هشدار پلیس فتا نسبت به استفاده از اپلیکیشن‌ها/ هزینه اضافه روی قبض موبایل

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ گفت: شهروندان با دید بازتری نسبت به استفاده از اپلیکیشن‌ها اقدام کنند.

هشدار پلیس فتا نسبت به استفاده از اپلیکیشن‌ها/ هزینه اضافه روی قبض موبایل

سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا تهران بزرگ درباره دریافت پیام‌های تبلیغاتی از سوی شهروندان که منجر به عضویت آن‌ها در برخی از اپلیکیشن‌ها می‌شود، اظهار کرد: یک سری از این موضوعات مربوط به بحث فیشینگ است و به این سمت ختم می‌شود. این پیام‌ها کاربر را به عضو شدن در برخی اپلیکیشن‌ها ترغیب و روزانه مبلغی را از شارژ مالی تلفن همراه آن‌ها کسر می‌کند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با اشاره به اینکه گاهی اوقات قبض پرداختی تلفن همراه کاربران در آخر ماه مبالغ نجومی را نشان می‌دهد، بیان کرد: اگر در چنین مواردی شاکی خصوصی وجود داشته باشد، پلیس فتا پیگیر موضوع خواهد شد؛ در غیر این صورت فردی که مرتکب انجام چنین عملی شده خود وی مقصر بوده و تمام مشکلات پیش آمده نیز بر عهده کاربر است.

وی با بیان اینکه اکثر این اپلیکیشن‌ها جهت کسب درآمد راه‌اندازی شدند، خاطرنشان کرد: در برخی از این اپلیکیشن‌ها در بدو ورود کاربر و عضویت آن‌ها پیام هشداری از اپراتور‌ها به مشتریان مبنی بر کسر مبلغ ارسال می‌شود و در بسیاری از مواقع نیز این پیام برای کاربر ارسال نمی‌شود.

سرهنگ کاظمی در پاسخ به این سوال که آیا فعالیت این اپلیکیشن‌ها قانونی است یا خیر؟ اظهار کرد: مراجع قضایی باید به اینگونه مسائل ورود کنند و تا آن‌جایی که ما به مسائل ورود کردیم منع قانونی در آن مشاهده نکردیم.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ خاطرنشان کرد: شهروندان با دیدبازتری وارد اپلیکیشن‌ها شوند و طوری رفتار نکنند که در آخر متضرر شوند. در برخی از این اپلیکیشن‌ها به صورت روزانه مبالغی از حساب افراد کسر می‌شود و از طرفی هم این اپ‌ها کاربران را به سمت صفحات فیشینگ هدایت می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

1981

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • مجیدنوا
    0

    خیلی آشغالن من که سیمکادت اعتباری دارم لعنتی ۵۰۰تومن هایی ازم کم کردکه ۲۰میلیون جایزه بده همش دروغ دغلبازیه همشونوجمع کنین برن کلاهبردارای بی وجدان پول مردمم میره توجیب مجری های صداسیما

  • کاربر ناشناس
    0

    خب چرا منتظر می مانید عده ای متضرر شوند و بعد داد همه دربیاد اونوقت پیگیری و اعمال قانون کنید. همین الان که متوجه شدید جلوشان بگیرید، بگذارید آنها بروند اثبات کنند مشکلی ندارند.

  • داریوش کیومرث
    0

    با سلام، چون به وعده هایی که در قبال اخذ روزانه پنج هزار ریال یا بیشتر از موجودی سیم کارتهای شهروندان می دهند مثل قرعه کشی فلان مبلغ و یا فلان اتومبیل عمل نمی کنند پس مصداق کامل کلاه برداری است و پلیس فتا باید بدون داشتن شاکی خصوصی به مساله ورود کرده و جلوی آنها را بگیرد.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها