۱۲ راه کسب درآمد اضافه حتی در کنار شغل تمام وقت

بسیاری از مردم به دنبال راهی برای افزایش میزان درآمد ماهانه خود هستند و می‌خواهند در کنار کار ثابت و تمام‌وقت خود به روش‌های مختلف پول بیشتری به‌دست بیاورند.

۱۲ راه کسب درآمد اضافه حتی در کنار شغل تمام وقت

بسیاری از مردم به دنبال راهی برای افزایش میزان درآمد ماهانه خود هستند و می‌خواهند در کنار کار ثابت و تمام‌وقت خود به روش‌های مختلف پول بیشتری به‌دست بیاورند.

در سال‌های اخیر در ایران دخل و خرج مردم با هم هم‌خوانی ندارد و درآمد‌ها بسیار کمتر از میزان مخارج هستند. بسیاری از خانواده‌های چند نفره توان پس‌انداز برای دوران بازنشستگی را از دست داده‌اند و بعضا حتی برای تسویه کردن ماهانه قبوض، قرض‌ها و وام‌ها با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستند.

۱۲ راه کسب درآمد اضافه حتی در کنار شغل تمام وقت

همین امر باعث شده تا بسیاری از افراد به سراغ مشاغل جانبی بروند و به روش‌های گوناگون سعی در افزایش میزان درآمد ماهانه خود داشته باشند. شاید همین نگرانی‌هاست که چنین آشفتگی‌های مالی و اقتصادی را در ایران به وجود آورده و برخی افراد سودجو به منظور افزودن بر میزان دارایی خود به دلالی و خرید و فروش‌های غیر منصفانه روی آورده‌اند و برای پر کردن حساب‌های خود دست در جیب اقشار ضعیف‌تر کرده‌اند.

صرف‌نظر از ضعف مدیریتی شدید در بدنه‌ی کشور و مسئولیت‌ناپذیر بودن شمار زیادی از مدیران رده‌بالا، مردم برای داشتن یک زندگی معمول با دغدغه‌های کم نیازمند راهی برای دور زدن چنین مشکلاتی هستند. یکی از این موارد افزایش میزان درآمد ماهانه است. کار ثابت که رقم مشخصی را وارد حساب افراد می‌کند، پس باید به فکر روش‌های جانبی دیگری بود که این امر به مهارت، توانایی و زمینه کاری و سبک زندگی افراد بستگی دارد. اما ما در زیر به طور کلی چندین روش برای افزایش میزان درآمد را نام برده‌ایم که می‌توان با کمک آن‌ها تغییری هر چند اندک در سبک زندگی خود ایجاد کرد. تا انتهای مطلب با روزیاتو همراه باشید.

۱- کار تمام وقت / کار ثابت

بهتر است که یک کار تمام وقت و ثابت داشته باشید. این کار احساس امنیت مالی و عاطفی به شما می‌دهد و نگرانی از هزینه‌های اولیه زندگی را از روی دوش‌هایتان بر می‌دارد. برای حفظ کار خود لازم است در کنار سخت‌کوشی، خلاقیت و نوآوری نیز داشته باشید تا بتوانید در همان شغل هم ارتقا یافته و بر میزان درآمدتان بیفزایید.

۲- بلاگ‌نویسی / نویسنده آزاد / مترجم از راه دور

افرادی که کار رسانه‌ای انجام می‌دهند، آن‌هایی که در نوشتن دستی بر آتش دارند و کسانی که مهارت ترجمه را آموخته‌اند می‌توانند از این هنر و توان خود برای کسب درآمد استفاده کنند. این‌روز‌ها بسیاری از کمپانی‌ها به ارزش تولید محتوا پی برده‌اند و اغلب برای معرفی سیستم کاری خود یا به منظور تبلیغات بدنبال نویسنده‌های پاره‌وقت و مترجمین آزاد هستند؛ بنابراین با ارسال رزومه کاری خود برای رسانه‌های آنلاین یا دیگر شرکت‌هایی که به محتوا نیاز دارند می‌توانید کاری دیگر در کنار کار اصلی خود پیدا کنید و میزان درآمد خود را افزایش دهید.

نویسنده‌های فریلنس می‌توانند ماهانه تا ۲ یا ۳ میلیون تومان نیز درآمد جانبی داشته باشند که رقم قابل توجهی است.

یا اگر مهارت خاصی دارید می‌توانید از بستر وردپرس برای آموزش آنلاین آن استفاده کنید و به مرور با گرفتن آگهی، درآمد مضاعفی برای خود رقم بزنید.

برای این منظور شاید بد نباشد در مورد نویسندگی، تولید محتوا و سئو مطالعه داشته باشید تا بتوانید از همان ابتدا در مسیر درست گام بردارید.

۴- فروش رابطه‌ای

فروش رابطه‌ای یک روش بازاریابی‌است که در آن شرکت اصلی به یک یا چند نفر که بازدید کننده یا مشتریانی را به کسب و کار آن‌ها ارجاع داده‌اند، پاداش می‌دهد. برای مثال سایت‌ها برای ارجاع بازدیدکنندگان جدید یا خریداران جدید هدیه یا مبلغی را به شخصی که معرفی را انجام داده پرداخت می‌کنند. این صنعت چهار بازیگر اصلی دارد: کالا، شبکه، ناشر و مشتری.

در واقع شما محصولات و خدمات دیگران را در قبال دریافت کمیسیون برای فروش یا ارئه خدمات در سایت، وبلاگ یا از طریق لینک‌های که در اختیار شما قرار داده می‌شود بصورت آنلاین به کاربران دیگر معرفی می‌کنید.

۵- بازاریابی شبکه‌ای

سال‌هاست که سیستم بازاریابی شبکه‌ای به یکی از راه‌های درآمد جانبی مردم در سراسر جهان تبدیل شده است. البته نام این شبکه‌ها بد در رفته است و اغلب مردم نگاه بدبینانه‌ای به آن دارند. اما اگر کمپانی درست را انتخاب کنید و مطمئن باشید که سود حاصل از معرفی مشتریان بیشتر را به موقع به حساب شما واریز می‌کنند، می‌توانید به عنوان یک منبع درآمد جانبی به آن تکیه کنید.

۶- مهارت‌های خود را به سایت‌های مستقل و استارت‌آپ‌ها بفروشید

اگر مهارت یا توانایی‌های خاصی دارید، مثلا گرافیست حرفه‌ای یا طراح سایت هستید می‌توانید به واسطه همکاری با سایت‌های فریلنس از این مهارت‌ها کسب درآمد کنید. بسیاری از استارت‌آپ‌ها به لوگو، راه‌اندازی وب‌سایت، صفحه‌های فروش و … نیاز دارند. اگر بتوانید برای خود یک برند شخصی تعریف کنید، می‌توانید درآمد زیادی از این طریق بدست بیاورید.

۷- اجاره دادن دارایی‌های خود

یکی از بهترین کار‌هایی که می‌توانید برای کسب درآمد راحت داشته باشید، سرمایه‌گذاری در املاک و مستغلات است. اگر بتوانید با وام آپارتمان (هر چند کوچک) خریداری کنید می‌توانید با اجاره دادن آن درآمد ماهانه مضاعف داشته باشید. با خرید ماشین و اجاره دادن آن به راننده، می‌توانید بر میزان درآمد ماهانه خود بیفزایید.

۸- فروش کتاب الکترونیک / ویدئو‌های آموزشی

اگر مهارتی دارید که بقیه به آن احتیاج دارند چرا سراغ تولید کتاب الکترونیک نمی‌روید؟ شما می‌توانید مهارت خود را در قالب ویدئو، کتاب صوتی یا کتاب الکترونیک آموزش دهید و این محصول را به متقاضیانش بفروشید.

۹- کسب درآمد از طریق همکاری در فروش

این ایده برای آن‌دسته از افرادی مناسب است که دارای فن بیان قوی هستند. بسیاری از شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگ به دنبال نماینده برای فروش بیشتر محصولاتشان هستند. شما می‌توانید به این سازمان‌ها مراجعه کرده و با بررسی شرایط، محصولات و یا خدمات آن‌ها را به فروش برسانید و از این طریق بدون نیاز به سرمایه، کسب درآمد کنید.

بدین‌ترتیب با تکیه بر یک برند معروف و بوسیله اعتبار آن در بازار بدون نیاز به صرف زمان برای برندسازی می‌توانید فروش محصول یا خدمات آن سازمان را شروع کنید.

برای بازاریابی و فروش محصول شرکت‌های دیگر راه‌های بسیار وجود دارد، مثلا بازاریابی تلفنی و حضوری یا دریافت نمایندگی آن سازمان از جمله این موارد است. اینگونه مشاغل عمدتا پورسانتی هستند و می‌توانید نسبت به تلاش و زمانی که برای آن صرف می‌کنید درآمد کسب کنید.

۱۰- کسب درآمد از طریق شبکه‌های اجتماعی

اگر یک فرد فعال در شبکه‌های اجتماعی هستید می‌توانید مدیریت این رسانه‌ها را برای بعضی شرکت‌ها و کسب و کار‌های دیگر نیز به عهده بگیرید و از این طریق به درآمد خیلی خوبی برسید. حتی می‌توانید در این فضای مجازی مهارت‌ها و محصولات خود را کاملا رایگان تبلیغ کنید و مخاطبان خود را جذب کنید.

۱۱- کسب درآمد از طریق فروش هنر‌های دستی

این ایده برای افرادی است که در زمینه هنر‌های دستی دارای استعداد هستند. این افراد می‌توانند محصولات و دست سازه‌های هنری خود را تهیه و به فروش برسانند.

۱۲- مشاوره دادن

ممکن است مردم برای کار‌های مختلف از جمله طراحی وب سایت به مشاوره نیاز داشته باشند این می‌تواند یک نکته مثبت برای شما باشد که با ارائه دادن خدمات خود به او علاوه بر راهنمایی می‌توانید به کسب درآمد نیز بپردازید.

منبع: باشگاه خبرنگاران

1980

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها