پیام رهبر انقلاب به‌ مناسبت دومین سالگرد شهادت شهید رئیسی و بزرگداشت شهدای خدمت/ گر‌ه‌گشایی از دغدغه‌های اقتصادی و معیشتی مهمترین وظیفه مسئولان است

حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت گرامیداشت سالگرد شهدای پرواز اردیبهشت به‌ویژه رییس جمهور شهید حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی، مسئوایت‌پذیری و مردمی بودن را از جمله ویژگی‌های بارز شهید ‌رئیسی برشمردند و با اشاره به بار تکلیف سنگین مسئولان جمهوری اسلامی در برابر حماسه‌آفرینی‌های اخیر ملت مقاوم ایران، تاکید کردند: امروز شکر نعمت انسجام ملت و دولت و تمام دستگاه‌های جمهوری اسلامی، در تقویت انگیزه و خدمت مضاعف و‌مجاهدانه‌ی مسئولان و‌گره‌گشایی از مسائل و دغدغه‌های مردم خصوصاً در عرصه اقتصادی و معیشتی است.

پیام رهبر انقلاب به‌ مناسبت دومین سالگرد شهادت شهید رئیسی و بزرگداشت شهدای خدمت/ گر‌ه‌گشایی از دغدغه‌های اقتصادی و معیشتی مهمترین وظیفه مسئولان است

متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

گرامیداشت شهدای پرواز اردیبهشت و در رأس آنان رئیس‌جمهور شهید حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی، یادآور شهادت خیل شهیدان خدمتگزار در جمهوری اسلامی ایران است؛ از مطهری و بهشتی و رجائی و باهنر، تا رئیسی و آل‌هاشم و امیرعبداللهیان و لاریجانی، صدها شخصیت برجسته و تربیت‌یافته‌ی مکتب خمینی کبیر و خامنه‌ای عزیز اعلی‌الله مقامهماالشریف که دفتر خدمت خالصانه و مجاهدانه‌ی مسئولان جمهوری اسلامی را با امضاء خونین خود مزیّن کردند.

از زمره‌ی ویژگیهای بارز شهید رئیسی، مسئولیت‌پذیری، جوانگرائی، توجه به عدالت، دیپلماسی فعال و نافع، و بخصوص مردمی بودن را می‌توان برشمرد. این خصوصیات موجب دلگرم شدن دوستان ایران از جمله مجاهدان جبهه‌ی قدرتمند مقاومت و بسیاری از دلسوزان نظام می‌شد.

این همه البته با معنویتی که ریشه در عمق جان او داشت، آمیخته بود. در رابطه‌ی بین مسئولین و مردم، خصوصیات مثبت تأثیرگذار، موجب قدردانی متقابل می‌شود. اینگونه بود که بدرقه‌ی او تا جوار مولا و مخدومش حضرت ابِی‌الحسنِ‌الرّضا صلوات‌الله و سلامه ‌علیه با شکوه کم نظیری صورت گرفت.

دوران ناتمام ریاست جمهوری آن شهید، مقیاسی از تلاش و دلسوزی برای ملّت و کشور، در عین حفظ استقلال آن را فراهم ساخت.

اینک ما در برابر حماسه‌آفرینی‌های ملّت ایران در مقاومت منحصر به فرد تاریخی مقابل دو ارتش تروریست جهانی هستیم. این امر، بار تکلیف مسئولان جمهوری اسلامی -از رهبری و رؤسای قوا تا همه‌ی سطوح مدیران- را سنگین‌تر از گذشته می‌کند.

امروز شکر نعمت انسجام ملّت و دولت و تمامی دستگاه‌های جمهوری اسلامی، در تقویت انگیزه و خدمت مضاعف و مجاهدانه‌ی مسئولان، گره‌گشایی از مسائل و دغدغه‌های مردم خصوصاً در عرصه اقتصادی و معیشتی، حضورهای میدانی و مستقیم، و تعریف نقش جدّی برای مردم بعثت‌یافته در مسیر پیشرفت کشور و حرکت امیدوارانه به‌سوی آینده‌ی روشن است.

رحمت و رضوان الهی بر شهیدان راه خدمت و نصرت الهی و دعای سرورمان عجل‌الله تعالی فرجه‌ الشریف پشتوانه‌ی خدمتگزاران به مردم مسلمان ایران باد.

سیّدمجتبی حسینی خامنه‌ای

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵     

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 5
  • ناشناس

    برای این مردم زیاد بود .حیف....

    نظرات شما -
    • ناشناس

      اینقدرکه زمان رئیسی جنس گرون شودهیچ رئیس جمهوردیگه ای گران نشود

  • ناشناس

    رییسی مرد بود وبا تمام توان گره های بزرگ را باز میکرد درود خداوند بران بزرگمرد

  • ناشناس

    خدا شما رو حفظ و شهید رئیسی رو رحمت کنه

  • ناشناس

    درود بر رهبر شجاعمون