تحقق ۲۰ درصد اشتغال کشور توسط کمیته امداد

قائم مقام کمیته امداد امام خمینی(ره)، گفت: کمیته امداد در انجام وظایف و تکالیف خود افزون بر ۲۰ درصد اشتغال کشور را انجام داده و شاخص‌های سال ۹۵ و ۹۶ موید همین مطلب است.

تحقق ۲۰ درصد اشتغال کشور توسط کمیته امداد

منصور برقعی، در جشن خودکفایی و توانمندی کارآفرینان و مجریان طرح های اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان همدان، اظهار کرد: برگزاری چنین جشن هایی نشان می دهد که مشکلات و سختی ها در برابر عزم و اراده انسانها سرتعظیم فرود می آورد. برگزاری چنین جلساتی برای ما و خدمتگزاران کمیته امداد و بقیه مسئولان کشور پر از درس است.

وی عنوان کرد: فرا بگیریم که اراده های متبلور شده و غلبه یافته بر آسیب های و مشکلات درونی، مشکلات اجتماعی و خانواده های در معرض آسیب، همه قابل علاج خواهند بود اگر در کار اراده و تلاش وجود داشته باشد.

برقعی، گریزی به آمار و گزارشات مسئولان درباره اشتغال زایی در همدان زد و اظهار کرد: ایجاد ۳۸۱۵ شغل در همدان نشان از آن است که اگر اراده تزلزل ناپذیر برای مقابله با مشکل اشتغال باشد، با چنین سرانهای قابل معالجه خواهد بود.

وی تاکید کرد: اگر افزایش تولید داخلی ضرورتی انکارناپذیر بوده و اگر بیکاری اصلیترین صورت مسئله کشور باشد، این اتفاقی که امروز در همدان رخ داده، نشان می دهد که امکان غلبه بر مشکل بزرگ وجود دارد.

وی تصریح کرد: کمیته امداد دستگاه اصلی ایجاد شغل در کشور نیست اما با تعریف صورت مساله برای توانمندی خانواده بزرگ خود، احساس تکلیف کرده و اشتغالزایی کرده است.

قائم مقام کمیته امداد، خاطرنشان کرد: بنا به فرموده استاندار همدان افزون بر ۱۹ هزار عنوان شغل در این استان ایجاد شده که از این تعداد، ۳۸۰۰ شغل توسط کمیته امداد محقق شده و این معادل ۲۰ درصد مشاغل ایجاد شده است.

وی عنوان کرد: اگر سازمان و نهادی که مسئولیت اصلی در حوزه اشتغال ندارد، بتواند با اراده مردم ۲۰ درصد اشتغال کشور را ایجاد کند، پس مشکل اشتغال قابل حل خواهد بود.

برقعی، تحقق این میزان اشتغال را حاصل تلاش و حمایت های دسته جمعی کارکنان و دستگاه های ذی ربط عنوان و اظهار کرد: کمیته امداد به عنوان پیگیر امور و استاندار، فرماندار، نماینده های مجلس، بانک ها و فنی و حرفه ای به عنوان همکاران مشارکت کننده در این امر هستند.

وی با اشاره به برنامه ششم امداد، بیان کرد: یکی از موضوعاتی که در عرصه مشارکت های مردمی در دستور کار ما قرار دارد این است که در سال های باقیمانده طرح ششم امداد، ساماندهی و فعال کردن خیرین اشتغال در استانها است.

قائم مقام کمیته امداد، تاکید کرد: خیرین باید بدانند که ایجاد بسترهای لازم و کافی برای ایجاد اشتغال برای مددجویان کمیته امداد همانند تهیه جهیزیه و سایر خدمات است.

وی یادآو شد: استان همدان به لحاظ داشتن خیرین خوشنام جزء مستعدترین استان ها برای ایجاد ظرفیت ورود خیرین در حوزه اشتغال است.

منبع: مهر

10

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها