میانگین درآمد پزشکان عمومی بین سه تا چهار میلیون است/پنج درصد از پزشکان ما درآمد بالایی دارند

رئیس انجمن متخصصان داخلی گفت: حدود 15 تا 25 هزار نفر از پزشکان به دلیل اینکه درآمد کافی نداشته اند برای دریافت پروانه مراجعه نکرده و در اثر فقر به کارهای دیگر رجوع کرده اند.

میانگین درآمد پزشکان عمومی بین سه تا چهار میلیون است/پنج درصد از پزشکان ما درآمد بالایی دارند

ایرج خسرونیا، رئیس انجمن متخصصان داخلی درباره پرسشی مبنی بر اینکه «چرا درآمد پزشکان از سایر اقشار جامعه بیشتر است؟»، اظهار داشت: حدود 15 تا 25 هزار نفر از پزشکان ما برای دریافت پروانه مراجعه نکرده و از دایره درمان خارج شده‌اند؛ آن هم به دلیل اینکه درآمد کافی نداشته و در اثر فقر به کارهای دیگر رجوع کردند؛ بنابراین اگر پزشکی درآمد داشت این تعداد شغل خود را ترک نمی‌کردند و به شغل دیگری روی نمی‌آوردند.

وی ادامه داد: 5 درصد از پزشکان ما درآمد بالایی دارند و این افراد کسانی هستند که هر کجای دنیا که بروند چنین درآمدی را دارند؛ یعنی یک جراح قلب یا جراح مغزی که جراحی می‌کند درآمد بالایی دارد؛ در حالی که 50 درصد از پزشکان ما پزشکان عمومی هستند که اکثر آنها مستاجر بوده و اجاره مطب و خانه می‌دهند و با ویزیت 20 تا 25 هزار تومان روز را می‌گذرانند؛ ضمن اینکه باید هزینه‌هایی مانند بیمه و مالیات نیز بپردازند.

رئیس انجمن متخصصان داخلی اضافه کرد: میانگین درآمد پزشکان عمومی بین 3 تا 4 میلیون است که در نهایت آنچه باقی می‌ماند 2 تا 3 میلیون تومان است.

خسرونیا درباره «جذب پزشکان عمومی در سیستم بهداشت و درمان»، گفت: این افراد به راحتی جذب نمی‌شوند؛ چرا که آنها را استخدام نمی‌کنند. البته در مراکزی مثل مدارس، قطارها و هواپیما به پزشک عمومی نیاز داریم اما بودجه کافی برای استخدام آنها وجود ندارد؛ ضمن اینکه اگر پزشکی تخصص هم داشته باشد درآمدش در مراکز درمانی 2 تا 3 میلیون خواهد بود.

وی تصریح کرد: مگر اعلام نمی‌کنند که درآمد زیر 3 تا 4 میلیون خط فقر محسوب می‌شود؛ بنابراین اکثر پزشکان ما زیر خط فقر هستند و اینکه عده‌ای اعلام می‌کنند پزشکان حقوق نجومی می‌گیرند این افراد خودشان به آن 5 درصد پزشک پردرآمد مراجعه می‌کنند و فکر می‌کنند همه پزشکان این اندازه درآمد دارند.

رئیس انجمن متخصصان داخلی درباره «ارائه خدمات انجمن متخصصان داخلی به سیل زدگان کشور»، خاطرنشان کرد: بسیاری از همکاران ما در مناطق سیل زده حضور دارند و اکثر آنها رایگان فعالیت می‌کنند و انجمن متخصصان داخلی کمک‌های مالی خوبی داشتند؛ البته باید به مردم این مناطق کمک کرد؛ چرا که ما با هزینه همین مردم پزشک شده‌ایم و باید کمک کنیم.

منبع: فارس

1981

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 4
  • دکتر فقیر
    0

    خخخخخخخخخخخخخخخ در اثر فقر

  • وحید
    0

    امارتون یکم اشتباه نیس اینا روزی 50 تا مریض میبینن هر کدوم 20000 با دفترچه تازه بعضی هاشون اصلا بیمه قبول نمیکنن کارت خوان ندارند زیر میزی هم میگیرن اینا درامدشون پایینه اجب....

  • محمدحسین ستایش استادیار دانشگاه شیراز
    0

    واقعا اگر۲۵هزارپزشک بیکار داریم پس برای چه هست که برای ورود به رشته پزشکی سرمیشکنند وبه هرکاری دست میزنند وارزوی بزرگ همه جوانان کشوراست؟اگراینگونه که فرموده اید بین ۲۰ تا۲۵ هزارپزشک عمومی بیکارداریم یاحقوق انان سه میلیون است چرا برای ورودبه رشته پزشکی هرخانواده ای حاضر است در دورترین شهر یا کشور فرزندخود رابفرستد وهمه میدانند که دانشگاه پردیس یا بین الملل رشته های پزشکی بعد ازگذشتن ازسد کنکور ترمی بیست میلیون هزینه میدهند لطفا یک مسعول نباید اینگونه اظهارنظرکند.امروزه بااینکه تحصیلات عالی دانشگاهی قرب ومنزلتی ندارد چراهمه مردم دنیا وخصوصا ایران برای قبولی دررشته پزشکی حاضرند هرکاری بکنند ؟

    نظرات شما -
    • رحیم قاسمی
      0

      هرچندمطلبی که مسعول مربوطه اعلام کرده راقبول ندارم ولی این اقای محمدحسین ستایش که خودرا استاددانشگاه شیراز معرفی کرده واقعا برای من تعجب است که دریک کشور که مادران زندگی میکنیم استاددانشگاهمان ادبیات حرف زدن رایادنگرفته جمله سرشکستن و......یک ادبیات وضرب المثل عامیانه است وفکرمیکنم ایشان دلگیرعدم ورودفرزندیابستگان خودبه این رشته پزشکی است که اینگونه عامیانه استدلال نموده اند و حقیقتا بدا به حال فرزندان این سرزمین که استاد دانشگاهش این اقا باشد هرچنداعلام ننموده استاد درچه رشته ای هستند ولی فکرکنم استاد دررشته ؟؟؟؟؟؟؟باشند واقعا متاسفم برای خودم وجامعه ام که اینگونه افراد استاد دانشگاهش باشند

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها