کاشت ناخن ژله ای چیست و چه ویژگی هایی دارد!

با نکات خواندنی در مورد کاشت ناخن ژله ای و معایب و مزایای این سبک زیبایی در آرایش ناخن بیشتر آشنا شوید.

کاشت ناخن ژله ای چیست و چه ویژگی هایی دارد!

یکی دیگر از سبک های رایج در کاشت ناخن، نوع ژله ای است که در مقابل کاشت ناخن اکریلیک قرار دارد. در این مقاله قصد داریم به ویژگی های کاشت ناخن ژله ای بپردازیم که تبدیل به یکی دیگر از سبک های محبوب خانم ها برای طراحی ناخن شده است.

کاشت ناخن ژله ای
در کاشت ناخن ژله ای درست از همان مواد لاک های ژله ای برای افزودن به طول ناخن های طبیعی استفاده می شود و به گزارش پرشین وی می تواند به اندازه کاشت ناخن اکریلیک محکم و بلند مدتباشد ولی بدون آنکه پودری بوده و از مواد شیمیایی مضر استفاده شود.

البته اگر این چیزها بهتر از آنکه حقیقی باشد، خوب به نظر می رسد،َ باید بگوییم که نه به راستی این چنین نیست و یا دست کم از دیدگاه یک ناخن کار ماهر سلبریتی به نام بتینا گلداستین این چنین نیست.

مزایا و معایب کاشت ناخن ژله ای
بتینا که سال ها تجربه کاری برای کمپین های فشن شوهای مهم و یا فتوشوت های مجلات پرزرق و برق را داشته و انواع مختلف کاشت ناخن و طراحی های ناخن را انجام داده، کاشت ناخن اکریلیک را به عنوان یک گزینه خوب برای مشتری هایش پیشنهاد نمی دهد چرا که می گوید: "این نوع کاشت ناخن هم برای مانیکوریست و هم برای مشتری مضر است و نتیجه نهایی از نظر من طبیعی نیست چرا که منهمه چیز را با ظاهر طبیعی بیشتر ترجیح می دهم."

کاشت ناخن ژله ای سالم تر است، البته نه فقط برای کسی که این کاشت روی ناخن هایش انجام می شود بلکه برای ناخن کاری که آن را انجام می دهد نیز بهتر است. گلداستین حتی متعجب است که چطور هنوز در برخی سالن ها همچنان کاشت ناخن اکریلیک را انجام می دهند چرا که مواد شیمایی مضر در آن به کار می رود و این مواد می تواند حساسیت های پوستی، مشکلات تنفسی و حتی در موارد جدی تر به کلیه و چشم ها آسیب برساند.

کاشت ناخن ژله ای امن تر و مطمئن تر از اکریلیک است ولی متاسفانه اگر آن را به مدت طولانی استفاده کرده و یا به طور صحیح از ناخن جدا نشود، موجب ضعیف شدن ناخن می شود. همچنین استفاده از لامپ های UV در این روش نیز چندان بی ضرر نیست، البته کارشناسان مربوطه می گویند خطر ابتلا به سرطان های بدخیم ناشی از لامپ های کاشت ناخن فوق العاده کم است.

استفاده از نورهای UV در کاشت ژله ای
یکی دیگر از مزایای کاشت ناخن های ژله ای آسان تر و سریع تر بودن کاربرد آنهاست. معمولا آنها در یک کیت با انواع سایزها ارائه می شوند که متناسب با ناخن طبیعی انتخاب می شود و دارای شکل هایمختلفی نظیر مربع، گرد، بادامی و … هستند.

برای این نوع کاشت از یک لایه نازک ژل برای قرار دادن اکستشن ژله ای روی ناخن ها استفاده می شود. پس از این کار، شما ناخن هایتان را در حالی که اکستنشن روی آن قرار دارد، زیر نور LED قرار می دهید. ژل همانند چیزی شبیه یک باند و یا چسب عمل می کند تا اکستنشن و ناخن های شما را تبدیل به یک ناخن واحد کند. به گفته گلداستین، ژل شفاف هر گونه جای خالی بین اکستنشن و ناخن را پر و حتی محکم تر می کند ، درست شبیه کاشت ناخن اکریلیک.

قبل و بعد کاشت ناخن ژله ای
معمولا اکستنشن ها می توانند تا سه هفته دوام داشته باشند و این بیشتر بستگی به رشد ناخن های طبیعی دارد. هنگامی که قصد خارج کردن آنها را داشته باشید باید از فویل و استون استفاده کنید تا آنها خیس خورده و آماده خارج شدن از ناخن شوند.

البته لازم به ذکر است که در کاشت ژله ای ناخن از انواع نرم و سخت استفاده شود و اگر کاشت ژله ای از نوع سخت صورت گرفته باشد، استون قدرت کافی برای خارج کردن آنها از ناخن را ندارد و همچنین از آنجا که استون نمی تواند به طور کامل این اکستنشن های ناخن را بردارد، در نتیجه یک لایه نازک از پایه ناخن طبیعی برداشته می شود. این نوع کاشت ها برای افرادی که دارای ناخن های بسیار شکننده ونازک هستند پیشنهاد نمی شود.

منبع: نمناک

10

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها