اضافه شدن ۲ ایستگاه به بخش شرقی خط ۷ مترو تهران

پیروز حناچی شهردار تهران از افزودن ۲ ایستگاه به بخش شرقی خط ۷ مترو تهران خبر داد.

اضافه شدن ۲ ایستگاه به بخش شرقی خط ۷ مترو تهران

پیروز حناچی شهردار تهران در حاشیه افتتاح بخش شرقی خط ۷ مترو تهران با اشاره به اضافه شدن ۲ ایستگاه به بخش شرقی خط ۷ مترو تهران، در جمع خبرنگاران گفت: قول داده بودیم که هر ماه یک ایستگاه را افتتاح کنیم و انشاء‌الله به همین ترتیب پیش خواهیم رفت.

او با اشاره به حضور نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در این مراسم افزود: از رئیس سازمان برنامه و بودجه قول گرفتیم که بتوانیم از ظرفیت تبصره ۱۸ استفاده کنیم تا تولیدات داخلی و اشتغال در حوزه واگن سازی رونق یابد.

شهردار تهران ادامه داد: گلوگاه ما در مترو تعداد واگن‌هایی است که باید تأمین شود و ۲ هزار واگن را در دستور کار داریم و شرکت واگن سازی تهران آمادگی این تولید را دارد و آماده استفاده از ظرفیت آن هستیم.

حناچی در خصوص وضعیت ایمنی خط ۷ مترو که پیش از این حاشیه ساز شده بود، گفت: علت تأخیر در افتتاح، موضوع سیگنالینگ و ایمنی بود و اگر ایستگاهی ایمن نباشد، ما آن را افتتاح نمی‌کنیم و موضوع دیگر مربوط به هواکش‌ها و سرفاصله قطار‌هاست که طبیعتاً در سرفاصله‌های زیاد مانند ۱۵ دقیقه ما شرایط ایمنی‌مان نسبت به سرفاصله ۲ دقیقه متفاوت است، لذا این استاندارد‌ها را به طور قطع رعایت می‌کنیم.

شهردار تهران با بیان اینکه امروز ۴ قطار را به شبکه مترو اضافه کردیم، تصریح کرد: این ۴ قطار همان ۷۰ واگنی بود که در گمرک معطل مانده بود که حدود ۲۸ واگن امروز به مجموعه خطوط مترو اضافه شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • فلش

    آقای حناچی این گلشنی رو اخراج کن مارو بدبخت کرد