نقش روابط خانوادگی در بهبود روابط اجتماعی

معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت زنان ریاست جمهوری بابیان اینکه تحکیم روابط خانوادگی نقش موثری دربهبود روابط اجتماعی وکاهش مشکلات جامعه داردگفت: این موضوع درتمام اسناداستانی بارویکرد بومی موردتوجه قرارگرفته است.

نقش روابط خانوادگی در بهبود روابط اجتماعی

به مناسبت روز ملی خانواده، زهرا جواهریان به بیان اهمیت اسناد استانی ارتقاء وضعیت زنان و خانواده در بهبود شرایط خانواده ها و اثرات آن در بهتر شدن روابط اجتماعی پرداخت.

وی با بیان اینکه تحکیم روابط خانوادگی نقش موثری در بهبود روابط اجتماعی و کاهش مشکلات جامعه دارد، گفت: بر همین اساس این موضوع در تمام اسناد استانی با رویکرد بومی مورد توجه قرار گرفته است.

جواهریان با اشاره به اهمیت تنظیم برنامه ارتقاء وضعیت زنان و خانواده بر مبنای شناخت وضعیت هر استان گفت: پس از تصویب ماده ۱۰۱ قانون برنامه ششم توسعه و طرح موضوع رصد و پایش شاخص های عدالت جنسیتی توسط معاونت در دستگاه های اجرایی، این مهم در دستورکار معاونت قرار گرفت و بر همین اساس همکاری مشترکی در چارچوب موافقتنامه بین استانداری های سراسر کشور و معاونت زنان و خانواده اجرایی شد.

وی در ادامه اظهار کرد: در تدوین اسناد استانی برنامه های نتیجه محور مد نظر قرار گرفته و یکی از موضوعاتی که در تمام استان ها به عنوان اولویت رسیدگی شناسایی شده، روند رو به تزاید طلاق و کاهش ازدواج بوده است.

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان تصریح کرد: تحکیم روابط خانوادگی نقش موثر و مثبتی در بهبود روابط اجتماعی و کاهش مشکلات جامعه دارد و بر همین مبنا در کلیه اسناد استانی موضوع "تحکیم و تقویت بنیان خانواده " با تمرکز بر سه هدف تحکیم بنیان خانواده با محوریت پیشگیری از آسیب های تهدید کننده آن، کمک به شکل گیری بنیان خانواده با محوریت ترغیب، تسهیل، تسریع در فرایند ازدواج جوانان و نیز تقویت بنیان خانواده با محوریت ارتقاء سطح معیشت و اقتصاد خانواده های زن سرپرست مورد توجه قرار گرفته است.

جواهریان با اشاره به برنامه های پیش بینی شده در اسناد استانی که اجرایی شدن آنها مستلزم بهره گیری از ظرفیت بخش غیردولتی در کنار دولت است، گفت: برگزاری جلسات آموزشی مهارت های پیش از ازدواج و مهارت های زندگی برای دانش آموزان و دانشجویان و نیز دوره های آموزشی آیین همسرداری به منظور ارتقاء مهارت های ارتباطی، جنسی و عاطفی برای زوجین، آموزش مدرسان و مشاوران حرفه ای و متخصص در حوزه خانواده، برگزاری کارگاههای آموزشی ارتقاء سطح تاب آوری فردی و اجتماعی در محلات و برگزاری کارگاه های آموزشی خانواده درمانی ویژه خانواده های زندانیان و معتادین از جمله اقدامات آموزشی در برنامه های پیش بینی شده است.

وی همچنین از توسعه مهارت های اشتغال زا برای زنان سرپرست خانوار، گسترش مراکز مشاوره خانواده و ترویج استفاده از مشاوره های روانشناسی در بین خانواده های شهری و روستایی، کمک به ایجاد شبکه سازی بین سمن های استانی جهت تقویت و تحکیم خانواده، ایجاد خطوط آنلاین مشاوره خانواده، برگزاری نشست های گفتگوی خانواده و بین نسلی در سطح استان ها، توسعه کمی و کیفی مراکز اورژانس اجتماعی در شهرستان ها، راه اندازی خط ویژه مشاوره حقوقی به خانواده ها، توسعه ظرفیت های فضای مجازی و راه اندازی اپلیکیشن های مشاوره های کارشناسی مجازی به خانواده ها، آموزش و ترویج بوم گردی در مناطق روستایی به زنان سرپرست خانوار و خانواده ها به عنوان دیگر برنامه های پیش بینی شده در این حوزه نام برد.

منبع: ایسنا

70

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • کاربر ناشناس
    0

    درقدیم زنهاخانه داری ودامپروری پرورش فرزندبودباخیال راحت بادلی خوش ولی حالا زنهابرای معاش زندگی درزمینهای کشاورزی بدنبا ل یک لقمه نان حلال کارگری خداشاهده درروستاها وشهرها

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها