اولین تصاویر از خودکشی مرد جوان از روی پل طبیعت تهران +فیلم

جوان 32 ساله ای که امروز ظهر از روی پل طبیعت تهران به محوطه فضای سبز اتوبان مدرس پریده بود جان سپرد.

اولین تصاویر از خودکشی مرد جوان از روی پل طبیعت تهران +فیلم

حدود ساعت یک بعد از ظهر امروز جوانی 32 ساله‌ به نام محمد مهدی اقدام به پریدن از بالای پل طبیعت تهران به فضای سبز اطراف پل در اتوبان مدرس در ضلع شمال به جنوب کرد که به علت وارد شدن صدمات جدی جان خود را از دست داد.

تا به حال نحوه دقیق خودکشی این مرد از روی پل طبیعت مشخص نشده و نیروهای پلیس در محل حاضر و در حال تحقیق هستند.

این دومین خودکشی از روی پل طبیعت از زمان تاسیس و بازگشایی است که نخستین مورد مربوط به خودکشی پسر جوانی در ساعت 16:30دقیقه 30 تیرماه سال 95 بود که بعد از 2 سال امروز مرد جوانی با پریدن از روی پل طبیعت به زندگی خود پایان داد.

بنا به این گزارش، تحقیقات تکمیلی در این حادثه ادامه دارد.

منبع: رکنا

1696

حجم ویدیو: 1.67M | مدت زمان ویدیو: 00:00:16 | دانلود ویدیو
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • لللاا

    بله فشار اقتصادی به خودکشی کشوندتش بیکاری و......

    نظرات شما -
    • کاربر ناشناس

      مددیارن در تمام جهان به امداد افراد از جان برگشته میشتابند چنانچه ممکن است پشنها میشود آدرس و شماره تماس روانشناسان را در تمام نقاط شهر بگیرید با دعوت از آنها شاید حضور موثر آنان از اتفاقات ناگوار جلوگیری کند. شهر تهرا ن به مشاوران اجتماعی نیاز مبرم دارد.