مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره صندوق احیا و بهره‌برداری از بناها و اماکن تاریخی کشور:

۳۰ بنای تاریخی خراسان جنوبی برای احیا به بخش خصوصی واگذار می‌شود

مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره صندوق احیا و بهره‌برداری از بناها و اماکن تاریخی کشور گفت: ۳۰ بنای تاریخی خراسان جنوبی برای احیا و بهره برداری به بخش خصوصی واگذار می‌شود.

۳۰ بنای تاریخی خراسان جنوبی برای احیا به بخش خصوصی واگذار می‌شود

هادی میرزایی افزود: ۳۰ بنای تاریخی استان خراسان جنوبی برای احیا و بهره‌ برداری هرچه بهتر به بخش خصوصی واگذار می‌ شود.

وی بیان کرد: در ۲ سال گذشته ۳۹ سفر استانی صورت گرفته و این دومین سفر به استان خراسان جنوبی است که با همکاری اداره‌ کل استان تاکنون ظرفیت واگذاری ۳۰ بنای تاریخی برای واگذاری به بخش خصوصی شناسایی شده است.

مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره صندوق احیا و بهره‌ برداری از بناها و اماکن تاریخی کشور اظهار کرد: صندوق توسعه صنایع‌ دستی و فرش دست‌ بافت و احیا و بهره‌ برداری از اماکن تاریخی به منظور اعطا کاربری و بهره‌ برداری مناسب و خردمندانه با استفاده از سرمایه‌ گذاری بخش خصوصی داخلی و خارجی ایجاد شده که در سال ۹۶ با قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالین بخش صنایع‌ دستی و فرش دست‌ بافت ماموریت توسعه، ترویج و حمایت و تشویق هنرمندان و فعالین صنایع‌ دستی هم به ماموریت پیشین افزوده شد.

میرزایی ادامه داد: در طول مدت تاسیس صندوق از سال ۸۵ تاکنون حدود ۱۲۶ مجموعه تاریخی به بخش خصوصی واگذار شده است که از این تعداد ۶۵ مجموعه طی ۲ سال گذشته و علی‌رغم شرایط کرونا و رکود گردشگری بوده است.

وی افزود: هرجایی که به مردم اعتماد شده و از کمک مردم استفاده شده، نتایج خوبی رخ داده و این موضوع سرلوحه کار صندوق است.

مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره صندوق احیا و بهره برداری از بناها و اماکن تاریخی کشور، خانه شریف را یکی از نقطه‌های عطف در خراسان جنوبی دانست و گفت: خانه شریف صرفا یک بنای تاریخی نیست بلکه مجموعه‌ای از بناها بوده که در آینده نزدیک به عنوان یک مجموعه فرهنگی، اقامتی و پذیرایی به بهره‌برداری می‌رسد.

میرزایی خاطرنشان کرد: صندوق احیا و بهره‌برداری از بناها و اماکن تاریخی کشور، بناهای تاریخی را شناسایی و تعیین کاربری می‌کند و پس از صدور مجوز و موافقت اصولی در قالب فراخوان عمومی به مزایده می‌گذارد تا زمینه رقابت و مشارکت همه علاقمندان و سرمایه‌ گذارن فراهم شود و سپس مرمت، احیا و بهره‌ برداری از بناهای تاریخی به بخش خصوصی واگذار می‌شود و در قالب تسهیلات کم‌ بهره، ۷۰ درصد هزینه‌ ها به سرمایه‌ گذاران بعد از ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی کار، پرداخت می‌شود تا این بناهای تاریخی با کمک صندوق حفظ و احیای بناهای تاریخی کشور، تبدیل به فضاهای اقامتی و پذیرایی برای توسعه گردشگری کشور شوند.

میرزایی همچنین از راسته بازار صنایع‌ دستی بیرجند، خانه اعتمادی، خانه پردلی و باغ رحیم‌ آباد بیرجند بازدید کرد و ضمن صحبت با هنرمندان و فعالین صنایع‌ دستی از نزدیک با توانایی های صنایع‌ دستی و بازار فروش محصولات صنایع‌ دستی آشنا شد.

منبع: ایسنا

26

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها