رد ادعاها درباره هندوانه صادراتی ایران به روسیه/ ویدئو

رد ادعاها درباره هندوانه صادراتی ایران به روسیه رایزن بازرگانی سفارت ایران در مسکو ضمن تاکید بر سلامت کامل و رعایت استانداردهای روسیه در زمینه محصولات صادراتی به این کشور گفت: از آنجا که یک مقام مسئول روس، ادعاهایی را درباره هندوانه ایرانی مطرح کرده است، سفارت ایران در یادداشت رسمی، خواهان توضیحات لازم درباره این اظهارات شده است.

رد ادعاها درباره هندوانه صادراتی ایران به روسیه/ ویدئو

در روزهای اخیر، ویدئویی در فضای مجازی دست به دست می‌شود که در آن یکی از نمایندگان مجلس دومای روسیه، با دستگاهی که مشخص نیست، چقدر دقیق است، هندوانه را مورد آزمایش سطحی قرار داده و مدعی می‌شود این محصول، فاقد استانداردهای لازم است، این در حالی است که همه محصولات وارداتی به روسیه، بویژه مواد خوراکی، میوه و تره‌بار، باید استانداردهای سخت‌گیرانه این کشور را رعایت کنند، تا مجوز ورود آن صادر شود.

طبق گزارش خبرگزاری صداوسیما که سفارت ایران در روسیه نیز آن را بازنشر کرده است، سه نهاد ناظر روسی، از جمله «سازمان نظارت بر محصولات با منشاء حیوانی و گیاهی»، «سازمان امنیت غذایی» و «سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان» استانداردهای دشواری برای واردات محصول از کشورهای مختلف اجرا می‌کنند تا از سلامت و کیفیت محصولات وارداتی اطمینان حاصل شود.

علاوه بر نهادهای ناظر روسی، صادرکنندگان ایرانی نیز که در زمینه صادرات محصولات کشاورزی، باغی و تره‌بار فعالیت می‌کنند، ملزم هستند ضمن رعایت کامل استانداردهای روسیه، گواهی بهداشت گیاهی را از سازمان حفظ نباتات وزارت جهادکشاورزی دریافت کنند.

«محسن رحیمی» رایزن بازرگانی سفارت جمهوری اسلامی ایران ضمن تاکید بر سلامت کامل و رعایت استانداردهای روسیه در زمینه محصولات صادراتی به این کشور گفت: از آنجا که یک مقام مسئول روسی، ادعاهایی را درباره هندوانه ایرانی مطرح کرده است، سفارت ایران در یادداشت رسمی، خواهان توضیحات لازم درباره این اظهارات شده است.

وی اطمینان داد، همه محصولات ایرانی صادراتی به روسیه، پس از اخذ مجوزهای کیفی و مطابق با استانداردهای سخت‌گیرانه دولت روسیه و سازمان حفظ نباتات ایران وارد این کشور می‌شود، چرا که در غیر این صورت، امکان ترخیص ورود به بازار مصرف روسیه را نخواهد داشت.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 17
  • ناشناس

    روسیه خیانت کار چه بلایی که سر ایران نمیار

  • ناشناس

    روسیه میخواد مفت ببره و پول نده

  • ناشناس

    جان و سلامتی ایرانی که برایتان مهم نیست لااقل بفکر روسی ها باشید و هندوانه ارگانیک صادر کنید

  • ناشناس

    تمام محصولات صادراتی که به طمع سود بیشتر صادر شده اما به علت کیفیت خراب برگشت خورده ، باید معدوم شود . چرا به بازار داخل فرستاده میشود ؟؟؟؟؟

  • بهلول

    تواین بی ابی چراهندوانه میکاریدبرای روسیه

    نظرات شما -
    • یکی از میلیون ها مخاطب بهلول

      استعمار

    • بهلول

      باعث افتخار🙏🏼

  • یحی صنوبری

    سلام اتفاقا آلوده بودن هندوانه ها کاملا درست است من خودم تو همدان هندوانه میاریم واز نیترات برای زود رسیدن وحجمی شدن وزنش خیلی استفاده می‌کنیم روستامون اکثرابه سرطان ابتلا پیدا کرده اند آب‌ جاهای زیر زمینی هم آلوده شده است

    نظرات شما -
    • ناشناس

      آفرین

  • محسن

    توکشورمون اب خوردن نداریم اونوقت هندوانه میکاربم واسه روسیه نازم میکنن وزادت کشاورزی بی عرضه هم ففط بلده کود شیمیایی توزبع کنه بچاش نیشکر یا کلزا یا گندم بکاریم کم اب برتر وپرمصرفترو بدردبخورتر برا مملکتمون

  • ناشناس

    برخی محصولات صادراتی کشاورزی و باغی و دامی و طیور ایران به دلیل آلوده بودن به مواد سرطان زا از سوی کشورهای وارد کننده مرجوع می شوند و این خبر مخابره شده در سطح جهان متأسفانه اصلاً خبر خوبی برای حفظ سلامت غذایی مردم کشور ما و محصولات غذایی صادراتی ما نیست.

  • جناب خان

    شما هر چی بگی درسته ولی حق با مردمه

  • ناشناس

    کاری به هندونه ندارن. دارن یه طعنه و پیام سیاسی میدن. نماینده مجلس دوما روسیه چرا باید از هندونه ایرانی بد بگه!!

  • ناشناس

    فقط یه خائن می تونه تو این بی ایی هندونه بکاره و صادر کنه هر کیلو هندونه حدود ۲۰۰ لیتر آب مصرف می کنه تا برسه ، اونوقت به مردم میگین یه لیوان آب کمتر مصرف کنید

  • ناشناس

    کشوری که مقاماتش مرتب از بحران اب و فرونشست زمین و خالی بودن سدها حرف میزنند چطور وزارت جهاد کشاورزی اش اجازه کشت اراضی وسیعی برای کشت و تولید هندوانه میدهد که نیاز ابی فراوان دارئد انهم به میزان 750 تا 800 هزار تن ایا این خیانت نیست به ایندگان

  • ناشناس

    دو مدعی یکی از دیگری قابل اعتماد تر!

  • ناشناس

    جای تاسف سودجویان بخاطر پول بفکر سلامتی مردم نیستند چرا برخی از اقلام خوراکی مانند رب وکوجه فرنکی وووو به کشورهای دیگر صادر می شود وپس از طی مراحل آزمایشگاهی آن کشور اگر مورد قبول استاندارد نبود به کشور مرجوع می شود وبه مصرف کننده داخلی فروخته می شود؟