افزایش میانگین سن ازدواج

رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور گفت: میانگین سن ازدواج در کشور برای خانم‌ها چهار سال و برای آقایان سه سال افزایش یافته است.

افزایش میانگین سن ازدواج

محمد اسماعیل مطلق روز سه شنبه در کنگره بین‌المللی سلامت خانواده، فرزندآوری و صیانت از جمعیت در محل دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: نرخ باروری سال گذشته در ایران به ۱.۷۴ کاهش یافت.

وی گفت: زمانی که نرخ باروری به بالای ۲.۱ برسد میزان رشد آن کشور به سمت منفی شدن و سالمندی نمی‌رود و زمانی نرخ رشد به تعادل و بالای ۲.۱ می‌رسد که تولد فرزند در هر خانواده به بالای سه نفر برسد.

رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور اظهار کرد: از سال ۸۹ با کاهش روند ازدواج و افزایش میزان طلاق در کشور روبرو شدیم.

وی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ ، ۵۷۰ هزار ازدواج در کشور ثبت شد و این رقم در سال گذشته به ۵۲۴ هزار مورد کاهش یافت و در مقابل میزان طلاق نیر ۴۰۰ مورد افزایش داشته است.

مطلق تصریح کرد: اگر بتوان میزان ازدواج را سالانه ۱۰ درصد افزایش و طلاق را ۱۰ درصد کاهش داد به تعادل جمعتی در کشور خواهیم رسید.

رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور افزود: تک‌ فرزندی از معضلات دیگر اجتماعی است که کشور با آن درگیر است و می‌تواند مشکلات روحی و روانی را برای آن فرد در آینده به همراه داشته باشد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز در ادامه این همایش اظهار کرد: سه راه برای افزایش فرزندآوری در کشور قابل استفاده است که یکی از آن فراهم کردن مشوق‌ها است.

حجت الاسلام و المسلمین سید محمد مهدی شفیعی افزود: این راه در کوتاه مدت جواب می‌دهد به همین دلیل برای افزایش فرزندآوری باید به سمت یک الگوی فرهنگی در بلندمدت حرکت کرد.

وی گفت: مورد دوم پیروی از فرهنگ سنتی و مهم دانستن چند فرزندی در خانواده است که این مورد در زمان حال جوابگو نیست.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: سومین راه استفاده از یک الگوی فرهنگی و اجتماعی تازه مبتنی بر زندگی ایرانی اسلامی است.

حجت الاسلام و المسلمین سید محمد مهدی شفیعی اظهار کرد: بر این بستر می توان یک کار فرهنگی طولانی مدت تهیه شود چرا که مسئله فرزندآوری یک موضوع سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی است.

کنگره بین المللی سلامت خانواده، فرزندآوری و صیانت از جمعیت از امروز به مدت سه روز در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار می‌شود.

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 7
  • ناشناس
    1

    این افزایش نیست درجه رسیدن به نقطه نابودی بدون بازگشته نه میانگین

  • ناشناس
    0

    ملت بچه بیارید آب و نان هم ندین خودش رشد میکنه. البته اگه آب و نان گیرتون اومد

  • ناشناس
    0

    راه حل هات بدرد خودت میخوره.تنها راه افزایش سطح رفاه و درآمد مردمه که با سیاست های فعلی داخلی و خارجی مسئولان ممکن نیست

  • ناشناس
    0

    ازدواج و فرزند آوری آن هم در جهنم!!!!!!!!!
    خودمان داریم عذاب می کشیم بس نیست؟
    خودمان بدبخت و بیچاره ایم بس نیست دیگران هم به بدبخت های ایران اضافه بکنیم؟
    فقط یک احمق می تواند این کار بکنه

  • ناشناس
    0

    به امید روزی که نرخ زاد و ولد در ایران منفی شه و جمعیت شروع به کم شدن کنه...یکی از مشکلات بزرگ امروز ایران و جهان جمعیت زیاده

  • ناشناس
    0

    کی ازدواج کردن مهم نیست... درست و با آدم درست ازدواج کردن مهمه... اینهمه زن و مرد مطلقه جوان که قربانی ازدواج غلط شدن

  • Amir
    0

    راه چهارمی هم وجوددارد که بهترین ،دائمی ترین منطقی ترین وقابل قبولترین راه است،وآن چیزی نیست جز احترام به حقوق مردم،ایجادشغل برای جوانها،کنترل قیمتهای لجام گسیخته دربازازمسکن،لوازم خانگی،خودرو،وازهمه مهمتر معیشت مردم.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها