برترین راه های درمان خانگی دل پیچه و دل درد پریود

در دوران پریود خانم ها دچار گرفتگی و درد در ناحیه زیر دل ، ران و کمر می شوند که طبیعی و عادی است اما در صورت بیشتر شدن این علائم باید به پزشک مراجعه کنید.

برترین راه های درمان خانگی دل پیچه و دل درد پریود

بسیاری از زنان ،قبل و در طول پریود،گرفتگی را تجربه میکنند ، گرفتگی ها،به طور اساسی توسط پروستاگلانین که یک ماده شیمیایی میباشد و در بدن یک زن تولید میشود و عضلات رحم را تحریک میکنند و سبب انقباض عروقی شدید میشود، اتفاق می افتد این انقباضات میتوانند گاهی بسیار آزار دهنده و بسیار دردناک باشند و تا چند روز طول بکشد. در ابتدا ،دختران ممکن است نگران شوند اما بعد از مدتی متوجه میشوند که گرفتگی های عضلانی از قسمت های نرمال و طبیعی عادت ماهانهمیباشد.

درمان دل پیچه و دل درد پریود

چه چیزهایی باعث گرفتگی و دل پیچه در دوران پریودی میشود؟
احساس درد و ناراحتی در ناحیه زیر شکم ،ران،کمر در درورانعادت ماهانه ،بسیار شایع است ، گاهی اوقات خانم ها،گرفتگی ماهیچه ها را در هنگام کار کردن به خوبی حس میکنند.درد و گرفتگی عضلات در زمان پریود زمانی رخ میدهد که دیواره عضلانی رحم کش بیاید، که قبلا ذکر شد.

خون خفیف از طریق رحم عبور می کند، اما اغلب انقدر خفیف است که بیشتر زنان نمی توانند آن را احساس کنند. در طول دوره ماهانه شما، دیوار رحم شروع به سفت و سخت تر شدن می کند, و بیشتر درگیر می شود. هنگامی که دیواره عضلانی درگیر شود، رگ های خونی بر روی دهانه رحم فشار وارد میکنند به طور موقت، این امر باعث قطع شدن خون و اکسیژن به رحم میشود. با توجه به نداشتن اکسیژن کافی، بافت های رحم مواد شیمیایی را آزاد می کنند که موجب درد می شوند.

در حالی که بدن زن مواد شیمیایی موجب درد را آزاد می کند، همچنین سایر مواد شیمیایی به نام پروستاگلاندین ها نیز تولید می شوند. این مواد شیمیایی باعث می شود عضلات رحم بیشتر درگیر شوند و به این ترتیب شدت درد را افزایش می دهند.

در واقع، پزشکان واقعا نمی فهمند که چرا برخی از زنان دچارگرفتگی عضلات یا قاعدگی دردناک هستند، در حالی که دیگران این شرایط را ندارند شاید به این دلیل است که برخی از زنان پروستاگلاندین را تشکیل می دهند، به این معنی که آنها انقباضات قویتری را تجربه می کنند.

گاهی اوقات دلایل گرفتگی عضلات متفاوت است.

درد دوره همچنین می تواند ناشی از یک بیماری باشد، هرچند کمتر مورد توجه قرار می گیرد ؛ پزشکان دیسترانوره ثانویه را تشخیص می دهند.درد قاعدگی مرتبط با یک وضعیت خاص ،ممکن است بر روی زنان مسن تر از 30 تا 45 ساله تاثیر بگذارد.

علت دل درد پریودی چیست؟
شرایطی که ممکن است در طول دوره موجب گرفتگی عضلات و دل پیچه شوند مانند:

آندومتریوز
فیبرهای
بیماری التهابی لگن
آدنومایوز
اگر درد قاعدگی شما با یکی از شرایط بالا ارتباط داشته باشد، ممکن است تغییری در الگوی درد عادی ایجاد کند. به عنوان مثال، گرفتگی و درد ممکن است طولانی تر و شدید تر از حد طبیعی باشد. اگر گرفتگی های دوره ای شما از یک مشکل اساسی ایجاد می شود، ممکن است خونریزی بین دوره ها، دوره های نامنظم، ترشحات واژن و درد ضعیف و درد در هنگام مقاربت داشته باشید.

وقتی که دل پیچه و گرفتگی عضلات دارید، ممکن است:

فشار در شکم خود احساس کنید
درد در شکم حس کنید
درد در کمر، باسن و ران داخلی داشته باشید
وقتی که گرفتگی شدید میشود، علائم ممکن است شامل:

شل شدن مدفوع
ناراحتی معده
تهوع و استفراغ
سرماخوردگی
سردرد

گرفتگی عضلانی و درد زمان خونریزی شروع می شود، برخی از خانم ها چند روز قبل از شروع دوره ابتلا به گرفتگی عضلات میشوند و به طور معمول، درد 48 تا 72 ساعت طول می کشد.

اغلب اوقات هنگامی که بیشتر خونریزی می کنید، بدترین حالت آن است ، در دختران نوجوان معمولا درد در طول پریود ایجاد میشود.درد زمانی که یک علت زمینه ای ندارد، ممکن است هنگامی که زن مسن تر می شود، بهبود یابد بسیاری از زنان همچنین پس از زایمان بهبودی را می بینند.

عوامل خطر دل درد پریود چیست؟

شما ممکن است مستعد ابتلا به گرفتگی عضلات و دل پیچه باشید ،اگر:

کمتر از 30 سال سن دارید.
شما بلوغ زودرس را شروع کردید، در 11 سالگی یا جوانتر.
شما خونریزی شدید قاعدگی را در طول دوره های خود دارید.
شما خونریزی دوره نامنظم دارید.
سیگار می کشید.
شما زایمان نداشته اید.
خانواده شما یک یا چند عضو دارد که دارای دیسمنوره هستند.

درمان دل درد پریود در طب سنتی

در صورتی که در چند سال گذشته شروع به قاعدگی کرده اید و گرفتگی دوره دارید، شاید درد دوره شما باعث نگرانی شما نمی شود. با این وجود اگر گرفتگی های دوره ماهانه روز شما را مختل میکند و اگر علائم شما به تدریج تشدید می شود یا اگر شما بیش از 25 سال سن داشته اید و گرفتار درد شدید شده اید، باید به پزشک مراجعه کنید.

درمان های طبیعی خانگی برای گرفتگی و دل پیچه و دل درد پریود در زنان
در ادامه بخش سلامت نمناک نوبت به درمان های خانگی و طب سنتی برای رهایی از دل پیچه و دل دردهای دوران قاعدگی رسید.

1. کمپرس گرم

آب داغ را درون یک بطری بریزید و در حوله قرار دهید و سپس روی شکم اعمال کنید این عملکرد ،درد را کاهش میدهد.

همچنین شما میتوانید یک حوله را در آب خیس بکنید و به مدت حدودا یک دقیقه درون مایکروویو قرار دهید. و بعد زیر شکم خود اعمال کنید.برای خلاص شدن از شر این درد،این کار را بارها تکرار کنید.

2. چای بابونه

طبق تحقیقات انجام شده ،مشخص شده است که چای بابونهسطح هپورات را افزایش میدهد و این چای گیاهی میتواند با عفونت مبارزه کند ؛ از این چای برای کاهش درد و نفخ شکماستفاده کنید.

3. زنجبیل

ریشه زنجبیل را برش دهید، سپس پوست بکنید و در قطعات کوچک خورد کنید. 2 قاشق غذا خوری از این زنجبیل ها را به یک فنجان آب اضافه کنید سپس بجوشانید و اجازه دهید تا به مدت یک ساعت بماند و بعد بنوشید.اگر نمیتوانید خودتان این چای را تهیه کنید میتوانید آماده شده آن را از مارکت ها تهیه کنید و طبق دستورالعمل آن،مصرف بنمایید.


4 . ماساژ با روغن

ماساژ درمانی یکی از بهترین درمان های خانگی برای دل پیچه دوران پریودی است.یک مطالعه نشان میدهد که خانم های مبتلا به گرفتگی عضلانی و درد ناشی از پریود ،هنگام ماساژ با روغن ها،به مقدار قابل توجهی با کاهش درد روبرو میشوند. هنگامی که دستان یک درمانگر یا متخصص بر روی شکم ،کمر،و پهلوی شما،در نقاط خاصی حرکت میکند،باعث درمان درد و گرفتگی ها میشود.

5. ریحان تازه

یک قاشق غذا خوری برگ ریحان را به یک فنجان آب در حال جوش بیفزایید سپس روی آن را بپوشانید و اجازه دهید تا خنک شود.این درمان ها بارها و چندین ساعت تکرار کنید.

6. دارچین

دارچین را در آب ،به مدت 15 دقیقه بجوشانید و شیر یا عسل را برای طعم دهی ،به آن بیفزایید و بنوشید. این ترکیب فوق العاده، یک منبع عالی برای آهن و کلسیم است که به طور طبیعی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.

7 . نوشیدن آب بیشتر

زمانی که شما آب بیشتری مینوشید. میتواند گرفتگی دوران عادت ماهانه را کاهش دهد همچنین میتواند ،نفخ را نیز کاهش دهد. بهتر است که روزانه 6 الی 8 لیوان ،به خصوص در دوران پریودی خود،آب بنوشید.


8 . رازیانه

یک قاشق چای خوری دانه های رازیانه را در یک فنجان آب در حال جوش بریزید. اجازه دهید تا به مدت 5 دقیقه در حرارت کم قرار گیرد.و بعد آب آن را بگیرید و یک قاشق چای خوری عسل به آن اضافه کنید. این چای را 2 بار در روز ،به خصوص زمان عادت ماهانه خود مصرف کنید و این نوشیدنی را در صورت لزوم ،در دیگر مواقع نیز ادامه دهید.

9. جعفری

یک چهارم فنجان جعفری تازه را در یک لیوان قرار دهید و یک فنجان آب جوش به آن اضافه کنید.به مدت 5 دقیقه صبر کنید که بعد آن را بگیرید، از این چای ،در دوران پریودی ،دو بار در روز بنوشید.

10. سرکه سیب

دو قاشق چای خوری سرکه سیب را در آب بریزید ودر طول روز ،یکبار از این ترکیب استفاده کنید اگر گرفتگی خیلی شدید بود، این درمان را هر 5 ساعت تکرار کنید.

11. روغن اسطوخودوس

5 قطره از این روغن را با یک قاشق چای خوری روغن بادامترکیب کنید .مقدار کمی از آن را روی شکم خود اعمال کنید و به آرامی ماساژ دهید و این کار را 2 بار در روز به مدت یک هفته تکرار کنید.

12. روغن رزماری

5 قطره روغن رزماری را با یک قاشق چای خوری روغن زیتونترکیب کنید سپس لایه ای نازک از آن را روی شکم خود بمالید و به آرامی ماساژ دهید.این کار را دوبار در روز، به مدت 3 الی 4 روز تکرار کنید.

13. تخم کتان

زمانی که درد دارید ،یک قاشق چای خوری تخم کتان را بجوید .شما میتوانید این کار را 4 الی 5 بار در روز تکرار کنید.

14. نعناع تند

یک قاشق چای خوری پودر نعناع تند یا برگ خشک شده آن را در یک فنجان آب در حال جوش بریزید.اجازه دهید به مدت 3 الی 5 دقیقه بماند و آب آن را بگیرید.سپس مقداری شکر به آن اضافه کنید و بنوشید. شما میتوانید از این ترکیب ،1 الی 2 بار در روز مصرف کنید.

15. آب لیمو

آب یک عدد لیمو را بگیرید و با یک لیوان آب گرم به خوبی مخلوط کنید و بعد در صورت تمایل ،مقداری عسل به آن بیفزایید و هر روز صبح ،با شکم خالی بنوشید.

16. ماست

به سادگی،زمانی که در دوران قاعدگی هستید ،روزانه 3 الی 4 کاسه ماست بخورید.


17. نمک اپسوم

این نمک به عنوان نمک منیزیم سولفات نامیده میشود که دارای خواص ضد درد و ضد التهاب است. اگر این نمک از طریق پوست جذب شود ،میتواند درد ناشی از گرفتگی دوران پریودی را کاهش دهد.

18. آب خیارشور (بعد از مشورت با پزشک)

آب ترش حاوی سدیم بالای است بنابراین یکی از داروهای خانگی فوق العاده محسوب میشود. آب خیارشور ،نه تنها میتواند بدن شما را هیدراته نگهدارد بلکه میتواند پس از ورزش ،و در دوران پریودی ،گرفتگی عضلات را به سرعت کاهش دهد.

19. آلوئه ورا

به سادگی ،یک چهارم فنجان آب آلوئه ورا ،را قبا و در دوران قاعدگی بنوشید تا مزایای آن را دریافت و دل پیچه این دوران را درمان کنید.

20 . چای سبز

برگ های چای سبز را به یک فنجان آب بیفزایید و آن را بجوشانید و اجازه دهید که 3 الی 5 دقیقه بماند آب آن را بگیرید و اجازه دهید تا خنک شودو در صورت تمایل ،مقداری عسل نیز به آن بیفزایید.این چای روزانه ،3 الی 4 بار مصرف کنید.

منبع: نمناک

10

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها