یک فعال سیاسی مطرح کرد:

چالش جدی رئیسی در ۱۰۰ روز اول ریاست جمهوری اش

یک فعال سیاسی به چالش های پیش روی دولت سیزدهم در حوزه های سیاست داخلی، اقتصاد و سیاست خارجی اشاره کرد.

چالش جدی رئیسی در ۱۰۰ روز اول ریاست جمهوری اش

ابراهیم نکو درباره مهم ترین چالش های پیش روی ابراهیم رئیسی در صد روز اول تشکیل دولت سیزدهم، اظهار کرد: اولین چالشی که رئیس دولت بعدی با آن مواجهه خواهد بود، انتظاراتی است که در جامعه شکل گرفته است. آقای رئیسی اگر در همان مراحل اولیه نتواند پاسخ های مثبتی به جامعه بفرستد و نتواند به مردم پیام مهمی بدهد که با جدیت دنبال حل مشکلات آنان است با چالش جدی روبه رو می شود.

وی ادامه داد: اقدامات اولیه دولت بعدی باید با شعارها همسویی داشته باشد. مردم باید ببیند دولتی دارد تشکیل می شود که شاکله اش شعارها و وعده های انتخاباتی رئیسش بوده است.

این فعال سیاسی ادامه داد: به عنوان چالشی دیگر باید به موضوع اقتصادی اشاره کنم. نقدینگی بالای جامعه چالش بزرگی است. اینکه تیم اقتصادی چگونه این نقدینگی را به سمت تولید می برد تا نتواند تورم را افزایش دهد قابل بحث است.

وی گفت: دولت آقای رئیسی با توم و نقدینگی بالا رو به رو است؛ باید بتواند آن را جمع آوری و هدایت کند. نرخ تورم بالا است؛ در برخی استان ها به بالای ۵۰ درصد می رسد. ضریب جینی به صورت وحشتناک بالا رفته و در رتبه های ۸۸ قرار گرفته ایم. این اختلاف طبقاتی رنج آور است. اگر تیم اقتصادی در جهت کاهش فاصله طبقاتی قدمی بر ندارد این چالش تا پایان دولت گریبانش را می گیرد.

نکو همچنین به چالش های پیش رو دولت سیزدهم در حوزه مسکن و اشتغال اشاره کرد و گفت: دولت بعدی باید برای فعالیت مجدد بنگاه های اجتماعی و تحریک ساخت و ساز مسکن قدم بردارد.

وی با اشاره به چالش های دولت بعدی در حوزه سیاست خارجی گفت: بحث برجام و سایر قرارداد های مهم بین المللی مثل پیوستن به FATF موضوع بعدی است. به نظرم آقای رئیسی مخالفتی با برجام نخواهند داشت و تلاش می کنند با امتیاز گیری قدم های مهمی در این حوزه بردارد.

وی در پایان نحوه چینش کابینه و همراهی مجلس شورای اسلامی با رئیسی را چالش دیگر دولت سیزدهم دانست.

منبع: ایسنا

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • کیان
    0

    در چند ماه اول بیشترین جمله که خواهید شنید کلمه زمین سوخته خواهد بود و چاپلوسی های مجلس و آقای منتصب سر وزرا و در همین مدت باید ادبیات برجام خفت است و باید پاره شود که سال ها در بوق و کرنا کردن تند روهای عقده‌ای را جایگزین برجام یک فرصت است و باید از آن برای اقتدار مردم استفاده شود عوض شود پس قسمت مشکل رنگ عوض کردن هاست روزی اف ای ات بزرگ ترین خیانت و درز اطلاعات منابع مالی و موسسات و اورگان های نظام مخصوصا سپاه قدس بوده که و در این کار نیز از کوپن اعتبار رهبر فرزانه طی یک نامه که زده خواهد شد بهره خواهند برد آن نیز تصویب می‌شود و چند ماه اول بدون هیچ تغییری و فقط ریل گذاری می‌گذرد بعد که کار ریل گذاری تمام شد و به ناگاه برگ های برنده قالی که سفارت ها رو تخیرمیکردن که و دخالت های منطقه برادران نظامی به پیروزی های وزیر امور خارجه تبدیل می‌شود اول دوستی با بردارن مذدور و وهاب سعودی که در آن زمان با این نام خوانده نخواهند شد و بردارن دینی ما می‌شوند و مشترکات زیادی خواهیم داشت و در پی این دوستی جنگ یمن که بیچاره ها فکر میکردن ایران عاشق چشم آبروشون هست تمام می‌شود و همگان این پایان در ماتیک را به نام ایران و دولت منتصب می‌زنند اسرائیل هم که تکلیفش مشخص است وفقط اهرم فشار بر آمریکاست و در حد رجز خوانی و در حد دم دمبو با آنان گذاران عمر میکنیم یک دم کشتی اونا بزنن یک دم کشتی ما و فقط در حده خرابکاری!! این برای سال اول با وجود پذیرفتن برجام و همراه شدن با اف ای ات و پالرمو اگر نشد متن رو فراموش کنید و باید به یونجه خواری و نون خشک زدن تو چای عادت کنیم و عین اتیوپی بشینیم کف بیابون برای بک لقمه نانی که از جایی بیاد از سال اول میشه به سال های بعد هم پی برد سالی که نکوست از بهارش پیداست

  • اکبری
    0

    رئیسی چون رای اکثریت مردم را ندارد، چالش ندارد! او را بر صندلی نشاندند تا از یک مطالبه گر پر حرف به یک پاسخگوی کم حرف تبدیل شود!

  • مورچه
    0

    سالهای پیسی درراه است مردم بهتره اذوعه خریداری کنید ازحکومت رییسی هم ابی گرم نمیشودفقط خداجان میتواندملت ایران راازظلم عباوعمامه نجات دهد خداجان ریشه ظلم وحماقت رادرایران بخشکان امین

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها