی خونه .یکی با مدرک دیپلم .دوسال نهضت درس داده استخدام رسمی می شه .این قانون هیچ جای دنیا نیست

  • حسین بالش زر
    0

    کاش ما محلس نداشتیم و تمام بدبختیهای. ما از ناحیه مجلس است این مجلس نیست فقط آنکه تاییدشان می کند می داند چکارکرده باملت ایران

  • هموطن
    0

    نمایندگان اسماً انقلابی در راستای اهداف شخصی و با شعار مخالفت با دولت آمدند و کاری به رای حداقلی جامعه و خواست مردمی که برایشان رای دادند ندارند هدف اولشان خدمت به خودشان بوده از قبیل خودرو و حق مسکن و واکسن و بعدش در خدمت رئیس شان تا شاید به آرزوی دیرینش در پاستور برسد تا ان شاالله یه باند فساد و رانت تشکیل دهد

  • عباد۷€
    0

    اصلا هیچ کاری بلدنیستن تا یه کاری بکنن یه عده بی سواد وبا رای خیلی کم نماینده شد چه انتظاری از این داریم

  • زمانه
    0

    العان دراین دور و زمانه همه فقط به خودفکرمیکنندنمایندگان ما هم که فکر می‌کنند اول شخص مملکتندرعیس جمهور راهیچی حساب نمی‌کنند خودشون هم می‌برند وهم هرطوری دوست دارند میدوزند

  • امیری
    0

    این مجلس که با رای مردم شکل نگرفته و بس....

  • زری غلامی
    0

    سلام والا ما تواین مدت فقط صدا و حرف از مجلس شنیدیم هیچکاری که به نفع مردم گرسنه کرده باشن نه دیدیم نه احساس کردیم قراره ببینیم علی برکت الله #فقط صدا

  • سپهر
    0

    همشون مفت خورن هیچ کدوم به فکر مردم نیستن

  • صمیمی
    0

    همینکه ترس افتاد جان دولت از ناحیه مجلس اولین اقدامشه دولت هرکاری دلش میخواست میکرد چون مجلس قبلی تو دستش بودن حالا گند مجلس قبلی و دولت فعلی رو نمیشه با ۷ ماه جمع کرد منظریم رئیس جمهور فعلی وقتش تموم شه

  • هومن
    0

    موضوع خبر خوبی بود، مجلسی موسوم به حداقلی ها، صرفاً برای عقده گشایی با دولت حرکت کرده، این نشان از دانش پایین این نمایندگان دارد که غافل از این هستند این تیشه ها را به ریشه نظام میزنند نه دولت!

  • ملکی
    0

    سلام مجلس بر خلاف قشقرقی که به راه انداخته است هیچ کاری به نفع مردم انجام نداده است که هیچ، بلکه با روی کار آمدن این مجلس، جرئت و جسارت دولت بالا گرفت و فشار اقتصادی بر مردم صدچندان شد. این مجلس نتوانست کمک زندگی .۱۲هزارتومانی را بر مردم عملی کند و در مقابل دولت توان ایستایی نداشت. قیمت خودرو چقدر بالا رفت و ... دولت و مجلس چندین ماه است زور می دهند اما توانایی پایین آوردن قیمت یک تخم مرغ را ندارند چه طور ممکن است توانایی مقابله با گرانی های بزرگ را داشته باشند؟ اف به این مجلس و اف به این دولت!

  • مظلوم عطشان
    0

    سلام افراد دو گونه اند: یا صدایشان بلند است و یا مرد عملند. این مجلس تنها صدایش بلند است و ادعاهایش توخالی.

  • ملکی
    0

    ببخشید متوجه نشده ام با ارسال پیام به زبان های دیگر عنادورزی می کنید و گرنه به خود زحمت نمی دادم که پیام بگذارم.

  • عدالتخواه
    0

    وقتی که یک کارمند جز سازمان دیوان عدالت بتواند قانون عادی مجلس را به نفع خودش تفصیر کند این مجلس توان قانون گذاری را نخواهد داشت

  • مرتضی
    0

    مشکل اساسی مردم معیشتی هستش که عملا تو این چند ماه نه تنها مشکل حل نشده بلکه بدتر هم شده.سخنرانی نمایندگان محترم هم در حد سخنرانی جلو تریبون هستش که جنبه عملی پیدا نکرده.خلاصه بگم مشکلات مردم با استیضاح این وزیر اون وزیر حل نمیشه .در کل با این کار مسئولین مردم رو بدبین کردن

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها