درخواست مهاجری از سردار رادان : با لباس شخصی به همراه خانواده به خیابان ها بروید و از زنان محجبه درباره "طرح نور"سوال کنید

جناب آقای رادان را دعوت می‌کنم با لباس شخصی همراه خانواده محجبه خود در نقاط مختلف شهر تردد کنند و درددل‌های خانواده‌های متدین را که از برخورد نامتعارف پلیس با مقوله بی‌حجابی گله‌مندند بشنوند. قطعا در تصمیم‌شان مبنی بر اینکه برخورد با بی‌حجابی مهم‌تر است، یا مقابله با بی‌حجاب رجحان دارد، موثر خواهد بود.

درخواست مهاجری از سردار رادان : با لباس شخصی به همراه خانواده به خیابان ها بروید و از زنان محجبه درباره "طرح نور"سوال کنید

محمد مهاجری نوشت:

این مطلب را در کمال اکراه می‌نویسم زیرا به عنوان یک معتقد و ملتزم به حجاب تمایل ندارم نوشته‌ام همسو با مخالفان این حکم تلقی شود اما آنچه وادارم می‌کند بنویسم نگرانی عمیق از این موضوع است که اظهارات و عملکرد برخی مسوولان در زمینه مقابله با بی‌حجابی را دقیقا دارای نتیجه عکس پیش‌بینی می‌کنم و تصورم آن است که همچون مواردی که به آن اشاره خواهم کرد، نه‌تنها به با حجاب کردن و دیندارکردن جامعه کمکی نمی‌شود، که باحجاب‌ها را نیز در اراده و تصمیم‌شان متزلزل می‌کند.

سردار رادان فرمانده محترم نیروی انتظامی مدتی پیش تاکید کرد که مقوله حجاب، کاملا فرهنگی- اجتماعی است و نه امنیتی. این سخن درست او، اما در ادامه هیچ راه‌حلی جز برخورد پلیسی نمی‌یابد. اساسا ما عادت داریم هر موضوع فرهنگی یا اجتماعی را تبدیل به کیس سیاسی کنیم. وقتی این مقوله سیاسی شد، ظرفیت امنیتی شدن پیدا می‌کند و بعد از آن هم معلوم است چه اتفاقی رخ می‌دهد. مدتی قشون‌کشی و دعوا و جنگ برپا می‌شود؛ دایره بحران گسترش می‌یابد؛ فاجعه‌ای خلق می‌شود؛ بگیر و ببند راه می‌افتد؛ جامعه به اوج التهاب می‌رسد ... و نهایتا زخمی ناسور بر تن جامعه می‌ماند. ظاهر اوضاع آرام می‌شود و آتشی که برافروخته شد، برای مدتی زیر خاکستر می‌ماند و در انتظار فرصتی دیگر برای غائله‌ای دیگر روزشماری خواهیم کرد.

در سال ۱۳۵۸ موضوع موادمخدر ، مساله‌ای جدی بود. مرحوم صادق خلخالی افتاد به جان قاچاقچی‌های مواد مخدر و احکام اعدام و حبس‌های طویل‌المدت که از پس یکدیگر صادر و اجرا می‌شد. اهمیت موضوع آنقدر بالا بود که پرونده‌های موادمخدر در دادگاه انقلاب (و نه دادگاه عمومی) رسیدگی می‌شد. هنوز هم همین است. نتیجه‌اش چه شد؟ مواد مخدر جمع شد؟ تعداد معتادها کاهش یافت؟ الان وضع اعتیاد در جامعه مطلوب است؟هشدارهایی که پلیس در مورد کاهش سن اعتیاد و فراگیری آن می‌دهد، می‌بینید و می‌شنوید؟ همه‌چیز گویای آن است که قلع و قمع‌های آن روزگار نتیجه‌اش بسیار کمتر از هزینه‌اش بوده.

ممکن است عده‌ای بگویند اگر همین برخوردها نبود، الان وضعیت‌مان بسیار بدتر از این بود. این از آن شبه استدلال‌هایی است که فقط مطرح‌کنندگانش را فریب می‌دهد و روش‌های بی‌نتیجه قبلی را توجیه می‌کند. برخورد با ماهواره و جمع‌آوری دیش‌ها نمونه بعدی است. مگر ماموران از در و دیوار خانه‌های مردم بالا نرفتند؟ مگر با راپل به روی بام خانه‌ها فرود نیامدند؟ نتیجه چه شد؟ این دیگر مانند مورد قبلی نیست که بگویند اگر برخورد نمی‌کردیم الان وضعیت بدتر بود.

اتفاقا افزایش روز افزون ماهواره‌ها ثابت کرد آن هجوم‌ها نه تنها هیچ سودی نداشت که پلیس و تصمیم‌گیران را از چشم مردم انداخت. و امروز درصد استفاده‌کنندگان از ماهواره بر همه عیان است. نتیجه آنکه در دو مقوله موادمخدر و ماهواره، با همه تصمیمات شدید، نتیجه دلخواه عاید کشور نشد. در موضوع حجاب نیز چنددهه است روش‌های مختلف انتظامی تجربه شده و باز هم نتیجه معلوم است. اگر آنگونه که آقای رادان می‌گوید، این موضوع، فرهنگی و اجتماعی است، چرا با واردکردن پلیس، نتیجه محتوم گذشته را به جان می‌خرد و تجربه شکست خورده را تکرار می‌کند؟پرسشی که فرمانده محترم پلیس باید به آن پاسخ دهد اینکه در گشت ارشاد (و اخیرا طرح نور) می‌خواهند با چه چیز مقابله کنند؟ با «بی‌حجاب » یا «بی‌حجابی »؟ قاعدتا آنچه را پلیس مامور اجرای آن است برخورد با بانوان بی‌حجاب است .

به عبارت دقیق‌تر، پلیس با همه توان خود وارد شده تا با معلول مقابله کند و کاری به علت ندارد. خب محصول این کار چیست؟ به خانمی تذکر داده می‌شود. او شال یا روسری‌اش را کمی بالاتر می‌آورد و وقتی از جلوی پلیس رد شد دوباره همان تیپ قبلی مشاهده می‌شود. آیا این همه قانون و مقررات و توصیه و مصاحبه و اطلاعیه، برای این است که بانوان فقط جلوی چشم پلیس باحجاب باشند؟ حتی در قانون بعدی که اگر به تصویب شورای نگهبان برسد، خانم‌ها باید در برابر دوربین‌های متعدد، باحجاب باشند و هر جا دوربین و مامور نبود آزادند.

خودمان را جای ماموران پلیس و حتی نیروهای آمر به معروف که وظیفه تذکر به بی‌حجاب‌ها را دارند بگذاریم.

آیا وقتی می‌بینیم تذکرمان فقط برای چندثانیه فایده دارد و یک خانم بی‌حجاب ۵۰متر آنطرف‌تر، کار خودش را می‌کند، فرسوده نمی‌شویم؟ حس « سر کار بودن » پیدا نمی‌کنیم؟ دلیلش این است که همه مسوولان، در درک موضوع دچار ساده‌اندیشی‌اند و پدیده بی‌حجاب و بی‌حجابی را از هم جدا می‌دانند. و لابد می‌گویند چون برای دومی کاری نمی‌کنیم لااقل جلوی اولی را بگیریم. مجددا برمی‌گردم به مثال موادمخدر. در همان سال‌های پرحرارت، چه بسیار معتادانی که به زندان و جریمه و... محکوم شدند اما دیری نگذشت که با اختراع جمله «معتاد بیمار است، نه مجرم » از همه افعال گذشته دست کشیدیم.

کوتاه سخن آنکه تا وقتی مثل نماینده بی‌تربیت اصفهان درمجلس، بی‌حجابی را پیش درآمد جرایم جنسی زشت، ترسیم می‌کنیم و برای پوشیدن جامه عفت برجامعه برنامه نداریم، ناگزیریم دست به دامان پلیس شویم.

جناب آقای رادان را دعوت می‌کنم با لباس شخصی همراه خانواده محجبه خود در نقاط مختلف شهر تردد کنند و درددل‌های خانواده‌های متدین را که از برخورد نامتعارف پلیس با مقوله بی‌حجابی گله‌مندند بشنوند. قطعا در تصمیم‌شان مبنی بر اینکه برخورد با بی‌حجابی مهم‌تر است، یا مقابله با بی‌حجاب رجحان دارد، موثر خواهد بود.

منبع: اعتماد
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 16
  • ترک
    3

    جامعه گوسفندی لایق حکومت گرگان است

  • ناشناس
    0

    توآش ترش پیداست

  • ناشناس
    1

    همانطور که رضا خان نتوانست حجاب را بازور از سر مردم بردارد شما هم نمی توانید بازور حجاب بر سر مردم کنید ،فقط با کار فرهنگی و‌اعتماد وعدالت

  • 🐜
    3

    ظاهراً امنیتی امنیتی است اگر یک گردشگر خارجی ب تازه گی وارد ایران شده باشد با مشاهده نیروهای نظامی سر چهارراه های شهر متوجه موضوع امنیتی شهر خواهد شد اوضاع در پشت پرده حکومت چیز دیگری است مثلاً دستورالعمل آماده باش کامل نیروهای پلیس در سطح شهرها نشان از بیم و هراس حکومت دارد!!!

  • 🐜
    1

    بوتاکس!!! خیلی از آقایان سیاسی و نظامی بوتاکس کردن بااینکه سرپیری معرکه گیری کردند!!! اون وقت باچه رویی ب دوتا تار موی زنان ایران می‌خواهند گیر بدن؟ پرت کردن حواس مردم و افکار خارج از کشور است!

  • ناشناس
    17

    آقای مهاجر دست از سر رادان بردار

  • ناشناس
    16

    شما شهوتی ها خیلی دوست دارید برهنه باشید مسئله چند تا ر مو وکشف حجاب بهانه است

  • قمصری
    2

    شطرنج بازی کردن روزی جرم بود و حرام بود پاسور بازی که بماند الان توی پارکها به راحتی پاسور بازی میکنند در خصوص حجاب هم زمانی موی سر خانمها رو قیچی میکردند الان چی به ده سانت پارچه وسط سر خانمها راضی شدن به زور واجبار هیچی درست نمیشه

  • محمدی
    9

    باسلام
    تا زمانی که نامه در دست سه قوه در حال چرخش ست و بندبند و تبصره به آن اضافه میشود هیج کاری صورت نخواهد گرفت . بی حجابی و بی بندباری کشور را بدجو به سیطهره خودش گرفته . جمع کردن این بی حجابها کاری ندارد اگر همت باشد ..

  • ناشناس
    1

    اعتیاد که مردم هم میداندشماهم میدانیددولت برای معتاد کردن جوانان کارکردن وخوب هم موفق شدن زمان طاقت درهرفامیل یک معتاد بودالان به برکت انقلاب توهرخونه 2یا3معتادداریم الهی بچه‌ها یی که اون و هم فرستادین معتادبشن

  • ناشناس
    3

    نور را از من کپی زدیدا من اول گفتم نور حجاب در پوشش رو است که نمی خواین ..

  • ناشناس
    0

    آقای مهاجری
    اولاً انگار شما خارج زندگی میکنید و شناختی از اوضاع کنونی سیاسی و فرهنگی و اجتماعی داخل ایران ندارید. یکی از شاحصه های نظام مدیریت و حکومتی کنونی این است که صرفا با تظاهر حتی بصورت موقت خود را مسئول و کاردان و دلسوز نشان دهد.
    دوماً اینکه اگر می بینید به خانمی تذکر داده می‌شود و او شال یا روسری‌اش را کمی بالاتر می‌آورد و وقتی از جلوی پلیس رد شد دوباره همان تیپ قبلی مشاهده می‌شود، بدلیل این است که این سیستم مدیریتی همه چیز را در حال حاضر و جاری می بیند و هیچ آینده نگری ندارد. حتی برداشت و پیش بینی مقدماتی از نتیجه عمل کنونی خود در عرضه اجتماع ندارد. تصمیمات خلق الساعه بدون کارشناسی و بر اساس فرایند عقلانیت محدود از بارز ترین نکات شناسایی این نظام حکمرانی است. نکته بعدی اینکه برخورد با معلول بدلیل درآمدها و بریز و به پاش های آن تمایلی بر جلوگیری از برخورد با علت که همیشه سخت و زیان آور است را بدنبال دارد.
    نکته آخر اینکه برخورد با معلول بد حجاب و نه بد حجابی از عرصه هایی است که منجر به نارضایتی شدید عمومی در کف جامعه و مقدمات عصیان گری خواهد شد و این از اهداف ایجاد نارضایتی شدید عمومی توسط جریان خالص ساز و نمایند اسرائیل در ایران است

  • داود
    1

    مهاجری لای‌ک

  • خسروجردی
    1

    من عضو هیچ کروهی نیستم نبودم نخواهم بود ولی برای یکبارازیکنفر مثلا بیحجاب دربرنامه تلویزیونی دعوت کنید ببینید دردش چیه ازهمه چی محرومشان کردین استادیوم وغیره ولی با زور فقط لجبازی میشه ازاین که هست بدترمیشه

  • ناشناس
    0

    اجبار برای حجاب دقیقا مثل حالت بچه ایی هست که به زور عروسکش را از دستش بگیرند و بعد اون بچه بره یه بهترشو بخره..با زور فقط اغتشاش بیشتر میشه هر احمق و افراط گرایی به بهانه حجاب میخواد اغتشاش کنه و میخواد زورشو به زنان نشون بده این کار فقط ابرو و اقتدار کشور از بین میبره و مردم متنفر میشن از ایران

  • مجید
    0

    اینها گماشته هستند و مجبور به اطاعت ،غیر از این باشه کنار گذاشته می شوند ،خودشون را برای پول فروختن

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها