میرسلیم: شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» برای آب و نان نبود/مذاکره روشی منطقی برای اثبات حقانیت است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» را مهمترین و اصلی ترین شعار انقلاب دانست و افزود: «استقلال» یکی از دستاوردهای انقلاب است که برای ما ارزان تمام نشد و هنوز بهای آن را پرداخت می کنیم.

میرسلیم: شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» برای آب و نان نبود/مذاکره روشی منطقی برای اثبات حقانیت است

مصطفی میرسلیم در همایش «دستاوردهای چهل ساله انقلاب و راهکارهای عبور از مشکلات» که در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد، یکی از افتخارات سال های خدمت خود را سرپرستی بنیاد امور جنگ زدگان دانست و اظهار کرد: در آن زمان به دنبال مقام و حقوق نبودیم و خوشبختانه خدمات ارزنده ای به آوارگان ارائه شد.

وی «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» را مهمترین و اصلی ترین شعار انقلاب دانست و افزود: «استقلال» یکی از دستاوردهای انقلاب است که برای ما ارزان تمام نشد و هنوز بهای آن را پرداخت می کنیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در گذشته جایگاه و وظایف کشور ما در دنیا توسط قدرت های استکباری ترسیم شده بود، تصریح کرد: ایران از نظر سیاسی و جغرافیایی در منطقه حساسی واقع شده و از منابع سرشار نفت و گاز برخوردار است. در واقع اولین کشور خاورمیانه بودیم که نفت و گاز ما کشف و استخراج شد ، لذا انگلیس و سپس آمریکا تصمیم گرفتند که ایران سهم مهمی در برآوردن نیازهای انرژی و تامین سوخت جهان داشته باشد.

میرسلیم با اشاره به احداث بزرگترین پالایشگاه نفت جهان در آبادان، عنوان کرد: ملی شدن صنعت نفت که در زمان دولت دکتر مصدق صورت گرفت، مایه نگرانی انگلیس شد لذا بعد از ملی شدن صنعت نفت ایران، همان انحرافی را که در انقلاب مشروطه ایجاد و آن را تبدیل به مشروطه انگلیسی و رضاخانی کردند، در صنعت ملی شدن نفت پیاده کردند و دولت ملی را کنار زده و پای دولت انگلیسی و آمریکایی را به کشور باز کردند.

وی با بیان اینکه وقایع 16 آذر سال 1332 و کشتار دانشجویان در دانشگاه تهران به دنبال سیاست های انگلیس و آمریکا علیه استقلال کشور اتفاق افتاد، گفت: قدرت های استکباری نمی خواستند ندای استقلال از حنجره مردم ما بلند شود لذا بعد از 25 سال توانستیم به رهبری انقلابی ترین مرد جهان استقلال خودمان را به دست آوریم و اکنون باید در حفظ آن کوشا باشیم.

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به خسارت های مادی و معنوی هشت سال جنگ تحمیلی برای کشور، یادآور شد: در آن دوران شدیدترین تحریم ها را علیه ایران اجرا کردند و امروز تحریم ها سومین مرحله از همان تحریم هاست لذا تحریم های اول و دوم به ثمر نرسید، اما دشمن همچنان دست بردار نیست و از تاریخ عبرت نمی گیرد.

رئیس شورای مرکزی جبهه موتلفه اسلامی اعمال تحریم ها را در راستای مجموعه اقدامات طراحی شده برای به زانو درآوردن ملت ایران در استقلال خواهی دانست و عنوان کرد: استکبار جهانی در طول چهل سال گذشته همواره آمادگی خود را برای کمک به ایران، به شرط دست برداشتن از استقلال اعلام کرده است. در طول این سال ها برخی فریب وعده های غرب را خورده اند، اما همچنان استقلال ما پابرجاست.

وی طرح جهانی شدن را اقدامی جهت مهار کردن کشورها دانست که از دهه 80 میلادی مطرح است و خاطرنشان کرد: طرح جهانی شدن دارای ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است. شکل گیری شرکت های چندملیتی با هدف تجارت بین الملل وجه اقتصادی جهانی شدن است و این شرکت ها بر تمام دنیا سیطره دارند و بر سرنوشت کشورها موثر هستند.

میرسلیم تضعیف کانون خانواده را وجه اجتماعی جهانی شدن دانست و اظهار کرد: جمهوری اسلامی در برابر این وجه بسیار مقاومت کرده، اما آمارها در حوزه طلاق، بالا رفتن سن ازدواج، مصرف دخانیات و... نشان می دهد که در حفظ کیان خانواده موفق نبودیم و هجمه ها علیه ما اثر گذاشته است.

وی با اشاره به آثار و علایم جهانی شدن در حوزه فرهنگ، تاکید کرد: سال 1368 بحث شبیخون فرهنگی علیه جمهوری اسلامی به واسطه قاچاق فیلم های ویدیویی مطرح شد، اما امروز ماهواره ها و فضای مجازی وجه اصلی جهانی شدن فرهنگ را تشکیل می دهد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه جهانی شدن سیاست موجب شده کشورها در داخل مرزهای خود نیز تصمیم گیرنده نباشند، اضافه کرد: در برخی از کشورها مردم سالاری و انتخابات مضحکه است و تصمیم گیری ها توسط استکبار جهانی صورت می گیرد. جهانی شدن در بخش نظامی نیز جنبه سخت افزاری ندارد و یک محل درآمد تلقی می شود. امروز آمریکا بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده سلاح در دنیاست و لذا برای فروش سلاح های خود باید احساس نگرانی، بدبینی و اختلاف بین کشورهای همسایه ایجاد کند و با بالا بردن اشتهای آنان برای خرید سلاح، بازار فروش خود را گرم نگه دارد.

میرسلیم با اشاره به تلاش کشورهای جهان اول برای فروش همه کالاهای تولیدشده خود در جهان، گفت: برای فروش کالا باید بازار ایجاد شود و بازار نیازمند ایجاد علاقه است، اما علایق و سلایق کشورها به لحاظ فرهنگی، تمدنی و اعتقادی با کالاهای تولیدشده توسط آمریکا و اروپا سازگار نیست و لذا آنان درصدد اصلاح فرهنگ و تمدن و اعتقادات مردم دنیا هستند.

رئیس شورای مرکزی جبهه موتلفه اسلامی اولین روش استکبار برای طرح جهانی شدن را برخورد مستقیم و سپس استفاده از شیوه های بین المللی دانست و عنوان کرد: غرب تشکیلاتی را بنا و قواعدی را ایجاد کرد و همه کشورها آنها را قبول کردند لذا کشوری که این قواعد را نپذیرد، به انزوا کشیده خواهد شد و ناگزیر به تسلیم است. سند 2030 یکی از همین شیوه های بین المللی برای هدایت ارزش های حاکم بر کشورها به سمت ارزش های غربی است. سند 2030 «عادی سازی» روابطی را برای دانش آموزان دنبال می کند که ما بر مبنای اسلام آنها را نمی پذیریم.

وی عدالت، جوانمردی، انصاف، مروت، کرامت انسانی، ظلم ستیزی و... را از جمله اصول جمهوری اسلامی دانست و یادآور شد: شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» برای آب و نان نبود؛ البته اگر دولت ها اصول نظام را تحقق می بخشیدند، عدالت اجتماعی و رفاه عمومی در شان جمهوری اسلامی نیز تامین می شد.

میرسلیم با بیان اینکه انقلاب اسلامی به رهبری یک عالم دینی و مجتهد تمام عیار به پیروزی رسید، خاطرنشان کرد: مردم در فروردین 58 با رای خود به جمهوری اسلامی نشان دادند که صرفا حکومت دموکراتیک نمی خواهند و لذا انقلاب اسلامی با سایر انقلاب ها در دنیا فرق دارد و هرگز طاغوت را قبول نمی کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تغییر پشتوانه پول در دنیا از طلا به دلار در دهه 60 میلادی، اضافه کرد: نظام سوئیفت تکلیف اقدامات بر مبنای دلار در دنیا را مشخص می کند و وظیفه بررسی رد و بدل شدن دلار در دنیا را دارد، یعنی دلار از چه کشوری و برای چه کاری به کشور دیگر جابجا می شود لذا پیوستن به FATF موجب کسب اطلاعات درباره مبادلاتی خواهد شد که در خارج از فضای دلار صورت گرفته است لذا استقلال جمهوری اسلامی در این زمینه نیز بسیار ارزشمند و نیازمند دقت است.

وی مذاکره را روشی منطقی برای اثبات حقانیت دانست و تاکید کرد: نباید فریب مذاکره را بخوریم، زیرا طرف مقابل خیرخواه ما نیست. غرب 400 سال است که برای برچیدن بساط دین در دنیا تلاش کرده و اکنون جمهوری اسلامی به نام دین آمده و همه معادلات را بر هم زده و چهل سال دوام آورده است لذا می خواهد جلوی استقلال طلبی ما را بگیرد.

رئیس شورای مرکزی جبهه موتلفه اسلامی با اشاره به فرارسیدن هفته پژوهش، یادآور شد: ما در جمهوری اسلامی دانشگاه های خوب با چهار میلیون دانشجو و 10 ها هزار استاد داریم که سرمایه عظیم نیروی انسانی محسوب می شود و این سرمایه نه تنها برای مشکلات کشور راهگشاست، بلکه می تواند در دنیا اثرگذار باشد، اما باید برای دانش، پژوهش و فناوری خودمان هدف داشته باشیم و متناسب با کرامت انسانی عمل کنیم. از دانشجویان می خواهم نیاز حقیقی انسان را در چارچوب موازین انقلاب اسلامی بشناسند و به آن سمت حرکت کنند.

منبع: ایسنا

15

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها