قرارداد اجاره و دریافت کد رهگیری برای موجر و مستاجر رایگان شد

همزمان با راه‌اندازی سامانه معاملات املاک و مستغلات کشور امکان دریافت کد رهگیری قرارداد اجاره بدون مراجعه موجر یا مستاجر به بنگاه معاملات املاک، به صورت رایگان فراهم شده است.

قرارداد اجاره و دریافت کد رهگیری برای موجر و مستاجر رایگان شد

بر اساس اطلاعات مندرج در سامانه املاک و اسکان کشور، سامانه معاملات املاک و مستغلات کشور راه‌اندازی شد.

این سامانه در راستای وظایف قانونی وزارت راه و شهرسازی از جمله ماده ۱۸ قانون جهش تولید مسکن تهیه شده و مبر مبنای این بند قانونی «رصد و نظارت بر بازار مسکن، ثبت همه معاملات املاک و مستغلات اعم از خرید، فروش، پیش خرید، پیش فروش، رهن و اجاره مسکن برای متعاملین در بنگاه‌های مشاوران املاک توسط بنگاه‌ها و برای سایر متعاملین خارج از بنگاه‌های مشاوران املاک توسط خود متعاملین، در سامانه معاملات املاک و مستغلات کشور و ثبت قرارداد، أخذ شناسه (کد) رهگیری بدون أخذ هزینه الزامی است.»

بر این اساس در اولین فاز شروع به کار این سامانه، امکان ثبت و استعلام قراردادهای ثبت شده برای قرارداد اجاره‌ مسکن در حالت یک به یک (یک مالک شش دانگ به یک مستاجر)، به صورت برخط فراهم شده است و مؤجر و مستاجر می‌توانند قرارداد اجاره‌ واحد مسکونی مورد معامله‌ خود را در این سامانه انجام داده و کد رهگیری و نسخه‌ الکترونیکی آن را دریافت کنند.

به معنای دیگر هم اکنون مستاجر و موجر می‌توانند بدون نیاز به مراجعه به بنگاه معاملات املاک با ثبت قرارداد در این سامانه کد رهگیری رایگان دریافت کنند.

مراحل ثبت قرارداد اجاره در این سامانه بسیار ساده تعریف شده و در گام اول باید پس از تایید مدارک هویتی برای ورود به سامانه بر روی گزینه ایجاد قرارداد کلیک شود.

قرارداد اجاره و دریافت کد رهگیری برای موجر و مستاجر رایگان شد | مراحل ثبت قرارداد اجاره در سامانه معاملات املاک و مستغلات

پس از آن با ثبت اطلاعات موجر، اطلاعات ملک، مبلغ و تاریخ قرارداد، تعهدات طرفیت، ثبت قبوض و در نهایت ثبت اطلاعات مستاجر، زمینه دریافت کد رهگیری مهیا خواهد شد.

قرارداد اجاره و دریافت کد رهگیری برای موجر و مستاجر رایگان شد | مراحل ثبت قرارداد اجاره در سامانه معاملات املاک و مستغلات

از طرفی، امکان استعلام کد رهگیری قراردادهای اجاره مسکن نیز در این سامانه وجود دارد.

منبع: فارس
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • ناشناس
    2

    این سامانه برای دولت جهت شناسایی املاک مردم و ستاندن مالیات از املاک مردم خوب است و برای مؤجر هیچگونه امتیازی ندارد!

  • رسمیه یا نه ؟
    2

    خب کی امضا میکنه
    شاهدین کی هستند
    باید بریم دفتر خونه و سند را رسمی کنیم
    اگر بعدش موقع تخلیه مشکلی پیش بیاد چی
    کابینت آشپرخونه رو خراب تحویل دهد یا ....
    برای اینها چه چیزی در نظر گرفتین ؟

    نظرات شما -
    • ناشناس
      1

      قرارداد را خود متعاملین امضاء می کنند و جهت معتبر بودن قرارداد نیاز به امضاء شهود نیست و فقط اسکن قرارداد عادی یا ثبت قرارداد عادی در این سامانه توسط متعاملین صورت می گیرد. سایر مقررات دقیقاً همانند قراردادهای بیع و اجاره است.

  • ناشناس
    0

    آنقدر زمین در مملکت است .دولت بیاید ویکی دویست متر زمین به افراد بی خانه واگذار.کند و وام کم بهره بدهد خود مردم بی خانه می سازند لارم هم هم به نهضت مسکن سازی نمی باشد .دولت باید صنایع بزرگ را بسازد واشتغال ایجاد کند .با این نهضت ها یک عده ای به ثروت می رسند.

  • 🐜
    0

    جهش تولید و مهارتورم کمرشکن وبیکاری ودزدیهای میلیاردی مسولین ومعیشت نابسامان ملت شریف ایران فقط یک شعار سال است زیاد جدی نگیرید ازاین شعارهای تبلیغاتی پوچ زیاد گفته شده

  • دومان
    0

    راهی دیگر جهت چپاول مردم .......ظلم پایدار نیست

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها