امیرعبداللهیان: در حاشیه اجلاس سازمان ملل جلساتی با آمریکایی‌ها داشتیم/ از مذاکره فرار نمی‌کنیم، باید زمان آن فرا برسد

وزیر خارجه با بیان اینکه هرگز حضور رژیم جعلی صهیونیستی در نزدیک مرز‌های خود را تحمل نمی‌کنیم، گفت: نگرانی خود را از حضور رژیم صهیونیسیتی در جمهوری آذربایجان به این کشور ابلاغ کردیم.

امیرعبداللهیان: در حاشیه اجلاس سازمان ملل جلساتی با آمریکایی‌ها داشتیم/ از مذاکره فرار نمی‌کنیم، باید زمان آن فرا برسد

حسین امیرعبداللهیان شامگاه شنبه ۱۰ مهرماه در برنامه نگاه یک حضور یافت و مطالبی را بیان کرد.

امیرعبداللهیان در ابتدای این برنامه درباره اظهار نظرات مقامات جمهورى آذربایجان و موضع ایران در قبال این سخنان، گفت: مناسبات تهران و باکو در عالی‌ترین سطح قرار دارد و مناسبات سیاسى هم رو به رشد است. اتفاقاتى در ماه هاى گذشته و به ویژه بعد از آزاد سازى مناطق قره باغ رخ داد که ایران از آن حمایت کرد. اما در این جریان اتفاقات ناگوارى رخ داد؛ مثلا رژیم صهیونیستى سعى کرد حداکثر سوء استفاده را انجام دهد و براى نزدیکى به ایران در بخش هایى از جمهوری آذربایجان حضور پیدا کردند و ما به طور جدى و دیپلماتیک موضع خود را اعلام کردیم و گفتیم هرگز حضور رژیم جعلى صهیونیستى را در نزدیکى خود تحمل نمی‌کنیم.

امیرعبداللهیان گفت: برای ترانزیت کامیون‌های ما در بخش‌هایی از آذربایجان به سمت ارمنستان مشکلاتی ایجاد و دو راننده تریلر ایرانی در آذربایجان بازداشت شدند.

رئیس دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: در نیویورک با وزیر خارجه جمهوری آٰذربایجان ملاقات و در مسیر دیپلماتیک به صراحت نگرانی خود را راجع به این مسائل عنوان و گفتم که اگر قرار است عوارضی گرفته شود باید از مسیر دیپلماتیک به ما اطلاع دهید. بازداشت راننده تریلر ترانزیت ایرانی از نظر ما توجیهی ندارد و رفتار مثبتی تلقی نمی‌شود.

هرگز حضور رژیم جعلی صهیونیستی در نزدیک مرزهای خود را تحمل نمی‌کنیم

وی گفت: نگاه ما در دولت سیزدهم به توسعه روابط با همسایگان است و برخی مداخلات خارجی در این کشور برای ما روشن است. ما نگران جدی هستیم که در آینده نه چندان دور برای حکومت آذربایجان و صهیونیست‌ها ایجاد مشکل کنند. در روز‌های اخیر با برگزاری مانور در مقابل اقداماتی که صهیونیست‌ها و تروریست‌ها در منطقه انجام داده بودند پیامی ارسال کردیم برای صهیونیست‌ها و تروریست‌ها البته آقای الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان اظهارات منفی را راجع به ایران بیان کرد که در مسیر دیپلماتیک اعتراض خود را بیان کردیم.

امیرعبداللهیان بیان کرد: من در دیدار با سفیر جمهوری آذربایجان این نکات را گفتم و عنوان کردم شرایط شما را درک می‌کنیم و خطر صهیونیسم و تروریسم را در خاک شما و علیه شما و کشور‌های همسایه درک می‌کنیم و نباید اجازه دهیم بازیگران خارجی روابط دو کشور را تحت تاثیر قرار دهند.

وی ادامه داد: از این مرحله داریم عبور می‌کنیم و به زودی نسبت به حل مشکل ترانزیت گفتگو‌هایی را دو طرف خواهیم داشت.

وزیر امور خارجه با بیان این‌که تغییر در مرز‌های منطقه از نظر ما پذیرفتنی نیست، تصریح کرد: ایران همسایه بزرگ جمهوری آذربایجان است و در مسیر دیپلماتیک پیام‌هایی را رد و بدل کردیم و خوشبین هستیم. ما با حساسیت، قاطعیت و در عین حال با نگاه همسایگی به جمهوری آذربایجان نگاه می‌کنیم.

صهیونیست‌ها نشان دادند در هر جایی ورود کردند جز ناامنی چیزی به همراه نداشتند

رئیس دستگاه دیپلماسی درباره فعالیت‌های صهیونیست‌ها در اطراف جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: اتفاقاتی که در برخی از کشور‌های همسایه و به طور مشخص در بحرین رخ داده است، بالاخره یک طرحی از زمان ترامپ شروع و فشار ویژه‌ای را بر روی کشور‌ها از جمله بحرین اعمال کردند، ولی اقداماتی که انجام می‌شود در مقایسه با وضعیتی که صهیونیست‌ها دارند بیشتر حرکت‌های نمایشی از روی نقاط ضعف است. آنچه در جنگ اخیر غزه رخ داد مسئله کمی نیست که نسل جوان در سرزمین‌های ۱۹۴۸ در حمایت از مسجدالاقصی حرکت کردند و رژیم صهیونیستی مجبور شد درخواست آتش بس را مطرح کند.

وی افزود: صهیونیست‌ها یک نمایش و سیرک را بازی می‌کنند. آن چیزی که به دولت بحرین و کشور‌هایی که این روابط را با رژیم جعلی برقرار می‌کنند بی تردید به آرمان قدس و مردم فلسطین خیانت می‌کنند و صهیونیست‌ها نشان دادند در هر جایی ورود کردند جز ناامنی حاصلی به همراه نداشته است. ما یک کشور می‌شناسیم به نام فلسطین و رژیم صهیونیستی در آینده منطقه جایی نخواهد داشت.

امیرعبداللهیان ادامه داد: این اقدامات نه کمکی به وضعیت حکومت آل خلیفه می‌کند و نه به وضعیت رژیم جعلی صهیونیستی.

همواره به صهیونیست ها در زمان و مکان مناسب پاسخ داده ایم

وزیر خارجه همچنین گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره با صراحت موضع خودش را در عدم مشروع خواندن رژیم صهیونیستی اعلام کرده و مردم فلسطین، سیاستمداران و اندیشمندان در جهان این موضع مقتدرانه و حکمیانه جمهوری اسلامی ایران را مورد تجلیل قرار می‌دهند. ما برای دفاع از یک موضع حق در عرصه سیاست خارجی مقتدرانه و با منطق و حکمت هم در سطح حمایت از مردم و هم ارائه راهکار سیاسی و دموکراتیک عمل کرده‌ایم و هم آنجایی که مردم فلسطین توسط این جانیان ذبح می‌شوند، هر کمکی در حمایت از مردم مظلوم و آزادسازی مسجدالاقصی به عمل آورده‌ایم.

وی گفت: پاسخ‌های قوی و در تراز جمهوری اسلامی را همواره در زمان خودش داده‌ایم.

در سازمان ملل به توافقات خوبی در مجموع دیدارها دست پیدا کردیم

وزیر خارجه در ادامه برنامه نگاه یک به رایزنی‌هایش در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک پرداخت و به گفت‌وگوها درباره اوضاع افغانستان اشاره کرد و افزود: ما تسهیل کننده ارسال کمک‌ها به افغانستان هستیم. ما نمی‌توانیم در بحث واکسیناسیون کرونا اتباع افغانستانی مقیم در ایران را نبینیم. هر چه میزان واکسینه شدن این افراد چه در داخل ایران چه مناطق مرزی و چه در داخل افغانستان افزایش یابد، ایمنی در داخل نیز افزایش می‌یابد.

رئیس دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: بخشی از ملاقات‌های ما به بحث سیاست خارجی دولت سیزدهم اختصاص یافت. برای سیاست خارجی متوازن نیاز داشتیم در نیویورک ملاقات‌هایی که تنظیم می‌کنیم دارای یک توازن باشد. عمده ملاقات ما با کشورهای اروپایی در محل اقامت من انجام می‌شد و این معنا دارد، آن‌ها به ملاقات من نمی‌آمدند بلکه به ملاقات وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران می‌آمدند. حضور ایران در نیویورک چه در سطح مجازی و چه ملاقات‌هایی که من داشتم حضوری قوی بود. ما جلساتی با اندیشکده‌ها و اساتید دانشگاه‌ها و روزنامه‌نگاران برجسته آمریکا داشتیم.

وزیر خارجه درباره این‌که چرا نشست با ۱+۴ در نیویورک برگزار نشد؟ گفت: وقتی که به نیویورک رسیدیم با پیشنهادی مواجه شدیم که قبل از آن به طریقی به ما اطلاع داده بودند، ولی هنوز تصمیم قطعی نگرفته بودند. پیشنهادی را سه کشور اروپایی داشتند که وزرای خارجه ۱+۴ و ایران نشستی را در نیویورک داشته باشند. من اعلام کردم ما با ملاقات و جلسه جمعی الان موافق نیستیم، چون در حال مطالعه پرونده و تنظیم سیاست‌ها هستیم و این‌که ترکیب تیم جدید چه باشد و ما پیام‌های مختلفی به شما دادیم که اینقدر عجله دارید مذاکره انجام شود باید طرف مقابل حرکتی داشته باشد.

وی افزود: نشست وزرای خارجه در سال‌های گذشته یک موضوع عادی بود، ولی امسال موضوع عادی نبود و در ملاقات‌های دوجانبه به وزرای خارجه سه کشور اروپایی گفتم جلسه گذاشتن و عکس گرفتن برای مردم ما چه آورده‌ای دارد. در نیویورک به گوترش دبیرکل سازمان ملل و جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفتم به جای این‌که اینقدر به ما فشار بیاورید. از زمانی که برجام توافق شد تا امروز در نیویورک دائم مصاحبه می‌کنید یک بار می‌گویید اینستکس و ... و هیچ کار موثری انجام ندادید و به زودی از نظر شما یعنی پنج سال و نیم و شما در این فاصله سیاست‌هایتان را تنظیم کنید. به آن‌ها گفتیم دولت جدید ایران به هشت سال و پنج سال و نیم قبل و یک سال قبل باز نخواهد گشت. نمی‌آییم پای میز مذاکره که با شما قهوه بنوشیم. شما باید اراده واقعی خود را نشان دهید.

وقتی که به نیویورک رسیدیم با پیشنهادی مواجه شدیم که قبل از آن به طریقی به ما اطلاع داده بودند، ولی هنوز تصمیم قطعی نگرفته بودند. پیشنهادی را سه کشور اروپایی داشتند که وزرای خارجه ۱+۴ و ایران نشستی را در نیویورک داشته باشند

از موضوع ترور سردار سلیمانی کوتاه نخواهیم آمد و آن را بصورت حقوقی پیگیری خواهیم کرد

وی ادامه داد: من در آنجا بودم و آمریکایی‌ها تلاش کردند خیلی از کانال‌ها را باز کنند و به یک شکلی تماسی با من بگیرند و پیام‌هایی را منتقل کنند. به یکی از کسانی که حامل پیام بود گفتم آیا آمریکایی‌ها نیت واقعی دارند؟ گفت تصور می‌کنم نیت واقعی دارند، گفتم اگر نیت واقعی دارند بخشی از اموال ما مثلا ۱۰ میلیارد دلار از دارایی‌های مربوط به خود ما را در بانک‌های خارج از کشور را آزاد یا با کشور برگردانند. یک حرکتی کنند که ما بتوانیم بگوییم بایدن با ترامپ یک تفاوتی دارد.

وزیر خارجه ادامه داد: به همه اروپایی‌ها و دبیرکل سازمان ملل و ... به همه گفتم این نمی‌شود که بایدن صحبت از این کند که روش ترامپ را قبول نداریم، ولی همان گونه عمل کند. ترور ژنرال سلیمانی پیگیری حقوقی و بین‌المللی دارد و ما کوتاه نمی‌آییم. به طرف‌های مقابل گفتیم نیت ما جدی است و ما مرد مذاکره و مرد عمل هستیم و دولت جدید ایران عملگراست و از مذاکره‌ای که فنجان قهوه در بیاید ملت ما سود نمی‌برد. باید تمام منافع برجام ترجمه و عملی شود. نشانه جدی باید پیدا شود.

وی گفت: سیاست خارجی و اقتصاد کشور را به مذاکرات و برجام محض گره نخواهیم زد. دولت یک برنامه توسعه اقتصادی دارد که به سرعت پیش می‌رود. قرار نیست وزارت خارجه را معطل برجام کنیم.

امیرعبداللهیان گفت که مذاکرات به زودی انجام می‌شود و افزود: اصل اینکه مذاکرات در وین بوده و فرمت وین را می‌خواهیم ادامه دهیم روی این اتفاق نظر وجود دارد. ترکیب تیم را داریم نهایی می‌کنیم. وزارت خارجه مذاکره را دنبال خواهد کرد و مذاکرات در چارچوب معاونت سیاسی وزارت خارجه دنبال خواهد شد و طرف‌های مذاکراتی و توافقی که انجام می‌شود در سطح وزرای خارجه کشور‌های مذاکره کننده تایید و جمع بندی نهایی خواهد شد. اما وزارت خارجه در چارچوب نهاد‌های بالادستی نظام وظیفه ذاتی مذاکراتی را انجام خواهد داد.

وزیر خارجه خاطرنشان کرد: ملت ما باید از منافع برجام بهره‌مند شود. این‌که یک جزء را بگیریم و یک جزء را نگیریم در تضاد با نیت آن‌هاست که می‌گویند جدی هستیم. این اطمینان را به ملت بزرگ ایران می‌دهیم که قدم‌هایی که برداشته می‌شود مبتنی بر فرهیختگی ایرانیان و منطق مذاکراتی ایرانیان و تامین حداکثری حقوق و منافع ملت ایران است.

منطق ما منطق گفت‌وگو و مذاکره است / به زودی به مذاکره برخواهیم گشت

وی گفت: در مذاکره جدی هستیم و به زودی به مذاکره بازخواهیم گشت. حتما روش و رفتار طرف مقابل می‌تواند در خروجی و نتیجه تعیین کننده باشد. در مذاکره باید متانت، منطق و اقتدار حاکم باشد. توافق و تعهدات طرفینی است و سندی هم هست که راجع به آن بحث می‌شود.

وزیر خارجه درباره بحث طرح B که از سوی آمریکایی‌ها عنوان شده گفت: در دل این حرفشان یک جور تهدید هم وجود دارد. این‌که با ما می‌گویند چه زمانی پای میز مذاکره می‌آیید. ما در فناوری هسته‌ای به پیشرفت قابل توجهی رسیدیم. در بحث لغو تحریم‌ها چیزی عاید ما نشد. آمریکایی‌ها حاضر نیستند بخشی از پول ملت ایران را به مردم ما برگردانند. بلوف‌هایی که می‌زنند می‌خواهند ما را وادار کنند که ما هر چه زودتر به میز مذاکره برگردیم به آن‌ها گفتم به جای طرح این مباحث، مردم ایران را از طرح‌ها نترسانید.

امیرعبداللهیان اضافه کرد: در حال جمع بندی هستیم و به زودی به میز مذاکره برمی‌گردیم، ولی به طرف مقابل گفتیم اقدامات خود را انجام دهید و از قبل میز مذاکره اقداماتی را انجام دهید و سیگنال مثبتی بدهید. ترجمان آن را باید مردم روی زمین ببینند. در رسانه حرف‌هایی را می‌زنند و جواب آن را گرفته‌اند. آن‌ها می‌خواهند ۱۰ قدم جلوتر بروند که اگر یک قدم درست برنداشتند آن یک قدم را توجیه کنند.

رئیس دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: مقام معظم رهبری در سال ۱۳۸۶ در آخرین توصیه‌ها برای مذاکرات با آمریکا درباره عراق گفتند که شما صرفا در موضوع عراق و امنیت عراق می‌روید و مذاکره می‌کنید. آمریکایی‌ها قطعا تمایل دارند پرونده‌هایی را باز کنند، ولی فقط یک پرونده آن هم راجع به عراق صحبت می‌کنید. البته در این یک پرونده دستمان باز بود.

وی گفت: این‌ها می‌خواهند چند قدم جلوتر مطالباتشان را بیان کنند. ایران سازنده‌ترین طرف و کنشگر در منطقه است. ایران در عراق سازنده‌ترین نقش را ایفا کرد. الان نزدیک ۲ هزار مگاوات برق به عراق صادر و البته پول آن را دریافت می‌کنیم.

امیرعبداللهیان بیان کرد: ایران نفوذ بالایی در منطقه دارد، ولی هیچ دخالتی در امور منطقه نداشته و نداریم. بحث موشکی مربوط به حوزه دفاعی و اقتدار ایران است.

برای دریافت مطالبات خود از کره جنوبی به توافقاتی رسیده ایم / وزیرخارجه انگلیس به ما قول بازپرداخت بدهی داده است

وزیر خارجه درباره دارایی‌های مسدود شده ایران در کره جنوبی و گفت‌وگوی تلفنی اش با همتای کره‌ای نیز ادامه داد: فشار آمریکا یک واقعیت است، ولی بیش از این نمی‌توانیم با لبخند از کنار این قضیه عبور کنیم. طرف کره‌ای نگران این است که بانک مرکزی ما دارد شکایت می‌کند. در این گفتگو توافقاتی کردیم و منتظرم نتیجه اقدامات را ببینیم. به وی گفتم برای مردم ما قابل قبول نیست و سه سال تحمل کردیم و اگر در آینده کوتاه اقدامات شما نتیجه عینی و عملی ندهد و گفتار درمانی مشکل ما را حل نمی‌کند. توافقی انجام شده و امیدوارم به نتیجه بینجامد.

وزیر خارجه درباره دیدارش با همتای انگلیسی اظهار کرد: به وی گفتم وعده شما برای ما ملاک نیست و در روز‌های آینده طلب ما از شما که از قبل از پیروزی انقلاب وصول شد می‌توانم بگویم یکی از طرف‌های مذاکره یک اقدام مثبت عملی انجام داد.

امیرعبداللهیان درباره بحث عضویت دائم ایران در سازمان همکاری شانگ‌های و نگاه ایران به شرق نیز بیان کرد: کشور‌های جهان برمبنای منافع متقابل حرکت می‌کنند و شعار سر در وزارت خارجه واقعا جمهوری اسلامی و نظام نسبت به آن پایبند بوده است. همانقدر که کشور را به غرب و آمریکا گره نمی‌زنیم به چین و روسیه نیز گره نمی‌زنیم.

رئیس دستگاه دیپلماسی بیان کرد: همواره گفته شده که ملاک برای ما تغییر رفتار عملی آمریکاست. در مورد چین ضمن این‌که سیاست خارجی متوازن را دنبال می‌کنیم این گونه نیست که کشور را به چین و روسیه گره بزنیم. ما منافع متقابلی داریم که براساس آن با کشور‌های مختلف برخورد می‌کنیم.

وی تصریح کرد: خدشه‌ای به استقلال کشور نباید وارد شود. وظیفه ما صیانت از شعار نه شرقی، نه غربی و جمهوری اسلامی است. در بحث تعامل می‌گوییم هم شرقی و هم غربی.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 34
  • فتاحی
    0

    درود طرز مذاکره و غیرت ایرانی رو یاد لیبرالها بده دکتر !!!

  • روزبه
    0

    افرین باید مذاکرات مستقیم با کدخدا داشته باشیم، دنیا دست کدخداست و اروپا نوچه های کدخدا هستند، پس فقط باید با کدخدا به نتیجه حوب برسیم

    نظرات شما -
    • محمد
      0

      احسنت همه فهمیدن که امریکا نقش اصلی رو در مذاکرات داره

    • ممدي
      0

      فقط کدخدا و ديگر هيچ

    • M
      0

      چقدر این حرفها آشناست.یه بنده خدایی هم میگفت باید بریم با کدخدا ببندیم. رفت بست.ولی نمیدونم چرا تحریم ها برداشته نشد که هیچ چندین برابر هم شد

    • کدخدایی
      0

      جونوم کدخدا عمروم کدخدا

  • حسین
    0

    امیرعبداللهیان: «در حاشیه اجلاس سازمان ملل جلساتی با آمریکایی‌ها داشتیم» من نفهمیدم، چی شد؟؟؟؟ قبلا یادم میاد مذاکره با به اصطلاح شما «کدخدا» ممنوع بود!!!

    نظرات شما -
    • ن
      0

      نصف جمله حذف کردی دروغگو

  • کاربر ناشناس
    0

    تا با امریکا و همپیمانانش کنار نیایید وضع همین است اگر هم کره قول پرداخت پولهای بلوکه شده را داده سرکارتان گذاشته تازه در این خصوص چین و روسیه هم سو استفاده میکنند

  • علیرضا اشوری
    0

    نوع گفتمان فعلی وزارت خارجه کاملا عزت افرین و ملی است

  • شکو
    0

    مگه مذاکره مستقیم بعد ترور سردار و شهید فخری زاده حرام نبود

    نظرات شما -
    • ن
      0

      کجا گفتن مذاکره مستقیم با مقامات آمریکای داشتیم چی میگی واسه خودت چی میزنی!

    • احمد
      0

      ن جان، تیتر خبر رو بخونید.‌جلسه برای خوردن قهوه نیست، حتما حرف هم میزدم. به حرف زدن در عرف بین المللی میگن مذاکره. فهمیدی؟

    • هبت الله
      0

      ن: تو یا منافق آلبانی نشینی! ویا چیزی میزنی؟! هان ؟ دردت اومد بهت تهمت زدم؟ تو به این سبک وسیاق جواب مردم میدی.درست نیست این رفتآارت هموطن.

  • سعید
    0

    از مذاکره نهراسید .

  • بازنشسته
    0

    عجله نکنیداجازه بدین دلاربه ۳۵هزارتومان برسه وامثال بنده که بازنشسته ودرحال تهیه جهیزیه فرزندم هستم بااین تورم کمرشکن بیچاره تربشیم وشرمنده تر درخانواده اونوقت مذاکره کنید

  • فریبرز
    0

    آقای وزیر ،به خدا زور اندازی با تاخیر در مذاکرات کمر مردم رو خم کرده ،شاید اینجوری فکر کنی زورت زیاده اما این مردم آمریکا نیستن که گرسنه ان ،اونا براشون مهم نیست،شما باید زودتر وارد مذاکره بشی ببکه دلار پایین بیاد و کمی انرژی مثبت وارد بازار بشه

  • محمدایمان
    0

    از ظریف خیلی بهتره قبول کنید دیگه دوستان ازقیافشم معلومه فرد اگاه و باهوشی هستش

    نظرات شما -
    • احمد
      0

      باشه، قبوله. مرد حسابی این چه طرز استدلاله؟ با این استدلال دو لاخ سبزی هم بهت نمی‌دن!!!

  • محسن
    0

    تا وقتیکه روسیه دستور نده ، هیچ اتفاقی نمی افته .

  • بایدن
    0

    چرا خبرا را سانسور میکنید التماس وزارت خارجه جناب امیر عبد الهیان را برای پرداخت ده میلیارد دلار چرا حذف کردید در دیدارها ایشان ملتمسانه میگفت تورا خدا ده میلیارد از پولمون را به من بدید تا جیب های خالی را پر کنم و راضی بشن به مذاکره.لعنت بر تمام سانسورچیان.

  • ورسک
    0

    پس زمانش چه موقع است.!؟ از شمال ، الهام داره.....از شرق هبت الله.....از جنوب کشورهای خلیج فارس ...... از غرب اقلیم کردستان و ناتو( ترکیه).......از ۲ حال خارج نیست.اول: اینها میشینند سره میز مذاکره.....دوم: نمینشینند و داستان ۵۹۸ پس از جنگی مختصر تکرار میشه........و البته نمینشینند پشت میز مذاکره وتا یک جنگ تمام عیار راه ندازند ول کن نیستند................ پیوست: چرا همه این خورده ریزها یکدفعه سر و صداشون دراومد و چرا ترکیه مین های ضد نفرش را در محدوده دره چالدران ( وایران) داره با سرعت جمع میکنه و در آخر نصف نیروهای طالبان در مرز تاجیک که فاصله ۳۰۰ کیلومتری ایران است را............

  • حمید رضا
    0

    هر مذاکره و گفتگو باید مناسب و منطقی باشد و هر کشوری باید منافع خود را در نظر داشته باشد هر مذاکره بده و بستان دارد ما در مذاکرات قبلی حسن نیت خود را نشان دادیم و تعهدات برجامی خود را انجام دادیم ولی طرف مقابل تعهدات و قول های خودش را انجام نداد و دبه کرد الان باید به تعهدات بین المللی خودشان برگردد در مورد سوریه و عراق اولا با دعوت دولتشان ما رفتیم بعد منافع ما ایجاب میکرد که برویم چون داعش که از طرف عربستان و کشورهای عربی حمایت مالی می شد و توسط امریکا و انگلیس به وجود امده بود به ۵۰ کیلومتری مرز ایران رسیده بود پس باید می رفتیم امریکا خودش به چه مجوزی امده منطقه ما خلیج فارس و عراق پایگاه نظامی داره تزدیک دهها کیلومتر دورتر از مرز خودش حق ندارد در اینجا دخالت کند

  • مهدی
    0

    اولا این پول کشور ایران است که غیرقانونی توسط دولت زورگو و مستبد امریکا بلوکه شده بله شرط ایران درست و منطقی هست چرا وقتی اینها شرط میزارند برای مذاکره کسی حرفی نمیزند حالا که ما شرط گذاشتیم حرفی هست

  • رضا
    0

    بنظر من فقط باید مقاومت کرد تا به پیروزی برسیم .فقط فقط فقط فقط مقاومت و نهراسید از دشمن

    نظرات شما -
    • ممدی
      0

      ..... شعر نگو رضا

    • ناشناس
      0

      البته به شرطی که مثل تو سهمیه های قلنبه برسد .

  • به رضا ساندیس خور
    0

    معلومه سهمیه ساندیس امروزت رو گرفتی کلک، به مقاومتت در برابر دژمن ادامه بده آورین

  • شیپورچی
    0

    کاش وزیر ، مذاکره ای هم با پنج هزار آقا زاده ساکن آمریکا می داشت و از آنها میخواست به سوگند وفاداری خود به آمریکا همچنان پایبند باشند

  • الهی شکر
    0

    چهل و اندی سال در پوشش نقاب انقلابی ضد امپرالیستی- خیانت کاران خودفروش به مافیا و مفسدان اقتصادی سرمایه دارو اجانب- معادل چند تریلیون یورو فرصت و منابع و درامدهای ملی ایران به باد دادند، گغته شده بخاطر چند میلیون رشوه، چندین میلیارد خسارت کرسنت بوجود آمد!!!! خائنان ایرانفروش به اسم وعده انرژی هسته ای ایرار کشور را به شیاطین دروغگوی مدافع مخیط زیست، استفاده منابع گازی محدود کردند تا بجای ایران امثال روسیه و قطر و اسرائیل صادرکننده عمده گاز مایع و لوله ای شوند!! و ایران با کمبود برق و گاز و .... شود و اهریمنیان صد ایرانی به ریش و پشم و عبای فرسوده حماقت ایرانیان بخندند که فرصتهای راهبردی قرن ۲۱ را هم قرن ۲۰ از دست داد و فرزندان ایران بر بستر گنجهای زیرزمینی در فقر مصنوعی، خودارضایی توهم دانایی از جهالت کنند!// این معطلی و کارشکنی چند نسلی شما برای صلح با جهان به بهانه ایدئولوژی دروغینتان و خیانت به دین و مذهب به بهای دهها میلیون کافر و مرتد کردن مسلملنان ایران و چقدر خوشحالند کارفرمایان شما خائنان ایرانفروش (ار مافیای پست و رذلتر غارتگران خونخوار همچون خودروسازی و لوازم خانگی تا محتکران جنایتکار ارزاق و دلال ارز و قاچاقچی)!!!!

  • تیرشیش
    0

    واقعا چرا این آقا وزیر شد!!!!!

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      قرعه کشی

  • فبندر
    0

    امیر پوپولیست!!!!!!!

  • ناشناس
    0

    مگر مذاکره رودررو با آمریکایی ها جرم نبود مجلس گنگ پاسخ دهد

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها