اپوزیسیون نیکاراگوئه بخاطر "سرکوب وحشیانه" دولت، مذاکرات صلح را تعلیق کرد

اپوزیسیون نیکاراگوئه در اعتراض به

اپوزیسیون نیکاراگوئه بخاطر "سرکوب وحشیانه" دولت، مذاکرات صلح را تعلیق کرد

پلیس ضد شورش در تظاهرات معترضان در برابر آنها و خبرنگاران از گاز اشک‌آور استفاده کرد و به صورت موقت ۱۰۰ نفر از کسانی را که قصد تظاهرات برای آزادی زندانی‌های سیاسی داشتند، دستگیر کرد.

دولت مخالفان را به "تحریک" متهم کرد.

آمریکا اما به دنبال بازداشت‌های اخیر دولت اورتگا را محکوم کرد. رابرت پالادینیو، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: ما از دولت اورتگا می‌خواهیم تا سریعاً و بدون پیش شرطی افرادی را که به صورت مستبدانه دستگیر کرده آزاد کند، به آزادی تجمع و بیان مردم نیکاراگوئه احترام بگذارد و به اصلاحات انتخاباتی مبنی بر انجام انتخابات آزاد و زود هنگام متعهد باشد.

گروه حقوق بشری اتحاد مدنی برای عدالت و حقوق بشر نیز به شدت سرکوب دولت نیکاراگوئه را محکوم کرده است. این گروه در بیانیه‌ای گفت: دولت بیش از ۷۰۰ زندانی سیاسی را بدون هیچ دلیلی و تنها بخاطر دفاع از شهروندان در زندان انداخته است. دولت در دستان خود قدرت آزادی آنها، احترام به حقوقشان و پایان دادن به این سرکوب‌ها را دارد.

اتحاد اعلام کرد که گفت وگوهای صلح در رسیدن به "نتایج قانونی" شکست خورده است.

انتخابات زود هنگام که برای سال ۲۰۲۱ در نظر گرفته شده است یکی از درخواست‌هایی است که اورتگا دائماً از قبول آن سرباز زده است. یک دور دیگر از گفت وگوهای صلح نیز در ماه ژوئن به دلیل ممانعت او از برگزاری چنین انتخاباتی شکست خورد و به سر انجام نرسید.

پالادینیو گفت: نیکاراگوئه لیاقت داشتن دولتی را دارد که به صدای مردم گوش می‌دهد، به حقوق بشر احترام می‌گذارد و آزادی‌های اساسی را رعایت می‌کند.

گفت و گوها برای صلح از ۲۷ فوریه آغاز شد اما هنگامی که دولت در سرکوب معترضانی که خواستار آزادی زندانیان سیاسی بودند دست به اقدامات وحشیانه زد معلق شد.

حدود ۵۰ زندانی به حبس خانگی منتقل شدند و ۱۰۰ نفر دیگر تحت شرایط خاص در روز شروع مذاکرات آزاد شدند. بیش از ۷۰۰ نفر در بین ماه‌های آوریل و اکتبر سال میلادی گذشته در حین اعتراضات دستگیر شدند اما همچنین ۳۲۵ نفر بعد از سرکوب وحشیانه نیروی‌های امنیتی کشته شدند. دولت اما تنها ۱۹۹ مرگ را اعلام کرده و گفته بیشتر آنها از اعضا و حامیان نیروهای امنیتی بوده‌اند.

بحران سیاسی نیکاراگوئه در آوریل ۲۰۱۸ میلادی آغاز شد و باعث به راه‌افتادن اعتراضاتی در سراسر این کشور آمریکای مرکزی علیه دولت چپ‌گرای اورتگا شد.

منبع: ایسنا

15

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها