دلار تا ۸ هزار تومان پایین می‌آید

عضو هیئت رییسه مجلس، گفت: پیش بینی می‌شود قیمت دلار در روزهای آتی به زیر ۱۰ هزار تومان برسد.

دلار تا ۸ هزار تومان پایین می‌آید

اکبر رنجبرزاده با اشاره به اظهارات رئیس کل بانک مرکزی درباره برنامه ریزی برای کاهش قیمت ارز، گفت: تثبیت قیمت ارز، مدیریت بازار ارز کشور و جلوگیری و پیشگیری از نوسانات که در ابتدای سال جاری شاهد آن بوده ایم وظیفه بانک مرکزی است، که همتی ریس کل جدید بانک مرکزی توانسته تا حدودی به بازار ارز ثبات ببخشد.عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه مبادلات اقتصادی، فرمول های موجود در بازار و عرضه و تقاضا نشان دهنده این بوده که قیمت دلار غیر واقعی بالا است، افزود: باید تدابیری اندیشیده شود تا سبب کاهش قیمت ارز منطبق بر واقعیت شود که مشکلاتی که در ابتدای سال جاری به ویژه در چند ماهه نخست سال در بازار ارز ایجاد شد، نشان از بی تدبیری و عدم وجود یک برنامه منسجم در بازار و یک نوع رها شدگی در حوزه ارز بود.

اخلالگران ارزی به حاشیه رانده شده اند
وی با اشاره به اینکه با حضور همتی به عنوان سکاندار جدید بانک مرکزی تا حدود قابل قبولی بازار ارز مدیریت شد، ادامه داد: در حال حاضر تمامی روزنه ها، منافذ و مسیرها برای سوءاستفاده کنندگان بسته و اخلالگران به حاشیه رانده شده اند.نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه دور از ذهن نیست که قیمت دلار در پایان سال جاری کاهش یابد و به مرز واقعی و حقیقی خود برسد، اظهار داشت: عملکرد رئیس کل بانک مرکزی از لحاظ مدیریت و مراقبت در بازار ارز مثبت است، اما باید همچنان تمام تلاش خود را برای تثبیت و کاهش قیمت ارز به کار برده تا خساراتی که از نوسانات ارز متوجه کشور شد، را جبران کند، چراکه اقشار آسیب پذیر از نوسانات ارز به شدت آسیب دیده اند.

قیمت ارز بین ۸ تا ۱۰ هزار تومان قرار می گیرد
وی با اشاره به اینکه برخورد قوه قضاییه با اخلالگران ارزی در کاهش قیمت ارز بی تاثیر نبوده است، افزود: هرج و مرجی در ابتدای سال در بازار ارز وجود داشت که در حال حاضر شرایط کنترل شده و نظارت ها در بازار ارز افزایش یافته است.عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه قیمت دلار به زیر10 هزار تومان رسیده و بین ۸ تا ۱۰ هزار تومان قرار می گیرد، تصریح کرد: در حال حاضر از انحراف مسیر ارز کشور جلوگیری شده و انتظار حقیقی و واقعی از قیمت ارز زیر ۱۰هزار تومان است پیش بینی می شود که موج دوم کاهش قیمت ارز در روزهای آینده کلید می‌خورد و ارز به مرز قیمت واقعی خود می رسد.

منبع: خبرآنلاین

728

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 15
  • دکتر سید
    0

    دلار 12200است.

    نظرات شما -
    • کاربر ناشناس
      0

      دلار وقتی بشه هزار تومان انوقت میشه گفت مرگ بر امریکا واقعا اثر کرد

    • کاربر ناشناس
      0

      آخه چقدر میخواین دروغ بگین !

  • ایرانی
    0

    پس چرا پراید شد ۴۵ تومن. اصلا دلار بشه ۱۰۰۰ تومن. ولی چرا گوشت، مرغ، خونه، پراید...ارزون نمیشه؟!

    نظرات شما -
    • کاربر ناشناس
      0

      حرف حق زدی

  • اشنا
    0

    شتر در خواب بیند پنبه دانه.....

  • نحمت محمدی
    0

    مملکت رابه فسادکشانید حیف ازانزحمتهای که زمان جنگ کشیدم

  • علی خلیلی
    0

    دلار رو‌ولش فعلا قیمت ماشین و ... رو پایین بیارین دلار خودش میاد

  • کاربر ناشناس
    0

    به نظر من زمانی که ما ارزش پول ملی رو به واقع ارزشمند کنیم وانشالله دلار بشه هزار تومان انوقته که بگیم مرگ بر امریکا اثر کرد

    نظرات شما -
    • کاربر ناشناس
      0

      مرگ بر امریکا شعار اصلی مااست که باشعور انقلابی همراه است وربطی بگرانی دلار ندارد . باید متوجه باشیم که گرانی ارز به دلیل سیاستهای غلط دولت است کهباسیاستگذری غلط سبب گرفتاری وایجاد مشکلات اقتصادی درکشور شده است .

  • کاربر ناشناس
    0

    شرکت سایپا و ایران خودرو ملاک تعیین قیمت را بازار قرار داده اند و همواره اظهار می دارند که باید %5 زیر قیمت بازار باشد حال سئوال اینجاست که طبق کدام معیار و ملاک اقتصادی این حرف را میزند ؟ آیا این دزدی آشکار نمی باشد؟

  • کاربر ناشناس
    0

    چرند میگن یه ۵۰۰۰ هزار تومنی میرفته روش از این قیمتی که است

  • عبدالله
    0

    با سلام و تحیات الهی؛ بعد از 40 سال از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، واقعا وقت آن نرسیده که ما پول ملی خود را تقویت کنیم. چرا دولت در بودجه سالانه درآمد و هزینه کشور را به دلار محاسبه می کند؟

  • علی
    0

    آقایون اگر نظر ندن خیلی بهتره.هر وقت صحبت از ارزون شدن دلار میشه،برعکس گرون میشه

  • بابک
    0

    با سلام با تدبیری دولت باید دلار خرید با بی تدبیری دولت دلار بفروشید یک فکر اقتصادی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها