چیزهای عجیبی که در برخی مدارس کاملا عادی هستند!

در عصر مدرن، انسان‌ها اهمیت تحصیل و آموزش را بیش از همیشه می‌دانند. با این حال رفتن به مدرسه برای همه افراد تجربه یکسانی نیست.

چیزهای عجیبی که در برخی مدارس کاملا عادی هستند!

در عصر مدرن، انسان‌ها اهمیت تحصیل و آموزش را بیش از همیشه می‌دانند. با این حال رفتن به مدرسه برای همه افراد تجربه یکسانی نیست. در واقع مدارس بسته به جایی که در آن زندگی می‌کنید، روش‌های مختلفی را پیش می‌گیرند. حتی چیز‌هایی که به ظاهر حقایق ساده و ابتدایی درباره مدرسه هستند، لزوما جهانی نیستند.

در دهلی برخی مدارس زیر پل برگزار می‌شوند

زیر پل متروی دهلی، مدرسه‌ای وجود دارد که حتی دیوار ندارد. این مدرسه رایگان به کودکان کارگران مهاجر فقیر، کارگران روزمزد و کشاورزان فصلی آموزش می‌دهد که تعدادشان به صد‌ها نفر می‌رسد.


دانش آموزان کره جنوبی تا ۱۶ ساعت در روز مدرسه هستند


در کره جنوبی، یک روز معمولی مدارس از ۸ صبح تا ۴ بعدازظهر است که در مقایسه با بیشتر کشور‌ها بسیار طولانی است. با این حال بسیاری از دانش آموزان بعد از مدرسه به مدارس خصوصی هم می‌روند که از ساعت ۶ تا ۹ شب است.


در مدارس ژاپن، یونیفرم دختر‌ها و پسر‌ها مثل هم است

در بنگلادس، برخی مدارس روی قایق هستند


حدود ۷۰% از کل مساحت بنگلادس کمتر از یک متر بالاتر از سطح دریاست و تعداد زیادی بچه مدرسه‌ای دارد، بنابراین باید خلاقیت به خرج دهند تا مدارس محلی تحت تاثیر سیل قرار نگیرند. بهترین راه برای حفظ مدارس از سیل این است که آن‌ها را روی قایق احداث کنند. انرژی این مدارس شناور معمولا توسط پنل‌های خورشیدی تامین می‌شود.


دانش آموزان هلندی از ۴ سالگی به مدرسه می‌روند

در مدارس اقیانوسیه پوشیدن کفش اختیاری است


در برخی کشور‌های اقیانویسه، مثل استرالیا و نیوزیلند، دانش آموزان مجبور نیستند در مدرسه کفش بپوشند. بچه‌ها اغلب باید با کفش بروند و برگردند، اما در کلاس لازم نیست کفش بپوشند. البته این قانون به آب و هوا هم بستگی دارد.


در برخی مدارس اسکاتلند پسر‌ها دامن می‌پوشند


در بسیاری از کشورهای جهان دختر‌ها به عنوان یونیفرم مدرسه دامن می‌پوشند. در اسکاتلند مدرسه‌ای وجود دارد که پسر‌ها هم دامن می‌پوشند و آن را بسیار دوست دارند.

در توکیو از بچه‌ها خواسته می‌شود سرپوش‌های خاصی برای رفتن به مدرسه بپوشند


در برخی کشور‌های جهان، بچه‌ها معمولا پیاده به مدرسه می‌روند، مخصوصا در مناطق شهری. طی سال‌ها مدارس روش‌های مختلفی را برای حفاظت از دانش آموزانشان به کار گرفته اند. بعد از اینکه توکیو دچار زلزله و سونامی شد، از بچه‌ها خواسته شد سرپوش‌های محافظی در راه مدرسه بپوشند.


در هند بچه‌ها با روش‌های مختلفی به مدرسه می‌روند


روشی که بچه‌های سراسر جهان به مدرسه می‌روند همیشه ثابت نیست. مثلا در هند بچه‌ها با گاری، درشکه، ریکشاو، دوچرخه و موتور، وسایل حمل و نقل عمومی و اتوبوس به مدرسه می‌روند.

در آلمان مدرسه‌ای به شکل گربه وجود دارد


همه نوع مدرسه در سراسر جهان وجود دارد: برخی بزرگ و برخی کوچک هستند. در آلمان حتی مدرسه‌ای به شکل یک گربه غول پیکر وجود دارد. دانش آموزان از دهان گربه وارد شده، در شکمش بازی و تحصیل می‌کنند و از دمش خارج می‌شوند که سرسره است.


مدرسه‌ای در اوهایو وجود دارد که دانش آموزان در اتاقک‌های کوچک درس می‌خوانند


مدرسه جایی است که شما را برای ورود به دنیای واقعی آماده می‌کند و برخی مدارس سخت تلاش می‌کنند که آینده، امروز اتفاق بیفتد. این مدارس به دانش آموزان اجازه می‌دهند در فضایی شبیه به محیط کار درس بخوانند. این مدارس در تگزاس، اوهایو و ایندیانا زیاد شده اند.


در روسیه، روز اول مدرسه یک جشن بزرگ است


در روسیه اولین روز مدرسه «روز دانش» نامیده می‌شود و یک رویداد بزرگ است. اولین روز مدرسه همیشه اول سپتامبر است، حتی اگر مصادف با روز تعطیل یا آخر هفته باشد. در این روز موسیقی، شعر و سخنرانی برگزار می‌شود. دختربچه‌ها روبان می‌زنند و بچه‌ها به معلمانشان گل می‌دهند. حتی مدال آوران المپیک هم در این روز از مدارس بازدید می‌کنند.

در برخی کشورها، مهدکودک در فضای باز برگزار می‌شود


بسیاری از دانشگاه‌ها کلاس‌های خود را در فضای باز برگزار می‌کنند، اما برخی مناطق این کار را زودتر آغاز می‌کنند. مهدکودک‌های جنگلی به کودکان اجازه می‌دهند از طبیعت لذت ببرند. این نوع مدارس در سراسر جهان از جمله بریتانیا، آمریکا و جمهوری چک وجود دارند.


بچه‌های مناطق قطبی با هلیکوپتر به مدرسه می‌روند


فرزندان کسانی که در مناطق قطب شمال زندگی می‌کنند، با هلیکوپتر به مدارس شبانه روزی دولتی می‌روند و بعد از ۹ ماه به خانه بازمی گردند. بدیهی است که آن‌ها هرروز از هلیکوپتر استفاده نمی‌کنند، اما دو بار در سال هم کم نیست.


در بروکلین، مدرسه‌ای وجود دارد که نمره، امتحان و تکلیف خانه ندارد.


همه بچه‌ها آرزو دارند به مدرسه‌ای بروند که نمره، امتحان یا تکلیف خانه نداشته باشد. در بروکلین آرزوی آن‌ها برآورده می‌شود. این مدارس از مدارس پیشرفته مشابه دهه ۱۹۶۰ الهام گرفته اند و امتحان، نمره یا تکلیف خانه ندارند. کلاس‌ها هم اجباری نیستند. دانش آموزان با رای خود در مدیریت مدرسه شرکت دارند و با کارمندان برابر هستند. علاوه بر این، بچه‌های ۱۸ ساله هم در کلاس‌ها شرکت می‌کنند و یک مهدکودک نیست.


یک مدرسه دانمارکی به جای کلاس «سالن مطالعه» دارد


در دانمارک مدرسه‌ای بدون کلاس وجود دارد. در عوض سالن‌های مطالعه شخصی، گروهی و اتاق‌ ملاقات دارد که می‌توانید در آن‌ها بنشینید و فکر کنید. همچنین کلاس‌های مجازی دارد که توسط کامپیوتر و آیپد ارائه داده می‌شود.

1980

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها