ماجرای کثیفی که در مهد کودک‌های تهران اتفاق افتاد! + عکس

ماجرای کثیفی که در مهد کودک‌های تهران اتفاق افتاد! + عکس
یک پرونده کودک‌آزاری دیگر در بهزیستی؛ حادثه‌ای که سوم آذرماه ‌سال جاری در یکی از مهد کودک‌های تهران اتفاق افتاد و خشونت یک مربی مهد کودک در تهران باعث شکستگی استخوان ترقوه یک پسربچه ٣ساله شد. اتفاق تلخی که این‌بار هم نه از سوی مدیر و مسئولان مهد بلکه با اصرار مادر بچه برملا شد؛ تقریبا شبیه حادثه مهد کودک ستایش اردبیل. در آن حادثه هم انتشار فیلم کودک‌آزاری یک پسربچه ١٣ماهه توسط یکی از مربیان مهد کودک پرده از خشونت علیه کودکان در مراکز آموزشی برداشت.

شرح ماجرا از زبان مادر آرشان

حادثه وقتی رخ داده که مربی تازه‌کار این مهد کودک بعد از درمانده شدن از متقاعد کردن آرشان ٣ساله او را با خشونت بلند و به گوشه‌ای پرتاب می‌کند. اما این حادثه از دید همه مسئولان مهد کودک پنهان می‌ماند تا مادر این پسربچه ٣ساله پس از ٤ روز در جریان واقعیت ماجرا قرار می‌گیرد: «سوم آذرماه پسرم را به مهد کودک بردم. آن روز طرح بینایی‌سنجی در مهد کودک اجرا می‌شد و به همین دلیل صبح کمی زودتر از حد معمول به مهد کودک رفتیم. به من گفتند که حدود ساعت ١٣ به دنبال پسرم بروم چون پزشک بینایی‌سنجی آن ساعت در مهد حاضر می‌شد. حدود ساعت یک ظهر به مهد کودک رفتم و دیدم پسرم در کلاس «نوپاها» - کلاس مخصوص کودکان ٢ تا ٣‌سال - نیست و بعد از جست‌وجو دیدم که گوشه‌ای از کلاس نشسته و درحال گریه کردن است.» مادر در ادامه صحبت‌هایش به ایسنا می‌گوید: «وقتی متوجه گریه شدید پسرم شدم، به من گفتند که یکی از کودکان مهد با او درگیر شده و او را هل داده است و دو، سه ساعتی می‌شود که درحال گریه است. وقتی از آنها پرسیدم که چرا در این مدت با من تماسی نگرفتید، به من گفتند که چیزی نشده و وقتی به او می‌گوییم کجای بدنت درد می‌کند چیزی نمی‌گوید و فقط گریه می‌کند. من هم او را به بیمارستان بردم. از کل بدن وی عکسبرداری کردیم و در این عکسبرداری‌ها تشخیص داده شد که استخوان ترقوه پسرم شکسته است.» او اضافه می‌کند: «پس از آن به مهد رفتم تا کودکی که آرشان را هل داده است، ببینم. پسر من درشت‌اندام است و ٢٠ کیلو وزن دارد. به همین دلیل برای من سوال شده بود که چطور یک کودک دیگر می‌تواند چنان ضربه‌ای به وی وارد کند که استخوان ‌ترقوه‌اش بشکند؟» این مادر درباره دلیل اصلی شکستگی ترقوه پسرش می‌گوید: «وقتی به مهد مراجعه کردم یکی از کودکان آن‌جا را به من نشان دادند که از پسر من ریزاندام‌تر بود و حتی نمی‌توانست به درستی صحبت کند و مدعی شدند که وی آرشان را هل داده است. این‌ درحالی است که همان مربی حتی از من خواست آن کودک را دعوا کنم تا دیگر با سایر کودکان چنین رفتاری نداشته باشد. سپس به مدیر مهد مراجعه کردم و از او خواستم که فیلم دوربین مداربسته آن روز را به من نشان دهد و مسئولان مهد آن‌قدر خیالشان راحت بود که بدون مقاومت و به راحتی حاضر شدند فیلم را در اختیار من قرار دهند تا آن را ببینم. درحال دیدن فیلم بودیم که متوجه شدیم هیچ درگیری بین دو کودک رخ نداده است، بلکه پسرم توسط مربی پرتاب شده و وی پس از پرت کردن پسرم مجددا به سمت او رفته و دستش را می‌کشد تا او را به گوشه‌ای از کلاس ببرد.» مادر این کودک ٣ساله ادامه داد: «پس از مشاهده فیلم من خیلی محترمانه به مربی مهد گفتم که شما پسر من را زدید و هیچ درگیری بین بچه‌ها در میان نبوده، با این‌حال وی پس از شنیدن صحبت‌های من شروع به داد و بیداد کرد و حاضر به پذیرفتن این موضوع نشد.» او درباره شکایتش از مربی و مسئولان این مهد هم گفت: «مربی متخلف همان روز از مهد کودک اخراج شد، اما مهد کودک همچنان به کار خود ادامه‌ می‌دهد. این‌ درحالی است که پس از این اتفاق به قسمت مدیریت مهدهای بهزیستی مراجعه کردم و موضوع را گزارش دادم و آنها به من گفتند که بازرس را به مهد کودک می‌فرستیم و نتیجه‌ را طی تماس تلفنی به شما اعلام می‌کنیم، اما با وجود گذشت قریب سه ماه هیچ تماسی با من برقرار نشده است و مهد کودک همچنان به فعالیت خود بدون هیچ مشکلی ادامه‌ می‌دهد.»

ارجاع پرونده به مراجع قضائی

در همین حال احمد خاکی، معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران با تأیید حادثه کودک‌آزاری و تخلف صورت گرفته در مهد کودک مذکور درباره اقدامات انجام شده این سازمان گفت: «بلافاصله پس از اطلاع از وقوع این اتفاق و اعلام مادر کودک به بهزیستی تهران، کارشناسان امور مهد کودک‌ها از محل این مهد بازدید کردند و فیلم های مربوطه را مورد بازبینی قرار دادند و متاسفانه وقوع کودک‌آزاری تأیید شده است.» او ادامه داد: «این مهد کودک به‌طور «غیر قانونی» از مربی کارآموز استفاده کرده است که ضمن اخراج فرد خاطی از مهد کودک، جهت برخورد قانونی با مهد، پرونده‌ای در کمیسیون نظارت بر مراکز غیردولتی بهزیستی استان تهران تشکیل شد.» او با اشاره با الزام مهد کودک متخلف برای پرداخت هزینه‌های درمانی آرشان گفت: «با توجه به شکایت صورت گرفته از مهد کودک نزد مراجع قضائی، منتظر صدور رأی قطعی دادگاه در این خصوص هستیم و پس از صدور رأی دادگاه، کمیسیون مربوطه در بهزیستی استان تهران نیز رأی نهایی خود را درخصوص پرونده این مهد کودک متخلف صادر خواهد کرد.»

این نخستین‌بار نیست

کودک‌آزاری در مهد کودک ستایش اردبیل شاید مهم‌ترین حادثه از این نوع بود. این حادثه در ۱۵ تیرماه ۱۳۹۳ رخ‌ داد. زن ٣٧ ساله‌اي که چند ماهی به‌عنوان نیروی خدماتی در آن مهد مشغول به کار شده بود، یک پسربچه ١٨ ماهه را هنگام غذا دادن به شدت مورد اذيت و آزار قرار داد و اقدام به کتک زدن او کرد. کودک‌آزاری تلخی که اگر شبکه‌های اجتماعی نبود، شاید هرگز کسی متوجه آن نمی‌شد. آن‌طور که فیلم ویدیویی دوربین‌های مداربسته نشان می‌داد: «خدمه مهد کودک به یک کودک به‌ زور غذا می‌دهد و پس از این‌که او از خوردن امتناع می‌کند با کشیدن موهایش او را به‌سمتی پرت می‌کند.» انتشار فیلم این اتفاق تلخ آن هم در یکی از مهدکودک‌های شناخته‌شده اردبیل باعث شد تا این ماجرا به‌سرعت ابعاد وسیعی پیدا کند. از معاونت سیاسی-‌امنیتی استانداری گرفته تا نمایندگان مجلس همه نسبت به این حادثه واکنش نشان دادند. سازمان بهزیستی مهدکودک را پلمپ کرد و پرونده را جهت بررسی بیشتر به تهران ارجاع داد. پس از بررسی‌های قضائی برای مدیر مهدکودک و خدمه زن قرار بازداشت صادر شد و آن دو دستگیر شدند.

مربی‌های خاطی به حبس و دیه محکوم می‌شوند

در تعریف کودک‌آزاری آمده است، هرگونه فعل یا ترک فعلی که باعث آزار روحی و جسمی و ایجاد آثار ماندگار در وجود یک کودک شود؛ البته این آثار می‌تواند ابعاد پنهانی هم داشته باشد. ممانعت از حاضر‌شدن در کلاس درس، محروم‌کردن کودک از غذا، حبس در حمام، زیرزمین یا مکان‌های نامتعارف دیگر از اشکال مخفی کودک‌آزاری است. تنبیه بدنی و تجاوز جنسی به کودک هم از انواع کودک آزاری‌فیزیکی است. در ایران تا پیش از ‌سال ۱۳۸۱ کودک‌آزاری از جرایم خصوصی شناخته می‌شد و فقط پدر به‌عنوان ولی کودک به مثابه مالک کودک حق داشت كه در صورت رخ دادن کودک‌آزاری شکایت کند. اما در ‌سال ۸۱ طرحی ۱۲ ماده‌ای به پیشنهاد انجمن حمایت از حقوق کودکان به مجلس ارایه شد و با پیگیری کمیسیون بهداشت مجلس تصویب شد که براساس آن کودک‌آزاری از مصادیق جرایم عمومی قرار گرفت و اعلام جرم علیه مرتکبان کودک‌آزاری ممکن شد. این در حالی است که در بسیاری از کشورها قوانین سختی برای جلوگیری از این عمل غیرانسانی اعمال می‌شود.
مینوش تاجبخش، حقوقدان، درباره مجازات‌هایی که برای کودک‌آزاری‌هایی که در مهدکودک‌ها صورت می‌گیرد و در قانون تعیین شده است، به «شهروند» می‌گوید: «در اینگونه موارد معمولا مجازات‌ها براساس نوع جرم شخص تعیین می‌شود؛ یعنی نوع مجازات بستگی به قصور شخص دارد. اگر ثابت شود که مربی مهدکودک عمدا عملی را انجام داده که باعث آسیب‌رساندن به کودک شده باشد، خود مربی مقصر شناخته می‌شود و باید براساس آسیبی که وارد کرده است، دیه بپردازد. همچنین با نظر قاضی به حبس نیز محکوم می‌شود که میزان حبس بستگی به شدت جرم و نظر قاضی پرونده دارد. در چنین مواردی اگر مشخص شود که مدیر مهدکودک با شرایط قانونی و رعایت نظامات مربوط مربی مذکور را استخدام کرده است، بنابراین اتهامی به وی وارد نیست؛ ولی اگر نظامات مربوط را رعایت نکرده باشد و مهد‌کودکش نیز امنیت‌های لازم را نداشته باشد، او نیز بر اساس قانون مجازات خواهد شد. اما در شرایط دیگری ممکن است قصور از مربی نباشد و او تمام جوانب و امنیت را رعایت کرده باشد ولی کودک به خاطر اشتباه خودش دچار آسیب شود؛ بنابراین در اینگونه موارد اتهامی به مدیر مهد و به مربی وارد نمی‌شود. در کل تمام اینها زیر نظر کارشناسان بررسی می‌شود و درنهایت با نظر قاضی حکم صادر می‌شود که اگر مربی یا مدیر مهد مقصر شناخته شوند، براساس درصد تقصیرشان مجازات حبس و دیه تعیین می‌شود.»


نبود آموزش رفتاری
فرشید یزدانی، فعال حقوق کودک در رابطه با خلأ آموزشی در موسسه‌های آموزشی و مهدها به «شهروند» گفت: «در مدارس و مهدها آموزش دروس دیده می‌شود اما آموزش رفتاری با کودکان نه. در این گونه موارد هم کودک و هم مربی قربانی می‌شوند و مشکل به نظام جذب و نگهداشت مربی‌ها برمی‌گردد. درواقع درکشور ما نظام آموزشی ارتباط با کودک وجود ندارد؛ دولت باید دوره‌هایی را تبیین کند تا مربی‌ها بتوانند در این کلاس‌های آموزشی به صورت رایگان خدمات ارایه کنند. از آنجا که از چند ‌سال پیش مهدکودک‌ها به صورت خصوصی درآمدند، نظام مهدکودکی به صورت یک نظامی رهایی به وجود آمد. دولت در وهله نخست باید در بحث آموزش مربی‌ها به صورت جدی وارد عمل شود و نظارت دقیق و مستمر بر عملکرد سازمان بهزیستی در حوزه مهدکودک‌ها اعم از صدور مجوز، مفاد آموزشی و نحوه آموزش را بسیار ضروری می‌دانم.»
وی در ادامه گفت: «در این مورد که مربی کارآموز دست به این کودک‌آزاری زده است، باید به صورت قانونی بر اساس رفتاری که کرده است، مجازات شود. البته همه تقصیرها گردن این مربی کارآموز نبوده است. چگونه از یک مربی کارآموز که آموزش ندیده است، می‌توان رفتاری غیر از این انتظار داشت. باید به صورت جامع‌تر به موضوع نگاه کنیم و مجموع مدیریتی باید پاسخگو باشد. شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌عنوان اصلی‌ترین مرجع سیاستگذاری فرهنگی و آموزشی کشور لازم است که ضمن تدوین سیاست‌های مناسب، مصوبات گذشته خود را بازنگری و اصلاح کند تا قبل از، از دست رفتن فرصت‌ها کودکان ایرانی را دریابیم.»


نظارت موثر در مهدکودک‌ها
سیدحسن موسوی چلک، رئیس انجمن مددکاران اجتماعی نیز درباره سهل‌انگاری و ضعف مدیریتی این مهدکودک به «شهروند» گفت: «این اتفاق اجتناب‌ناپذیر است و در سطح مدارس بارها رخ داده است. این موضوع جدید نبوده و در همه حیطه هايی که کودکان وجود دارند، صورت می‌گیرد. درواقع در این حادثه تخلفی صورت گرفته که باید با این تخلف برخورد شود؛ در مدارس هم اگر تخلفی یا سهل‌انگاری رخ می‌دهد، با همان تخلف برخورد می‌شود حتی اگر سهل‌انگاری در ضعف مدیریت باشد. درواقع موسسه آموزشی بسته نمی‌شود و آن معلم خاطی مجازات می‌شود. در اینجا هم یک مربی کارآموز خطا کرده است و متناسب با خطایش با وی برخورد می‌شود. براساس نوع تخلف موسسه‌های مهدکودک از اخطار تا تعطیلی پیش می‌روند. البته تعطیلی مرکز هم برای خودش شرایطی دارد در انحلال موسسه در نخستين اقدام هیأت‌مدیره تغییر می‌کند و کودکان نباید سرگردان و بی سرو سامان شوند. درواقع هیچ سازمانی کوتاه نخواهد آمد و حفظ سلامت کودکان در اولویت سازمان بهزیستی خواهد بود.» او همچنین درباره نظارت بر عملکرد مهدکودک‌ها گفت: «در این رابطه نظارت موثر نیاز داریم. در حال حاضر سازمان بهزیستی هر ٣ ماه یکبار بر عملکرد مهدکودک‌ها نظارت دارد اما با توجه به تعداد ١٦‌هزار موسسه آموزشی مطمئنا نظارت باید کارآمدتر و بیشتر باشد. هر چقدر نظارت موثر بیشتر باشد اثربخشی بیشتر، اشکالات کمتر و رضایت‌بخشی مردم بیشتر خواهد بود.»

منبع: جام نیوز

15

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 53
  • مادر

    متاسفانه وقتی مادر ها که مهمترین و اصلی ترین وظیفه شون بزرگ کردن و تربیت بچه های عزیزشون هستش با درگیر کردن مسایل دیگه این وظیفه رو به عهده شخص دیگری میگذارن یه همچین مسایلی دور از انتظار نیست

    نظرات شما -
    • پدر

      در زندگی اجتماعی و جامعه مدنی پیشرفته امروز هر فرد باید وظیفه اش رو به درستی انجام بده و مقصر دونستن مادرانی که برای جامعه و مملکتشون دارن زحمت میکشن کاملا بی انصافیه و مقصر دونستن این مادران زحمتکش فرافکنی بیش نیست

  • مهتاب مشیری

    پوضوع ربطی به مادر نداره. در قرن 21 خیلی مسخره ست که بخوایم همه زنها خانه دار باشند

    نظرات شما -
    • ح&ح

      پس کی انیشتین و حافظ و پروفسور سمیعی بسازه

  • هم وطن

    مهدکودک ها برای نگهداری بچه ها کلی پول دریافت می کنند که خیلی وقت ها تا نصف حقوق یک مادر هم میرسه ، اما به مربی های مهد حقوق بسیار پایینی پرداخت میشه ، یکی رو میشناختم که ماهی 400 هزار تومان دریافت می کرد ، خوب معلومه که چه اتفاقی میفته به نظر من مقصر اصلی مهدهای کودک و نهاد ناظر بر اونهاست تا وقتی که این روند ادامه داشته باشه ، باز هم شاهد این رفتارها خواهیم بود نهاد نظارتی باید خیلی جدی با اینطور رفتارها برخورد کنه و مجوز مهدکودک خاطی رو لغو کنه

  • سعيد

    پدر بچه بايد دست همون مربي رو ميشكست اصلا شكايت فايده نداره به قول معروف تو اين جامعه ما توپ عليه توپ

  • مادر بچه

    خانم مادر. همه مادر ها خانه دار نیستند . با منطق شما هیچ زنی نباید کار کند. ضمن اینکه فرستادن کودک به مهد باعث اجتماعی شدن کودک میشود و فقط نگهداری تنها نیست.شما کلا فکرتو عوض کن و یک کمی سطح مطالعه و فرهنگت رو ببر بالا

  • شرمینه ع

    مهمترین وظیفه ی مادر بزرگ کردن بچشه.اما ما با این تفکر پاره ی تنمونو میذاریم مهدکودک که بچه با محیط بیرون خونه و افراد جدید اشنا بشه و از اوموزش های درست و اصولی بهره مند بشه.اما متاسفانه مواردی رو میبینیم و میشنویم که اصلا خوشایند نیست.پسرم سه سالش تموم شده و امسال میخواستم بذارم مهد.اما منصرف شدم مجبورم روزی یکی دو ساعت در حضور خودم ببرمش مهدکودک تا اشنایی اولیه رو پیدا کنه.تک فرزند هم سخته ...4ساله کارمو بخاطر پسرم گذاشتم کنار که فقط به بچم نزدیک باشم .هیچکس دلسوزتر مادر نیست.

  • ق .ف

    مادر هم به عنوان یک انسان حق دارد ساعتی ازروز روبه خودش وهدفاش وحوایجش اختصاص بده چه اینکه مادر به روزتر وشادتر وامیدوارتر بچه بهتری روپرورش میده ومادرهم نیاز به فراغت از مسولیتها چند ساعتی درروز داره حتی اگه خانه دارباشه واشکال از مهدکودکه

  • حسن

    ای خاک بر یر ان مادری که کودک دلبند خود را تحوبل دبگران می دهند ما بخاطر چی زحمت نب کشیم ایا بخاطر همبن لچه ها است با پول حتما پول واجب تر است خانوم بنشبن تو خونه وبچه ات برس البته بعضی از خانوم ها بخاطر ازادی که دوستی یا دوست پسری پیدا کنند مز زنند از خونه ببرون لچه چی زوی دیگه

  • پدر

    متاسفانه شرایط اقتصادی جوریه که زن و مرد ( پدر و مادر ) هر دو کار میکنند و شاغل هستند ، ولی باز هم هشتشون گروهه 9 هه . و از پس مخارج زندگی بر نمی آیند . وگر نه هیچ کس دوس نداره پچش و جیگر گوشش زیر دست مردم و با تربیت شخص دیگری بزرگ بشه

  • شادی

    پسر من اولین کودک سپرده شده به این مهده باید به عرض مخاطبان عزیز برسونم هیچگاه نیمه خالی لیوان را بزرگ نمایی نکنیم با اب و تاب نشر ندیم صداقت مسولیت پذیری مدیر مهد را در هیچ مهدی پیدا نخواهید کرد این اتفاق ار نظر مادران که فرزند خود را به این مهد سپرده اند

  • گمنام

    واقعا در قرن ۲۱ خیلی مسخره اس که به خاطر مال دنیا تربیت پاره تنت رو به یه بیگانه بسپاری کا می خوای دو قران بیشتر پول در بیاری تربیت درست فرزند توسط مادر زمانی به نتیجه می رسه که ببینی بچه ای که خودت تربیت کردی به یک شخص مهم برای جامعه تبدیل شده ویا برای اینکه پول بیشتری در بیاری تربیت فرزندت رو به دست هر کسی بسپاری و در اخر هم دست به هر کار خلافی بزنه

  • پدر

    درست است که بچه ها باید در میان همسن و سال های شان بزرگ شوند تا با رفتارها و تعاملات اجتماعی بیشتر انس بگیرند ولی افراط در هیچ زمانی درست نبوده و هیچ محیطی نمیتواند جای دامن پر مهر مادران را بگیرد. متاسفانه این هم از آفات این دوره و زمان است که برای هر چیز بی ارزشی وقت می گذاریم به غیر از پرورش سرمایه های زندگی مان یعنی همان کودکان معصوم و انتظار داریم دیگران کودکان مان را تربیت کنند.

  • شنبه

    حالا خوبه گفته شده که مدیریت مهد در جریان نبوده. باید مربی مجازات بشه ن مدیریت مهد

  • حیدریون

    تا حد امکان باید نظارت شود

  • آقایی دوست

    واقعا جای تاسف هست که همیشه در کشورما به جای حل مسئله و بررسی همه جانبه موضوع میخواهیم صورت مسئله را پاک کنیم جای تاسف دارد برای مادری که انتظار دارد همه مادران در خانه بنشینند و صرفا بچه داری کنند.

  • صادق

    باید نظارت ها را بیشتر کرد

  • زهرا

    درس عبرت برای دیگر مادران ك كار واجبتر از فرزندانتون نیس

  • مادر

    سلام.من مادر دو کودک در همان مهد هستم‌.مدیر مهد مذکور و سایر پرسنل از بهترین مدیران و کارمندان هستند.هیچ خشونتی در کار نبوده .اتفاق هر جایی ممکنه رخ بده حتی در منزل آرشان.ضمن اینکه به اونهایی که میگن مادر باید بشینه تو خونه سر کار نره باید بگم مادر آرشان خانه دار بوده و اصلا شاغل نبوده

  • مهدی

    خوب اون مربی چی شد؟؟؟!!! فقط اخراج؟!؟! اونم که میگین کارآموز بوده ... اون مربی باید قضایی بشه بابا!!!!

  • گمنام

    الان در زمان ما لخاطر کم جمعیت بودن فرزندان مادرها و پدرها برای شاد شدن بچه هایشان،انها را به مهد میفرستند نه بخاطر دور کردن فرزندشان،درهر صورت مهد موظف است مربی های مورد اعتمادی رو برگزیند،ای مادری که میگی این اتفاق ممکن تو خونه ارشان اتفاق بیفته،شاید فقط درخانه شما اتفاق می افته،شما برای چه بچتونو مهد میفرستید،مهم نیست مادر شاغل باشه یاخانه دار،ایشون بخاطر فرزندشون اینکارو کردند شما خیلی کوته فکرید که اینجوری همدردی میکنید

  • مجید عطاردی

    سلام خدا نکنه دیگه جایی از کشور به همچنین مواردی برخورد کنیم. اما اگه خدای نکرده برای بنده همچنین اتفاقی بیفته چون قانون عملا کاری نمیکنه و اون مربی عوضی یجای دیگه به اینجور کارها مشغول میشه من خودم وارد عمل میشدم و استخوان ترقوه اون مربی رو میشکوندم،تشکر

  • دانشجوی قانون

    از نظرمن همان گونه طی ماده ی 89 کتاب قانون جمهوری اسلامی ایران محکومیت تجاوز و آزار و اذیت های جنسی ویا کودک آذاری این حکم ها باید مثل هم باشد.این مجازات ها ها شامل 429زربه ی شلاق 750ملیون تومان دیه و 25 سال زندان میباشد با تعسف این قوانین درست رعایت نمیشود و همچین بیماران در جامعه رها اند

  • مریم بینام

    مادرارشام به عکسهای پسرت نگاه کن واقعا میارزید..مادری کردن یچیز دیگراست ...ارزش داشت دسته گلتوبسپاری به غریبها

  • صاحبكار

    اميدوارم براي بقيه درس عبرتي باشه تابچه هاشونه مهدكودك نفرستن مگه مادربزرگها نميتونن بچه هارانگه دارن

  • امیر

    باید والدین بچه قضیه را پیگیری قضایی کنند و تا مربی خاطی حبس نکشد و دیه را نپردازد از پا ننشینند.

  • ناشناس

    سلام مدیران مهد کودک ها باحقوقی بسیار ناچیز اقدام به بکار گیری مربیان می کنند و این مسئله گو یا معترضی ندارد لذا در این شرایط پرداخت حقوق آشکار است که کیفیت مربیان بکار گرفته شده چگونه خواهد بود واصولا بهزیستی باید قبول زحمت فرموده وبر آموزش تخصصی وحتی بکارگیری آنها نظارت داشته باشد وگرنه نظارت ۳ ماه یکبار تاثیر گذار نخوابد بود

  • او

    میشود فررند در کنار مادرش احساس شادی و ارامش کند

  • یک مادر

    واقعا برای کودکتون متاسفم و برای خودم که در جامعه ای زندگی میکنم که هنوز مردمش مادری رو به خاطر اینکه فرزندش به مهد میسپاره نکوهش میکنن مطمئن باش هیچکس دلسوزتر از اون مادر برای پسرش نیست حتی شما . پس چطور به خودتون اجازه میدید به مادر خورده بگیرید مادر شاغل مجبوره بچه اش بزاره مهد و اگر هم شاغل نباشه دلیل نمیشه کودکش به مهد نفرسته هر مادری بیرون از خونه هم هزار تا کار داره مثلا خرید وامیدواره فرزندش در مهد راحتتر باشه تا با خودش ببره بیرون تازه اونجا با بچه ها بازی هم میکنه باید به سیستم مدیریتی ایراد بگیرید که اگر عده ای عرضه مدیریت یه مهد ندارن بهشون مجوز میدن امیدوارم مسئولین به خودشون بیان

  • محمد خانلی

    باسلام وابراز تاسف درمهرماه سال1389 درست روز اولی که دخترپنج ساله خودرابه دریکی از همین مهدهای خصوصی تهران سپردم پس ازگذشت یک ساعت با من تماس گرفتند که دست دخترم صدمه دیده من اورابه بیمارستان منتقل کردم وبعلت اینکه صدمه خیلی شدید بود تحت عمل جراحی قرار گرفت زمانی که برای دریافت هزینه عمل ازبیمه متوسل به شکایت شدیم مدیر مسئول مقصر شناخته شد وبیمه هزینه درمان را بعد از دو سال پیگیری پرداخت کرد مدیر مسئول این مهد شروع به پرونده سازی برعلیه من وهمسرم کرد که مارا مجبور کند شکایت خود انصراف دهیم هزچند که ما توانستیم بیگناهی خودرا به اثبات برسانیم ولی سه سال گرفتار شدیم ودر صورتی که زمان ثبت نام در مهد خصوصی هزینه یک ماه را پرداخت کرده بودم ودخترم تنها یک ساعت به مهد رفته بود پس از گذشت شش سال از ان ماجرا به تازگی با توقیف خودرو متوجه شدیم که این خانوم به اصطلاح مدیر مهد کودک بابت پرداخت هزینه یک سال مهد ازما شکایت کرده وحکم غیابی گرفته ومامحکوم به پرداخت چند میلیون تومان به این خانوم هستیم . .درضمن این خانوم بارها این درد سر ها را برای اولیایی که فرزندانشان در این مهد دچار صدمه شده اند برای جلوگیری از محکوم شدن خود انجام داده است.من واقعا برای این سازمان وقوانینی که اجازه میدهند امثال این خانوم باجان کودکان بازی کند وبراحتی با بازیچه قراردادن قانون اساسی مملکت باعث عذاب خانواده های انها شوند متاسفم

  • مهران

    مشخصه بعضی از عزیزان که نظر دادن ، از طرف مهد کودک هستن ، چرا آخه حرف مفت میزنید ، مادر چه گناهی کرده ، اون خواسته بچه ش پیشرفت کنه ،تو اجتماع باشه ، چرا مادر و مقصر میکنید

  • بینام

    واقعا جای تاسف دارد دختر من چند سال پیش در یکی از همین مهد کودک ها صدمه دید وتحت عمل جراحی قرار گرفت زمانی که ما برای گرفتن هزینه درمان از بیمه شکایت کردیم مدیر مهد باتهدید وپرونده سازی علیه ما مارامجبور به انصراف کند والان بعد از چند سال متوجه شدیم با اینکه فرزندم فقط یک روز به مهد رفته ما محکوم به پرداخت یک سال هزینه به مهد شدیم وا قعا برای این قوانین مملکت متاسفم باید به حال ما گریست که عده ای با بیمسئولیتی با جان کودکان بازی میکنندو با به بازیچه گرفتن قوانین باعث عذاب خانواده ها میشوند

  • بی نام

    وقتی شاغل هستی و برای تامین معاشت مجبوری که کارکنی و چازه ای نداری جز اینکه بچت رو به مهد بسپری این مربی و مدیران مهد هستن که باید حاذق و هوشیار و مراقب بچه ها این امانتهای مهم مردم باشند

  • زهرا

    من فکر می کنم ما مادرا بزرگترین سرمایه ی زندگی خودمون را برای بدست اوردن هزینه های ناچیز به دست فراموشی می سپاریم فقط بحث ازار جسمی نیست بچه ای که در کنار مادرش بزرگ شده خیلی روحیه ی سالمتری داره تا اونی که در کنار هزار نوع فکر متفاوت بزرگ بشه بچه ها. اسیب پذیر ترین نوع بشر هستند اگه می خواهید اینده سالمی را برای فرزندتون رقم. بزنید تورو خدا خودتون بچتون رو بزرگ کنید تا در بزرگی با فکر خودتون با هاتون برخورد کنند

  • شاهرخ

    سلام متاسفانه برخی از نظرات را که مطالعه میکنیم واقعا جای بسی تعجب و تاسف داره مثل سرکار نرفتن مادر ، انتقام شخصی بدلیل اینکه فکر میکنیم قانون نیست ، نگه داشتن فرزند توسط مادر بزرگ و .... در خصوص مهد کودک فوق نیز بدلیل اینکه فرزند بنده هم در همان مهد کودک میباشد باید بگویم از لحاظ برخورد خوب و رسیدگی پرسنل مهد بسیار عالی میباشد به طوری که نه تنها بنده بلکه بسیاری از والدین از بسته شده مهد ناراحت شدیم چون واقعا محل بسیار عالی برای فرزندان ما بود که بچه ها با آرامش و علاقه پا به مهد می گذاشتند . اما در خصوص جزئیات که یک مربی نمی دانم چگونه با این بچه برخورد کرده که این اتفاق افتاده می بایست مراجع قانونی تشخیص دهند و مجازات صورت گیرد به هر حال استدعا دارم از تمامی والدینی که فرزندی در مهد کودک دارند در خصوص نظم ، برخورد ، آموزش و... استعلام شود و سپس تصمیم گیری نمایند .سپاسگزارم

  • رر

    به مادر کودک حق میدهم که نگران و پیگیر فرزند دلبندش باشد از دور دیدن ماجرا و قضاوت کردن کاری بس تاسف بار است در بسیاری از مهدها ما داریم که کودکانی از طرف مربی ها کتک خورده میشوند و دوربین ها فیلم برداری می کنند ولی هیچ کس و هیچ جا به چشم نمیاند . در صورتیکه در این ماجرا کلا مادر کودک در جریان کامل بودند و از داستان مطلع !!!!!! حال که مربی اخراج شده و دیه برای کودکش بریدند شما بگویید عدالت کدام است ؟ کلاهبرداری های میلیاردی و دستگیر نکردن هیچکدام از آنها یا تعطیلی یک مهد و از بیکار شدن چندین پرسنل که حتی بعضی از آنها سرپرست خانوار بودند قضاوت با شما و وجدان خودتان قضاوتی باشد درست که شب بر بالین نهادید به خاطر آن خدا را شکر گویید

  • زینب آهنجان

    با سلام بجای حبس کودکانمان در منزل و وابسته کردن انان ب خودمان و جلوگیری از پیشرفت و شکوفایی استعداد ها و گسترده نمودن خزانه لغات بدست اوردن استقلال و عزت نفس در انتخاب مهد مناسب دقت کنیم چون 6 سال اول زندگی شخصیت هر فرد شکل میگیرد و بجای ترس از محیط اجتماعی و محروم کردن فرزندمون از ارتباط با دیگران خوشبین تر بوده و بدنبال زندگی سالم و اصولی باشیم چ بسا کشوران توسعه یافته کودکستان را مهترین دوره ی شکل گیری آینده و پایه گذاری صحیح میدانند مادران گرامی بیشتر مطالعه کنیم تا اینده کودک و جامعه ک در ان سهیمیم را بهتر بسازیم

  • زینب

    لطفا فامیلی را در اعلام نظرات ننویسید تشکر

    نظرات شما -
    • مدیریت خبر فوری

      سلام خواننده محترم؛ اگر تمایل به نشر نام خود ندارید به صورت ناشناس یا بدون قید اسم یا فامیل نظر خود را ارسال کنید! امانت داری و ارسال تمام نظرات مخاطبان جزو قوانین "خبرفوری" است. از همراهی شما متشکریم!

  • بینام

    من اگر جای این مادر بودم اون مهدو باهمه کارمندش آتیش میزدم

  • بنده خدا

    با سلام وقتیکه ما برای تربیت بچه خودمان بخاطر مشغله های کاری ، مالی ، اجتماعی خلاصه همه مشکلات حوصله ندارند و یا وقت ندارند و حتی با کوچکترین مساله بچه خودشان رو کتک میزنند اونوقت چه توقعی از غریبه دارید ؟ تازه شما برای تربیت یک بچه خیلی زود عصبانی میشوید چطور توقع دارید که یک مربی که با ده پانزده بچه شیطان و اذیت کن سروکله میزنه توقع دارید عصبانی نشود ؟ یک مربی که در مهد کودک به پرورش بچه های ما میپردازد باید حقوق خوبی به آنها داده بشود که مشکلات مالی کمتری داشته باشد که بتواند با فکری آزاد و روحیه ای شاد به تربیت و پرورش بچه‌ها بپردازد متاسفانه مهد کودکها با حقوق کمی که به مربیان میدهند باعث بروز چنین اتفاق هایی میشوند در درجه اول باید به مربیان از نظر مالی حقوق خوبی داده شود تمامی مشکلات جامعه ما ، مالی و اقتصادی میباشد

  • سونیا

    بعنوان مادری که شغلم کنارگذاشتم بخاطر آرامش فرزندم اینو میگم که خانم های محترم که روشنفکر و آپدیت بودن را به این میدونید که صرفا شاغل باشید و رسیدگی به فررند را نشان امل بودن و قدیمی بودن میدونید ،اکثر شماها حقوقتون زیر ۱ میلیونه که دست کم نصفشو باید بدید مهد که اصلا خبر ندارید چه رفتاری با بچه تون میکنن ..من خانم دکتر میشناسم که بخاطر رسیدگی به فرزند نوپای خودش ساعت کاریشو نصف کرده بود.شما هنوز علم اینو ندارید که مادر شدن یک انسان با مادر شدن یک حیوان فرق داره اینکه بزایید و بدید غریبه ها بزرگ کنند هنر نیست..کما اینکه وقتی هم به منزل برمیگردید به سبب خستگی کار توانایی ارتباط با فرزند ندارید. بامهد صد در صد مخالف نیستم چون باعث میشه با گروه سنی و خارج از خانواده انس بگیره اما با تایم خیلی کم من خودم بچه م ۲ساعت در روز و یک روز در میان میگذاشتم و هر بار موقع تحویل بچه مربی رو ملاقات میکردم و ازش در مورد اتفاقات روز سوال میکردم .

  • م.ن

    مادرهم ساعاتی رو میخوادکه به هودش اختصاص بده وارامش داشته باشه.ومهد.روزی.2ساعلازم.امابااین.اتفاقات.میترسم زندگیه 3سالمو بهشون بسپارم.واگرچنین اتفاقی هم رخ بده اگه معتبرترین مهدهم باشه باخاک یکسانش میکنم.حتی اگه خودم بچمو کتک بزنم.مربی چنین اجازه ای نداره

  • م.قاضی

    من متاسفم که واقعیتها را درج نمیکنید دو روز پیش اتفاقی که برای یک کودک یتیم (کتک زدن توسط مدیر ) درمهد اتفاق افتاد را توضیح دادم ولی ازش گذشتید. فردا شنبه ساعت 8صبح اولیا در مقابل مهد حضور پیدا خواهند کرد تا از آن کودک وکودکان خود دفاع کنند.

  • بی نام

    من در یک مهد کودک به عنوان خدمه مشغول به کار بودم واقعا والدین نمی دانن چه صدمه ی ‌روحی روانی به فرزندانشان وارد میشود ‌از نظر خوردو خوراک هیچ اهمیتی داده نمیشد داخل غذاها هیچ مواد خوبی ریخته نمیشد ودر فیلمها یی که برای والدین بود فقط نمایشی بود والدین محترم خواهش میکنم اهمیت بیشتری بدهید نطارت‌ در همه ی موارد مهد داشته باشید.از دولت هم خواهش درمورد مهد هانظارت مهمی داشته باشید‌بازرس‌‌.یا ماموران بهداشت مسولیت پذیر ماهانه بفرستید.من یک سال کار کردم هیچ بازرسی ندیدم

  • ناشناس

    اگه حوصله بچه ها رو نداره پس چرا مدیر مهد کودک میشه به نظر شما من که شاغلم بچه ام رو کجا بذارم من به خاطر امنیت اونجا میذارم

  • مهدیه

    منم 1 ماه به عنوان کارآموز به مهد کودکی معرفی شدم در که به خاطر آزار روحی که یکی از مربیان و پسر مدیر مهد به بچه ها میداد دچار ناراحتی اعصاب شدم و از مهد خارج شدم.حتی بچه هایی که غذا نمیخوردن را به اطلاع والدین نمیرساندند و غذا را دور میانداختن.این مهد در شهر یزد هست و مدیرش یک خانم اصفهانی

  • ناشناس

    سلام من خودم 7 سال مربی مهد بودم اما خیلی کم پیش میاد مهد کودکی خوب باشه بعداز این که بچه ام به دنیا اومد کارمو گذاشتم کنار و هیچ وقتم بچه ام رو به مهد کودک نمیذارم

  • م.ق

    شدیدا دچار عذاب وجدان شدم کاشکی هیچوقت بچمو مهد نمیزاشتم.

  • امیر هرمزی

    این که چطور حیوانات انسان نمایی وجود دارند که با قساوت بچه های معصومو کتک بزنن یه تعجب داره ؛ و این که چطور پدرو مادر اون بچه ها گردنو دست و پای اون مربی رو نمیشکونن، هزاران تعجب ... !!!

  • بنده خدا

    این اتفاق هم برای پسرودخترمن توی مهدکودک افتادویک موردشوگزارش کردم به بهزیستی که تذکرخیلی شدیدی داده بودن

  • مادر

    هر انسانی از شنیدن ازار کودکان متاثر میشه ولی دلیل بر ان نیست که غیر منطقی به ان نگاه کنیم.ما همگی شرایط مشابه برا زندگی نداریم وهر مادر وپدری مطمینا بهترین ها را برا کودکان خودشون میخوان وتصمیم میگیرند.از طرفی مهد کودک برا رشد اجتماعی فرزندان ما لازمه مخصوصا در دنیای اپارتمانی وتک فرزندی امروز ،کودکان ما نیاز به همسالان خود برا رشد دارند.وطیفه ماست که همیشه جوانب بررسی کنیم وحتی الامکان دید پیشگیرانه از اتفاقات داشته باشیم.