اینتل با پروژه آتنا عمر باتری واقعی 9 ساعته لپتاپ‌ها را تضمین می‌کند

در نمایشگاه CES 2019 بود که اینتل از پروژه آتنا به عنوان «نوآوری لپتاپ در درک انسان» رونمایی کرد و بسیاری از کاربران و منتقدان را نسبت به کارکرد اصلی این پروژه به فکر فرو برد.

اینتل با پروژه آتنا عمر باتری واقعی 9 ساعته لپتاپ‌ها را تضمین می‌کند

حالا مسئولان پروژه توضیحات بیشتری ارائه کرده و اظهار داشته اند که مانند برنامه اولترابوک اینتل در سال 2012، که منجر به ظهور نخستین لپتاپ های ویندوزی توانمند برای رقابت با سری مک بوک ایر اپل شد، پروژه آتنا نیز حداقل یک خروجی اصلی و قابل توجه خواهد داشت: عمر باتری نه ساعته در شرایط استفاده واقعی.

البته در سال های اخیر شرکت های مختلف محصولات زیادی را با قول عمر باتری طولانی روانه بازار کرده اند که البته اعداد و ارقام ارائه شده برای این لپتاپ ها واقعی نبوده و به واسطه استفاده از نرم افزارهای بنچمارک قدیمی یا تنظیمات غیر استاندارد به دست آمده اند.

در سال‌های اخیر شرکت‌های مختلف محصولات زیادی را با قول عمر باتری طولانی روانه بازار کرده‌اند
به عنوان مثال شرکت ال جی برای لپتاپ Gram 14 خود عمر باتری 23 ساعته را مطرح کرده که البته با پایین ترین روشنایی صفحه و بدون روشن بودن وای فای و یا استفاده از نرم افزارهای کاربردی به دست آمده است. هرچند در حال حاضر اکثر شرکت ها از بنچمارک MobileMark 2014 برای تست عملکرد باتری محصولات خود استفاده می کنند که این موضوع عقب افتادگی 5 ساله آنها را نشان می دهد.

در این بین شاید پروژه آتنا و بنچمارک استاندارد جدید اینتل نیز برای بسیاری از کاربران به معنی استفاده واقعی نباشد؛ اما با توجه به اطلاعات ارائه شده، تست مورد بحث شامل مرور صفحات وب با روشنایی نمایشگر نرمال و اجرا شدن چند نرم افزار در پس زمینه بوده که می توان انتظار نتایجی نزدیک به واقعیت را از آن داشت.


شرکت اینتل علاوه بر طراحی تست استاندارد برای سنجش عمر باتری محصولات، تصمیم گرفته در زمینه توسعه قطعات نیز با شرکت های تولیدکننده لپتاپ وارد همکاری شود و کاهش مصرف را از همان اجزای کوچک سازنده دیوایس آغاز کند.

به گفته جاش نیومن مدیر اجرایی پروژه، ابزارهای ذخیره سازی SSD (حالت جامد) یکی از الزامات اصلی پروژه آتنا هستند و در لپتاپ های تحت استاندارد این برنامه، جایی برای هارد دیسک های قدیمی وجود نخواهد داشت. وای فای 6 یا همان WiFi 802.11x نیز از دیگر مواردی است که شرکت ها ملزم به رعایت آن خواهند بود.

به گفته نیومن، نخستین محصولات خروجی پروژه آتنا بین سال های 2020 و 2021 به بازار می آیند و احتمالاً از چیپ های 10 نانومتری آیس لیک اینتل بهره مند خواهند بود.

منبع: دیجیاتو

763

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها