وزیر اقتصاد: ورود سالانه یک میلیون نفر به بازار کار/ دهه شصتی‌ها هنوز در جستجوی شغل هستند

وزیر امور اقتصادی و دارایی از تصمیمات و اتخاذ سیاست های جدید دولت برای حمایت از تولید و اشتغال در جلسه امروز هیئت وزیران خبر داد.

وزیر اقتصاد: ورود سالانه یک میلیون نفر به بازار کار/ دهه شصتی‌ها هنوز در جستجوی شغل هستند

به گزارش خبر فوری ، فرهاد دژپسند در دیدار با آیت الله نوری همدانی با اعلام این خبر گفت: بر اساس سیاست‌های اتخاذ شده در جلسه امروز هیئت وزیران، کلیه نیازهای اولیه و کالاهای واسطه‌ای مورد نیاز تمام واحدهای تولیدی و صادراتی کشور تامین خواهد شد.

وی افزود: انتظار می‌رود با اعمال مدیریت ناشی از تصمیمات جدید هیئت دولت، شاهد ثبات بیشتری در اقتصاد کشور باشیم.

وزیر اقتصاد در ادامه با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های اصلی نظام و به ویژه مراجع عظام، رفع مشکل بیکاری است، گفت: بر مبنای تحولات جمعیتی، طی سال های اخیر، همه ساله، بخش عظیمی از متولدین دهه ۶۰ پا به عرصه اشتغال گذاشته و به جمع متقاضیان کار می پیوندند و به همین دلیل، سالی یک میلیون شغل جدید برای پاسخگویی به این خواسته، مورد نیاز است.

دژپسند با بیان اینکه متاسفانه به واسطه تحریم‌های ظالمانه موجود، در حال حاضر، محدودیت هایی برای تامین سالانه یک میلیون نفر اشتغال وجود دارد، با این حال در دوره حدودا پنج ساله دولت یازدهم و دوازدهم، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار فرصت شغلی جدید ایجاد شد که گر چه از نظر ما ناکافی است، اما رقم چشمگیری است.

وزیر اقتصاد گفت: در ماه های ابتدایی پس از خروج یک‌جانبه آمریکا از برجام، وضعیت اقتصادی کشور حالت ناپایدار به خود گرفت که تا حد زیادی بخاطر افزایش انتظارات تورمی و نگرانی بابت آینده بود اما دولت از آبان ماه امسال موفق به کنترل اوضاع شد و با برنامه های در دست اجرا، شرایط به مراتب، بهتر نیز خواهد شد.

این گزارش حاکی است، پس از سخنان وزیر اقتصاد، آیت‌الله نوری همدانی در سخنانی، ضمن تقدیر از زحمات دکتر دژپسند و سایر مسئولان وزارت اقتصاد، خدمت رسانی در جهت تامین معیشت مردم را، توفیقی الهی خواند که باید قدر آن بیش از پیش دانسته شود.

ایشان با اشاره به گزارش عملکرد ارائه شده از سوی وزیر اقتصاد و بهبود نسبی شاخص های اقتصادی در دو ماه اخیر تصریح کرد: مردم انتظار دارند، تاثیر اقدامات دولت را در سفره روزانه خود مشاهده کنند.آیت الله نوری همدانی، با بیان اینکه قیمت خدمات و کالا باید در سراسر کشور، یکسان باشد، خواستار نظارت بیشتر دولت بر قیمت و کیفیت کالاهای تولیدی و خدماتی در مرحله تولید و عرضه شد.

منبع: خبر آنلاین

38

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • امیرحسین کو
    0

    این روزها جوانان بسیاری به دنبال شغل می گردند و این در حالی است که انگیزه و علاقه ای در خود حس نمیکنند و پشتیبان مناسبی نداشته اند. پدر و مادر ها فکر میکنند جامعه خودش افراد را به جایگاه های شغلی مناسب هدایت میکند. آنها معتقدند وظیفه دارند تا قبول شدن فرزندشان در دانشگاه از وی پشتیبانی کنند. خصوصا پدر و مادر هایی که در یک حاشیه نسبتا امن و درآمد بسیار کم کار کرده اند برای مثال کارمند دولت بوده اند یا در نیرو های مسلح خدمت کرده اند همیشه فرزند خود را نصیحت میکنند تا از چنین مشاغلی دوری کنند ولی آرزو های شان بدون هیچ راهبرد مشخصی بوده است. نهاد های آموزشی و برنامه ریز در کشور نتوانسته اند خود را با شرایط امروز کشور هماهنگ کنند و در واقع از ابتدا ناکارآمد بوده اند. انبوهی از دهه شصتی ها در خلا بزرگی از کمبود جایگاه های شغلی بسر می برند. شاید بتوانند با تاکسی های اینترنتی تا حدی ذهن خود را مشغول کنند اما نمیتوانند خود را در جامعه شکوفا کنند و درجا میزنند و به دهه هفتادی ها حسادت میکنند.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها