عضو کمیسیون عمران مجلس:

پیش‎بینی قیمت مسکن دیگر امکانپذیر نیست/ مردم برای خرید و فروش خانه به آمارها دل خوش نکنند

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: قیمت بازار مسکن در شرایط کنونی قابل پیش بینی نیست، اما قطعا افزایش ارزش پول ملی بر کاهش قیمت مسکن تأثیرگذار است.

پیش‎بینی قیمت مسکن دیگر امکانپذیر نیست/ مردم برای خرید و فروش خانه به آمارها دل خوش نکنند

عبدالکریم حسین‎زاده درباره وضعیت بازار مسکن طی ماه های آینده، گفت: در شرایط کنونی نمی توان ارزیابی دقیق از وضعیت بازار مسکن در ماه های آینده یا سال آینده داشت، زیرا اقتصاد کشور درگیر تلاطم بوده و این مشکلات بر قیمت بازار مسکن اثرگذار است.

نماینده مردم نقده و اشنویه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بانک مرکزی سیاستی را اخیرا در پیش گرفته که به اعتقاد من، استراتژی درستی است که بر اساس آن به دنبال آن است که به جای مدیریت ارزهای خارجی، ریال را در کشور مدیریت کند که به نظر می رسد این مسئله در آینده می تواند بهافزایش ثبات اقتصادی کمک کند.

وی گفت: اگر مدیران ما بر روی اقتصاد مبتنی بر ریال مدیریت و کنترل داشته باشند، می توان به بهبود و افزایش ارزش پول ملی امید داشت، اما متأسفانه تاکنون سیاست کشور در بحث پول ملی بسیار باز بوده است و این مسئله موجب تأثیرگذاری چشمگیر ارز های خارجی بر اقتصاد کشور شده است.

حسین زاده تصریح کرد: یکی از موارد تأثیرگذار ارز خارجی بر اقتصاد کشور، بازار مسکن است، به طوری که با افزایش نرخ ارز در کشور، بازار مسکن نیز دچار تلاطم و افزایش قیمت شد.

اگر بانک مرکزی بخش ها و بازارهایی که ریال بر روی آن تأثیرگذار است، را مدیریت و برای آن ها برنامه ریزی کند، می توان به کاهش قیمت ها فکر کرد که در این رابطه بازار مسکن نیز مستثنی نیست و مدیریت ریال توسط متولیان بانکی در بازار مسکن و تجهیزات و مصالح ساختمانی می تواند به کاهش قیمت مسکن منجر شود

این نماینده مردم در مجلس دهم گفت: اگر بانک مرکزی بخش ها و بازارهایی که ریال بر روی آن تأثیرگذار است، را مدیریت و برای آن ها برنامه ریزی کند، می توان به کاهش قیمت ها فکر کرد که در این رابطه بازار مسکن نیز مستثنی نیست و مدیریت ریال توسط متولیان بانکی در بازار مسکن و تجهیزات و مصالح ساختمانیمی تواند به کاهش قیمت مسکن منجر شود.

وی ادامه داد: به نظر من در شرایط کنونی نمی توان گفت که مثلا قیمت مسکن تا پایان سال حدود 30 درصد کاهش پیدا می کند، این اظهار نظرها و آماردهی ها تنها بر مبنای کاهش قیمت ارز، مشکلاتی را برای خریداران و فروشندگان بازار مسکن ایجاد می کند. حال این سوال پیش می آید که پشتوانه علمی این اظهار نظر ها چیست؟، بنابر این نمی توان روند کنونی قیمت ارز دل بسته و آمار ارائه کرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: قطعا دولت و وزارت راه و شهرسازی باید سیاست گذاری و راهبردهای حوزه مسکن را تعیین و شفاف کرده و در آنجا وظایف تمام دستگاه ها و حقوق مردم مشخص شود.

منبع: خبرگزاری خانه ملت

28

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 4
  • ناشناس
    0

    زهی خیال باطل!!!!!! کدوم ارزان شدن خانه؟؟؟؟؟؟ به قول شاه نعمت الله ولی رحمت الله علیه :ماه را رو سیاه میبینم، درهمش کم عیار میبینم...... اینها پیش بینی اون انسان عارف و کامل هست.... متاسفانه قشر متوسط و ضعیف ایران برای این گرانی ها دارند فشار قبرشون رو جلوتر تحمل می کنند!!!!! فقط میگم که متاسفم که هیچ کسی هم توی ایران!! سواد نداره که این وضعیت رو سامان بده!!!

  • علی
    0

    نماینده محترم با وضعیتی که پیش آوردین دیگه قدرت خرید مسکن برای مردم بخصوص قشر کارگر و کارمند تا ده سال دیگه باقی نمونده و این بازار که مهمترین بازار رونق کسب و کار در جهان است را با افزایش سرسام آور قیمت نابود کردین و قشر عظیمی از کارگران و بناها و مشاغل و صنایع وابسته به ساختمان سازی را نابود کردین بهتر فکر اساسی انجام بشه و قیمت ها به روال قبل برگرده تا هم مردم بتونن خونه دار بشن و هم این صنعت رونق پیدا کنه و اثرش رو تو این وضعیت نشون بده مردم فقط با این حقوق ها و پس اندازها می تونن شکم خودشونو سیر کنن نه چیزه دیگه به فکر مردم کشور خودمون باشین لطفا.دیگران بدرد ما نمی خورن طبق تجربه .

  • خودم
    0

    آقای عبدالکریم حسین‎زاده ، شما مثل بقیه دوستان دولتی اهل سفسطه و نخود پیچ کردن مردم هستی ، خودت فهمیدی چی سرهم کردی !؟

  • صاحب راستگو
    0

    کویند چونکه صدامدنود هم پیش ماست.چراما به تجارب ۸۰ الی ۹۰ سال قبل توجه واعتنا نمیکنیم؟ان عده ای که میگویند درفلان ماه یا زمان قیمت مسکن پایین میاید اعلام کنند از۹۰سال پیش تا همین لحظه چه زمانی وچه میزانی مسکن قیمت ان پایین امده مادرمسکن فقط رکود رونق وافزایش قیمت داشته ایم که درزمان رونق همیشه مسکن افزایش قیمت ونهایتا جهش قیمت داشته ودراینده هم باز همین خواهدبود وبه طورقطع ویقین براساس نظرات صاحبان علم دراین مورد مسکن هنوزگران نشده ودراینده نزدیک سونامی قیمت مسکن را تامیزان ۲۶۰درصد خواهیم داشت وانگهی اگربیشتراز۲۶۰ درصد نباشد

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها