سمت جدید برای فرمانده حمله به سفارت عربستان

حسن کردمیهن، روحانی نزدیک به قالیباف، مشاور و رییس کمیته فرهنگی فدراسیون جودو شد.

سمت جدید برای فرمانده حمله به سفارت عربستان

دی‌ماه ۹۴ بود که گروهی خودسر از دیوار سفارت عربستان سعودی بالا رفتند، پرچم این کشور را پایین کشیدند، اموال سفارت و آن‌چه را که در ساختمان بود، تخریب کردند و سپس ساختمان سفارت را آتش زدند.

غائله‌ای که دوازدهم دی‌ماه ۹۴ و پس از اعدام شیخ نمر، روحانی مخالف دولت عربستان سعودی از مشهد و با حمله به ساختمان کنسولگری عربستان در این شهر آغاز و در ساعات پایانی همان شب ازسوی گروهی خودسر در تهران ادامه پیدا کرد. در میان سردسته‌های این گروه به‌اصطلاح «خودسر» اما نام «حسن کردمیهن» به چشم می‌خورد؛ روحانی اصولگرایی که گفته می‌شد گروه خودسر به فرمان او به سفارت عربستان به تهران حمله‌ کرده‌اند؛ اقدامی که باعث قطع روابط دیپلماتیک عربستان با ایران شد و واکنش‌های بسیاری ازسوی مقامات داخلی کشور به‌دنبال داشت. حدود ۲۰ روز پس از این اتفاق، حسن ذوالفقاری، معاون امنیتی-‌ انتظامی وزارت کشور، حرکت عوامل حمله به سفارت عربستان را سازماندهی‌شده توصیف کرده و گفته بود: «این افراد سازماندهی‌شده آمدند و بیش از ١٠ سال است که در کرج و تهران و با محور فعالیت‌هایی در زمینه امور خیریه و فعالیت‌های مذهبی فعالیت دارند.از مسوولان نیز عده‌ای دانسته و ندانسته از آنها حمایت کرده‌اند.»

او فرد سازمان‌دهنده حمله را شخصی معرفی کرد که ساکن خارج از کشور بوده است. ذوالفقاری همچنین گفته بود که «شخص بیرونی که لیدری این ماجرا را برعهده داشت، به داخل منتقل شده و تحت‌بازجویی قرار گرفته است.» بعدها اما مشخص شد که کشور خارجی مورد اشاره ذوالفقاری، «سوریه» بوده و شخص مورداشاره «حسن کردمیهن». کردمیهن البته مدت کوتاهی پس از بازداشت، آزاد شد و هیچگاه مشخص نشد که سرنوشت پرونده حمله به سفارت عربستان چه شد و چه حکمی برای او به عنوان عامل اصلی هدایت گروه حمله‌کنندگان صادر شده است. ماجرای حمله به سفارت عربستان اما حدود ۲ سال بعد و در آستانه انتخابات ۹۶ ریاست‌جمهوری بار دیگر مطرح شد؛ زمانی که اسحاق جهانگیری در اولین مناظره انتخاباتی، خطاب به محمدباقر قالیباف ، کاندیدای اصولگرای آن انتخابات، این پرسش را مطرح کرد که «چه کسانی به سفارت عربستان حمله کردند؟»؛ پرسشی که پاسخ آن پس از مناظره و با انتشار عکس‌های دو نفره قالیباف و کردمیهن روشن‌تر شد. روحانی ورزشکاری که یکی از سوله‌های مدیریت بحران شهرداری را برای برگزاری کلاس جودو در اختیار داشت و از حامیان سرسخت قالیباف بود.

اما این تنها رابطه کردمیهن و قالیباف نبود و فرمانده حمله به سفارت عربستان، در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری ۹۲ نیز به عنوان یکی از چهره‌های اصلی ستاد انتخاباتی قالیباف و البته رییس ستاد انتخابات او در کرج فعالیت می‌کرد.

نام کردمیهن اما بار دیگر و با افتتاح یک رستوران لبنانی در کرج بر سر زبان‌ها افتاد و مجدد این پرسش را نزد افکار عمومی مطرح کرد که نتیجه پرونده حمله به سفارت عربستان به‌رغم عواقبی که درپی داشت، چه شد؟ پرسشی که هنوز پاسخی برایش نیست. کردمیهن اما حالا فارغ از پرونده‌ای که در آن حضور دارد، بار دیگر در صدر اخبار قرار گرفته و این‌بار با حکم آرش میراسماعیلی، رییس فدراسیون جودو، به عنوان مشاور و رییس کمیته فرهنگی فدراسیون جودو منصوب شده است. موضوعی که بار دیگر این پرسش را ایجاد کرده که چرا خبری از حکم فرمانده حمله به سفارت عربستان نیست؟!

منبع: اعتماد

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 15
  • داروغه
    0

    تو این مملکت هرکی از دیوار سفارت بالا رفته عاقبت به خیر شده .دوستان یه سفارت پیشنهاد بدید ازش بریم بالا

    نظرات شما -
    • ستم ديده
      0

      منم اماده بالا رفتنم فقط دلار توشه يا نه

    • بی طرف
      0

      عاقبت به پول شده. عاقبت به مقام شده. بچه هاش آقا زاده شدن تو کشور صاحب همان سفارت خوش می گذرونن

  • کاربر ناشناس
    0

    فقط میتوانیم بگوییم برای کسانیکه برای کشور و ملت هزینه درست میکنند متاسفیم

  • ایرانی
    0

    تحریم بودین تحریمتر کردین خودتونو

  • کاربر ناشناس
    0

    هر کشوری بود این چماقدار الان باید دوران محکومیتشو طی میکرد با اینهمه خساراتی که به مملکت زده حادثه مکه هم از عواقب اقدامات اینه وقتی از بی قانونی حمایت میشه عاقبت کار هم همینه خسارتش هم پای ملت

    نظرات شما -
    • محمد
      0

      قدیمیا خوب ضرب المثلی داشتند ، میگفتند دروغگو کم حافظه است . مطالعه در حد صفر . حادثه منا در عربستان که کلی کشته داد دوم مهر سال ۹۴ بود و حمله به سفارت عربستان دوازدهم دی ماه ۹۴ بود ، حالا فهمیدی چرا حمله کردن تو واقعا ایرانی هستی مگه هموطنان ما گوسفند بودن که کشتنشون!

  • کاربر ناشناس
    0

    چقدر ملت بدبختن وای بر روزگار ما بااین چماقداران

  • محمد
    0

    آنهایی که این کار را کردند بسیار خوب کاری کردند ، واقعا برای بعضی از وطن فروشان بی‌غیرت متاسفم ، عربستان بیش از ۱۰۰ نفر از مردم ما را در مکه کشت ، نه عذر خواهی کرد و نه غرامت داد ، توقع داشتید مثل شما وطن فروشان دست روی دست بگذاریم تا حاکمان سوسمار خور سعودی به تک تک ما ایرانیها بخندند ، بعضی ها فقط ژست وطن پرستی و ایرانی و امپراطوری ایران را میگیرند ، عربستان از هزاران سال پیش با ما دشمن بوده و هست ، هر وقت بتوانیم باید انتقام خون ایرانیها را از سوسمار خور ها بگیریم ، شماها هم خیلی بی غیرت تشریف دارید.

  • چوپان
    0

    مملکت نیست که، طویله هست.

  • ناشناس
    0

    به خاطر همین اقدام ایران کلی هزینه پس داد خدا لعنتش کنه

  • مهدی
    0

    حادثه منا تنها ایرانی ها نبودند از خیلی کشورهای دیگر هم بودند به اونا همه غرامت پرداخت شد ایران چون این کار را انجام داد غرامت مردم هم پرداخت نشد .پس اگه اینجوریه هرکس تصادف کرد باید بگن عمدی آدم کشته .امثال شما ها مملکتو به این روز انداختین . اون یک حادثه بود برادر

    نظرات شما -
    • کمال
      0

      خانم ابتکار و عباس عبدی تجربه خوبی در بالا رفتن از دیوار سفارت ها را دارند ....

  • روزبه
    0

    سال 58 .رفقای جناب اقای حسن روحانی افرادی مثل عباس عبدی و خانم ابتکار از دیوار سفارت امریکا بالا رفتند ..مردم ایران کم حافظه نیستن...

  • دلسوز
    0

    مردم با وقار ایران چقدر تاوان از دیوار سفارت خانه بالا رفتن شما را بدهند از کمترین قانون بین المللی در مورد سفارتخانه ها را بلد نیستند چطور مملکت داری می کنند از سفارت آمریکا تا انگلیس تا سعودی کم تاوان دادیم این سه واکنش سیاه ترین کارنامه در امور بین‌الملل برای جمهوری اسلامی ایران است

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها