۱۳۷ هزار تن گوشت به کشور وارد شد

رئیس گمرک ایران گفت: به منظور تنظیم بازار ۱۳۷هزار تن گوشت گرم و سرد به کشور وارد شد که این میزان گوشت وارداتی در مقایسه با مدت مشابه پارسال پنج هزار تن افزایش را نشان می دهد.

۱۳۷ هزار تن گوشت به کشور وارد شد

مهدی میراشرفی سه‌شنبه شب در جریان بازدید از مرز شلمچه در جمع خبرنگاران افزود: خوشبختانه در تأمین ارز برای واردات کالاهای اساسی مشکل خاصی نداریم.

وی با شرح اینکه ذرت از جمله نهاده‌های مهم در تولید است، اظهار کرد: در ۱۱ ماهه امسال، ۱۱ میلیارد دلار ذرت دانه‌ای با ۷۰۰ هزار تن افزایش در مقایسه با مدت مشابه پارسال به کشور وارد شده است.

رئیس گمرک ایران در بخش دیگری از سخنان خود درباره دلایل عدم استقرار گمرک در گیت های منطقه آزاد اروند تصریح کرد: طبق قانون، یک منطقه آزاد ابتدا باید ویژگی‌های لازم برای استقرار گمرک را پیدا کند و سپس عملیاتی شود اما گمرک در منطقه آزاد اروند پیش از ایجاد زیرساخت‌ها در منطقه عملیاتی شده و در حال حاضر شورای عالی مناطق آزاد و منطقه آزاد اروند به دنبال فراهم سازی زیرساخت‌های لازم هستند، امید می‌رود تا در نشست مشترک با سازمان منطقه آزاد اروند به ساز و کار اجرایی شدن کامل در این رابطه دست پیدا کنیم،

میر اشرفی، درباره مشکل ایجاد شده اخیر از سوی عراق درباره استاندارد کالاها گفت: در این رابطه سازمان استاندارد ایران با طرف عراقی مذاکراتی داشته و سازمان استاندارد عراق به دلیل نوپا بودن و نبود برخی رویه‌های گمرکی در این کشور یک سری ساز و کارهای لازم را برای تسهیل تجارت هنوز ایجاد نکرده، تلاش سازمان استاندار کشور برای رفع موانع پیش روی صادرات کالا به عراق ادامه دارد.

وی همچنین درباره روند ترخیص کالا از گمرک چنین اظهار کرد: زمانی که کالا به گمرک اظهار می‌شود و در مرحله ترخیص سازمان‌های مرتبط قرار گرفت صاحب کالا با پرداخت حقوق و عوارض گمرکی کالای خود را ترخیص می‌کند؛ بنابراین در مرحله آخر تشریفات گمرکی به ویژه در رابطه با ورود کالا بیش از دو روز طول نمی‌کشد.

رئیس گمرک ایران تصریح کرد: پیشتر و به طور متوسط توقف کالا در گمرک ۲۰ روز طول می‌کشید اما در حال حاضر با توجه به اعمال تحریم‌ها علیه کشورمان توقف کالا در گمرک به ۴۰ روز افزایش یافته است.

وی، دلیل این افزایش را ماندگاری بر اثر اعمال تحریم‌ها و مشکل انتقال ارز و اخذ اسناد مالکیت خواند.

میر اشرفی، تعیین تکلیف خودروها در منطقه آزاد اروند را مستلزم قانون، بخشنامه و یکسری مقررات دانست و تصریح کرد: ورود خودرو به کشور از تیرماه سال جاری ممنوع شد و طی دو نوبت تاریخ آن عوض شد اما در آخر مصوب شد خوروهایی که در ۱۶ دی ماه به کشور وارد شده و قبض انبار گرفته‌اند چنانچه ارز آنها از محل ارز بانکی تأمین شده باشد، می‌توانند ثبت سفارش کنند.

رئیس گمرک ایران گفت: خودروهای موجود در گمرک مناطق آزاد می‌توانند از چنین قانونی تبعیت کنند، برای تعیین تکلیف این خودروها در نشستی با متولیان امر تلاش می‌کنیم.

منبع: مهر

10

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها