حمله قلبی "رضا توکلی" را راهی بیمارستان کرد

بازیگر سینما و تلویزیون که این روزها در سریال «گاندو» هم ایفای نقش می‌کند در سر سکانسی از فیلم دیگری دچار حمله قلبی شد.

حمله قلبی "رضا توکلی" را راهی بیمارستان کرد

نامش را شاید بسیاری از سریال «او یک فرشته بود» که در نقش روحانی ایفای نقش کرد یا در «زیر زمین» نقش کلاهبردار و یا بارها و بارها در جامه یک پلیس بازی‌های درخشانی از او دیدیم، حالا او در یکی از بیمارستان‌های تهران به دلیل عارضه قلبی بستری شده است. این خبر را امیر توکلی فرزند رضا توکلی در گفتگویی با خبرنگار خبرگزاری تسنیم، تأیید کرد.

او در گفتگوی کوتاه، توضیح داد: پدرش بارها و بارها در سر صحنه‌های فیلم‌های تلویزیونی و سینمایی به علت مشکلات کاری و حتی برخی اوقات گرفتن دستمزدهایی که کارشان به شکایت و مراجع قضایی هم می‌کشید، بالاخره او را از پا انداخت و دچار حمله قلبی شد.

توکلی خاطرنشان کرد: پدرم به علت تشدید مشکل قلبی‌ به سرعت راهی اتاق عمل شد و خدا را شکر عمل ایشان موفقیت‌آمیز بود. پدرم در حال حاضر دوران نقاهت را در بخش آی‌سی‌یو می‌گذراند. با دعای مردم ان‌شاالله او هرچه زودتر برای ادامه فعالیت هنری‌اش به لوکیشن فیلم جدیدش که «گاندو» باشد و دیگر عرصه‌های هنری برخواهد گشت.

همین چند روز پیش با رضا توکلی بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون که الان در بستر بیماری است گفتگویی درباره صنف شدن تلویزیون و مشکلات بازیگران و هنرمندان در مواجهه با بی‌تعهدی در عدم پرداخت دستمزدهایشان انجام داد. او تصریح کرد: بارها بابت این بی‌تعهدی برخی از تهیه‌کنندگان متضرر شده‌ام. ایجاد صنف در تلویزیون لازم است به شرط آنکه کسانی در رأس این صنف قرار بگیرند که مورد اعتماد هنرمندان باشند. واقعاً این روزها برایمان سخت است وقتی در پروژه‌ای قرار می‌گیریم و به یک باره بعد از اتمام کار، باید برای گرفتن حق و حقوق‌مان از این اتاق به آن اتاق برویم و آخر هم کسی جوابگوی ما نباشد. این معضلات و مشکلات شاید با تشکیل صنف در تلویزیون حل شود.

وی افزود: امروز برخی بی‌رویه می‌تازند و از چهره و موقعیت ما سوء استفاده می‌کنند. این تعهد را شاید یک صنف جدید مستقل از خانه سینما برگرداند تا هنرمندان و عوامل و دست‌اندرکاران پروژه‌های نمایشی بدون تنش و در آرامش به مردم خدمت کنند. واقعاً این تشکل و نهاد صنفی بایستی بوجود بیاید و کمک کند پیشکسوتانی که آثارشان تأثیرگذار بوده و برای مردم ماندگار است به کار برگردند. این اتفاق مستلزم تدوین قوانین و اساسنامه‌ای است که فقط یک عده‌ای نباشند و آن‌ها منافع و امیال خودشان را به سازمان صداوسیما تحمیل کنند.

منبع: تسنیم

1981

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها