بیمه حوادث برای مشاغل پرخطر

بعضی از شغل‌ها هستند که حتی با رعایت نکات ایمنی در دسته مشاغل پرخطر قرار می‌گیرند؛ از طرفی، ماهیت حادثه ناگهانی بودن آن است و اگر برای فردی حادثه‌ای رخ دهد، هم خودش، هم کارفرما و هم همکارانش را تحت فشار قرار خواهد داد.

بیمه حوادث برای مشاغل پرخطر

بعضی از شغل ها هستند که هر چقدر هم که رعایت نکات ایمنی را در آن ها داشته باشید، باز هم در دسته مشاغل پرخطر قرار می گیرند؛ و افرادی که در این گونه مشاغل در حال فعالیت هستند، همواره از حوادث حین کار نگران هستند. از طرفی، ماهیت حادثه ناگهانی بودن آن است و در صورتی که حادثه ای برای هر شخصی بروز نماید، هم خودش و هم کارفرما و هم همکارانش را تحت فشار قرار خواهد داد. به طور مثال در یک کارگاه نجاری، یا در آشپزخانه یک رستوران، یا کار کردن در یک معدن، تعمیرکار آسانسور و همچنین کارگران ساختمانی، در معرض خطراتی هستند که تهدید کننده جان آن هاست.

حال هر کدام از این حوادث با توجه به شدت و ماهیتی که دارند، یا منجر به جراحت مثل بریدگی یا شکستگی یا ضربه دیدگی اعضای بدن می شوند، یا منجر به از دست رفتن یکی از اعضا و اصطلاحاً نقص عضو شخص و اگر خیلی شدید باشد، حادثه منجر به مرگ می گردد.

برای هر کدام از این عواقب، در کنار رعایت نکات ایمنی در حین کار، نیاز به یک آینده نگری مالی وجود دارد که خدای نکرده در صورت بروز حادثه، مشکلات مالی و اقتصادی کمتری بروز کند. در این زمینه بیمه حوادث می تواند راهگشا باشد. بیمه حوادث هم به صورت انفرادی و خانواده، و هم به صورت گروهی توسط شرکت ها قابل خریداری است.

بیمه حوادث چه مزیتی دارد؟

بیمه حوادث انفرادی شامل پوشش های هزینه پزشکی، نقص عضو و فوت بر اثر حادثه است. به این معنی که اگر در حین کار حادثه ای برای شخص پیش بیاید، هم می تواند هزینه های درمانی ناشی از جراحت وارد شده را از شرکت بیمه دریافت کند، و هم اگر حادثه شدید بود که منجر به نقص عضو یا فوت شخص شد، سرمایه مربوط به فوت و نقص عضو می تواند از نظر مالی برای شخص و خانواده اش بسیار کمک کننده باشد.

نکته خوبی که بیمه حوادث دارد این است که فقط مختص به اتفاقات در حین کار نیست، بلکه در سراسر دنیا و تمام ساعت های شبانه روز پوشش دارد. البته برای فعالیت های پرخطر مثل فعالیت های ورزشی و یا تفریحات پرخطر مثل استفاده از پاراگلایدر و هواپیماهای تفریحی، سقوط آزاد، پرش با چتر نجات، و یا بلایای طبیعی نیاز هست که برای هر کدام درخواست خرید پوشش اضافی مربوط به آن فعالیت را از واحد صدور بیمه نامه داشته باشید.

لازم است توضیح دهیم که بیمه حوادث انفرادی ارتباطی به بیمه مسئولیت که کافرما برای کارکنان خود خریداری می کند ندارد. یعنی هیچ کدام از این دو بیمه نامه همدیگر را پوشش نمی دهند. درواقع در صورتی که بیمه حادثه داشته باشید، باز هم در صورت حادثه در حین کار ممکن است علاوه بر دریافت از محل بیمه حوادث، کارفرما مجبور به پرداخت غرامت باشد و یا اگر کارگاهی که در آن مشغول به فعالیت هستید دارای بیمه مسئولیت باشد، مبلغ سرمایه بیمه حوادث به صورت جداگانه علاوه بر آن پرداخت خواهد شد. ضمن اینکه بیمه حوادث هم توسط صاحب شرکت و هم توسط خود افراد شاغل می تواند خریداری شود.

چطور بیمه حوادث را تهیه کنم؟

خوشبختانه برای تهیه بیمه حوادث انفرادی، نیازی به مراجعه حضوری نیست. شما می توانید با مراجعه به وب سایت بیمه سامان نمایندگی شیرخانی نسبت به خرید اینترنتی بیمه حوادث انفرادی اقدام کنید. تمام فرآیند خرید به صورت آنلاین بوده و پس از خرید، نسخه الکترونیکی قابل چاپ بیمه نامه در دسترس شما قرار خواهد گرفت.

24

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها