با تاکید بر لزوم سرمایه گذاری در صنعت برق

روحانی: بدون سرمایه و با دست خالی نمی‌شود کاری کرد

رییس‌جمهور با تاکید بر لزوم سرمایه گذاری در صنعت برق گفت: اگر تولید در بخشی می‌خواهیم، باید سرمایه‌گذاری شود. بدون سرمایه و با دست خالی نمی‌شود کاری کرد.

روحانی: بدون سرمایه و با دست خالی نمی‌شود کاری کرد

حجت‌الاسلام «حسن روحانی» صبح امروز چهارشنبه در جلسه هیات دولت گفت: سخنانم را از ابراز تاسف به خاطر مشکلاتی که مردم در این چند روز برای استفاده از برق مواجه شدند، آغاز می‌کنم. بعد تصمیماتی که توسط معاون اول در جلسه دیروز و همچنین امروز در هیات وزیران گرفته شد، را توضیح می‌دهم.

وی ادامه داد: همواره در جامعه بین واقعیت‌هایی که روزانه ما می‌بینیم و آنچه مطلوب ماست، فاصله وجود دارد. همیشه باید تلاش کنیم این فاصله را کم کرده و اگر امکانپذیر است، برداریم. همواره بین وضعیت موجود و وضعیت مطلوب بدون فاصله نخواهد بود.

رییس دولت دوازدهم با بیان اینکه ریشه‌ها و علت‌های این فاصله و مشکل را به خوبی مورد بررسی قرار دهیم، اظهار داشت: ممکن است حادثه‌ای رخ دهد و دستگاه ما دچار معضلی شود. ممکن است حوادثی قابل پیش‌بینی روبه‌رو شویم و برخی غیرقابل پیش‌بینی. ممکن است کشور با زلزله، سیل، کرونا و جنگ اقتصادی و... روبه‌رو باشیم. مثلا قابل پیش‌بینی نبود که فروردین ۹۸، ۲۵ استان دچار سیل می‌شود. پیش‌بینی این بود که بارش‌ها از حد نرمال بالاتر است. پیش‌بینی‌ها هم خیلی دقیق نیستند و کشورها با مشکلات فراوان مواجه می‌شوند.

روحانی با بیان اینکه در مسئله برق ریشه مشکلات را باید لمس کنیم، تصریح کرد: در کشور باید سرمایه‌گذاری شود. اگر تولید در بخشی می‌خواهیم، باید سرمایه‌گذاری شود. اگر در بخش کشاورزی یا صنعت، تولید خاصی مدنظر ماست، باید سرمایه‌گذاری شود. سرمایه‌گذاری از اصول اساسی است. بدون سرمایه و با دست خالی نمی‌شود کاری کرد. می‌شود شعار بدون محتوا.

وی با طرح این سوال که چرا سرمایه به اندازه کافی نمی‌توان در بازار ایران آورد؟ خاطرنشان کرد: این مسئله باید به مردم توضیح داده شود. ۲۰۰، ۳۰۰ میلیارد طرح آماده سرمایه‌گذاری داریم؛ چه در مسئله آب، چه در مسئله برق، چه در مورد تصفیه آب، چه در فولاد، آلومنیوم، پتروشیمی و... طرح‌های زیادی وجود دارد که مورد مطالعه قرار گرفته و جانمایی هم شده‌اند.

رییس‌جمهوری با بیان اینکه در داخل برخی از مشکلات را می‌شود حل و فصل کرد، ابراز داشت: اگر همه دستگاه‌ها هماهنگ شوند، این کار شدنی است. امیدواریم از ۱۲ مرداد ماه به بعد این هماهنگی و همسویی ایجاد شود، اگرچه عده‌ای از شغل‌شان می‌افتند، چراکه انتقادات عجیب و غریبی می‌کردند ولی از آن تاریخ به بعد همه از یک جناح و تفکر می‌شوند.

روحانی در ادامه با بیان این که برخی مشکلات در سرمایه‌گذاری مربوط به داخل می‌شود و قابل حل است گفت: اگر قوا همه با هم همفکر و هم نظر شوند مشکلات قابل حل است. زمانی که هم نظر نیستند کار می‌ماند.

وی با اشاره به فرایند تصویب لوایح مرتبط با FATF اظهار کرد: دولت تصمیم گرفت و لوایح آن را آماده کرد و به مجلس برد، مجلس شورای اسلامی تصویب کرد و به شورای نگهبان رفت و آنجا با ما همکاری کرد و جای دیگر گیر افتاد. جایی که ما اصلا فکر نمی‌کردیم در آنجا ماند و گرفتار شد و FATF بدست نیامد. نتیجه آن چه می شود. تا این مساله حل نشود، روابط ما با بانک‌های دنیا دچار مشکل است. شاید نظرات مختلف زیاد باشد و کسی هم بگوید بهتر است که FATF نداشته باشیم که من کاری به آن ندارم اما این یک واقعیت است.

رییس جمهوری گفت: بانک‌های بیش از ۱۹۰ کشور دنیا در چارچوب FATF عمل می‌کنند و همه هم داخل آن هستند. دو کشور کره شمالی و ایران بیرون این چهارچوب هستند. ما در دولت یازدهم به داخل برگشتیم. اما لوایح که دچار مشکل شد ما دو مرتبه در لیست سیاه قرار گرفتیم لذا ریسک کشور بالا می رود در آن صورت چه کسی می‌خواهد سرمایه گذاری کند.

وی افزود: برای سرمایه گذاری داخلی یا سرمایه گذار خارجی در نهایت بانک است که سرمایه گذاری می کند چرا که کسی سرمایه ای ندارد که سرمایه گذاری کند. کسی پولی ندارد که یک میلیارد یا ۵۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری کند یا بانک داخلی، یا بانک خارجی و یا صندوق توسعه به میدان بیاید که پول بیاورند. کسی که می‌خواهد کار عظیم و بزرگ انجام دهد در جیب خود پول ندارد مصرف کند.

فردا ۴۰ هزار میلیارد تومان طرح افتتاح می‌کنیم

رییس جمهوری ادامه داد: ما طرح بسیار عظیمی را فردا پنجشنبه در کرمان افتتاح می کنیم. فردا برای اولین بار بعد از پیروزی انقلاب، کوره بلند را در استان کرمان افتتاح می‌کنیم. مجموعا فردا ۴۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری افتتاح می‌کنیم. ارزش یکی از این طرح‌ها که کوره بلند است بیش از ۲۴ هزار میلیارد تومان است. این طرح یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار اعتبار می‌خواست که این اعتبار با برجام حاصل شد.

روحانی اضافه کرد: زمانی که برجام حاصل شد این پول هم حاصل شد وگرنه این کوره بلند را نداشتیم. بنابراین کوره بلندی که فردا افتتاح می کنیم برای برجام است.

رییس دولت تدبیر و امید یادآور شد: ده‌ها طرحی که در سال ۹۹ افتتاح کردیم همه مال برجام بود. چرا؟ زمانی که قادر هستید نفت بفروشید ۳۸ درصد پول این نفت به صندوق توسعه واریز می‌شود. بعد از صندوق توسعه برای سرمایه گذاری در زمینه‌های برق، آب،‌ فولاد و پتروشیمی یا هرجایی که لازم باشد پول داده می شود. وقتی صندوق شما پول ندارد چه کار باید کرد.

وی اضافه کرد: طرح‌هایی وجود دارد که صندوق هم تصویب کرده و آماده است اما به خاطر این که پول نیست نمی‌توان آنها را اجرا کرد. چه پول داخلی برای صندوق و بانک‌ها و چه پول خارجی برای بانک‌های خارجی در صورتی حاصل می‌شود که بتوانیم در جنگ اقتصادی پیروز شدیم، تحریم را هم برداریم. بتوانیم FATF را هم نهایی کنیم. اگر همه دست به دست هم دهیم و کمک کنیم این سری‌عتر حل می‌شود. اینجا دیگر دست خود ما است.

روحانی گفت: بانک خارجی در اختیار ما نیست صندوق توسعه خالی است و نمی‌توانیم نفت بفروشیم و با بانک‌ها به خاطر FATF نمی توانیم رابطه خوب داشته باشیم نتیجه آن این است که سرمایه نیست. وقتی سرمایه نیست طرح‌های بزرگ را نمی‌شود اجرایی و عملیاتی کرد.

رییس جمهوری گفت: طرحهای ۱۵هزار مگاوات برق معطل فاینانس است و نیاز به پول دارد. پول و منابع ۱۶ هزار مگاوات به طریقی تامین شده است در دست اجراست و ۱۵ هزار مگاوات دیگر آماده است.

اگر ما سال‌های قبل را نگاه کنیم، در دولت یازدهم و دوازدهم به اندازه معمول دولت‌های گذشته و کمی بیشتر، هر سالی هزار و ۷۷۵ مگاوات برق تولید و ظرفیت آن اضافه می‌شده است. اکنون این رقم ۲۵۰۰ مگاوات است یعنی به طور معمول در این ۸ سال علیرغم تحریم، کرونا و ظرفیت بیش از معمول دولت‌های گذشته سرمایه‌گذاری و حاصل شده است

تحریمهای ترامپ بیش از ۴ میلیارد دلار سرمایه گذاری آب و برق را قطع کرد

روحانی ادامه داد: در همین طرح‌های آب و برق در سال‌های اخیر چهار و نیم میلیارد آماده سرمایه‌گذاری بود که تحریم ترامپ آمد و خروج ترامپ موجب قطع همه اینها شد و چهار و نیم میلیارد در طرح‌های آب و برق عقب افتادیم.

وی تصریح کرد: مردم عزیز ما این نکته را به طور اساسی مطلع باشند زیرا هر حادثه‌ای که رخ می‌دهد، مرغی که در عروسی و عزا سر بریده می‌شود دولت است و می‌گویند دولت خوب کار نکرد و مدیریت ضعیف بود و کارآمدی پایین بود هیچ‌کس نمی‌آید و توضیح بدهد که ریشه این مشکلات کجاست.

رییس جمهوری بیان کرد: به اعتقاد من FAFT دست خودمان و مربوط به داخل کشور است. ما می‌توانیم همین فردا FATF را حل کنیم تا روابط ما با بانک‌ها تغییر کند.

روحانی با اشاره به مسئله جنگ اقتصادی گفت: ما در جنگ اقتصادی پیروز شدیم و مسئله تحریم باقی مانده است که دست خودمان است البته بخشی هم دست دیگران است اما اصل ما هستیم. می‌توانیم همین هفته تصمیم بگیریم تمام کنیم و می‌تواند ماه‌ها ادامه پیدا کند که بحث دیگری است.

۱۹ هزار و ۷۳۲ مگاوات در دولت‌های یازدهم و دوازدهم به ظرفیت برق کشور اضافه شد

وی با تاکید بر اینکه نباید مسائل اساسی را از یاد نبریم و فراموش نکنیم و به فرعیات بچسبیم‌،گفت: البته نمی‌خواهم بگویم اگر اکنون وارد مشکلی به نام برق شدیم، بگوییم مشکل برق مربوط به FATF و جنگ اقتصادی است و ما هیچ مسئولیتی نداریم. اگر ما سال‌های قبل را نگاه کنیم، در دولت یازدهم و دوازدهم به اندازه معمول دولت‌های گذشته و کمی بیشتر، هر سالی هزار و ۷۷۵ مگاوات برق تولید و ظرفیت آن اضافه می‌شده است. اکنون این رقم ۲۵۰۰ مگاوات است یعنی به طور معمول در این ۸ سال علیرغم تحریم، کرونا و ظرفیت بیش از معمول دولت‌های گذشته سرمایه‌گذاری و حاصل شده است.

رییس دولت دوازدهم گفت: در برنامه ششم که ۲۴ هزارمگاوات به ظرفیت برق کشور اضافه شده، ۱۹ هزار و ۷۳۲ مگاوات مربوط به دولت یازدهم و دوازدهم است و طرح آن هم مشخص است. یک وقتی در این جلسه‌ای بحث شد و یکی از نمایندگان مجلس که شبهه‌ای داشت، آقای نوبخت به همان جلسه رفت، آمار و ارقام همین ۱۹ هزار و ۷۳۲ مگاوات را با تمام نیروگاه‌هایی که افتتاح شده بود را ارائه کرد.

رییس جمهوری گفت: گاهی وقت‌ها انسان حرف‌های عجیب و غریبی می‌شنود. من از نمایندگان مجلس، قوه قضاییه تقاضا می‌کنم، سخنی که بیان می‌کنیم، دقیق باشد. یک دفعه شخصی می‌گوید هیچ‌ چیزی افتتاح نشده است، در این دو، سه ماه ۲ نیروگاه برق را خود من افتتاح کردم.

وی اضافه کرد:در سال ۹۹ که در شیروان و هریس ما افتتاح داشتیم که یکی نیروگاه بخار و دیگری گازی بود. بنابر این ما مرتب در حال افتتاح هستیم. مردم که شاهد هستند و مشاهده می‌کنند، هر روز نیروگاه‌های متعدد تجدیدپذیر و غیرتجدیدپذیر افتتاح می‌شود.در قسمت‌های دیگر هم همینطور است و کارهای دیگری که در سراسر کشور انجام می‌گیرد بر همین مبناست.

روحانی خاطرنشان کرد: ما در این ۱۱ سال و ۷-۸ ماهی که گذشت هیچ مشکلی بخصوصی برای برق نداشتیم حالا در این یکی دو ماه اخیر این مشکلات پیش روی ما قرار گرفت که دلایل مختلفی دارد.

رییس جمهوری بیان کرد: البته بعضی از کشورهای دیگر هم در همین ایام دچار مشکلاتی شبیه مشکلات ما شدند به عنوان مثال چین الان در برق دچار مشکلات شده که در ۱۰ سال اخیر بی‌سابقه بوده، آمریکا هم در بسیاری از ایالت‌هایش در زمینه برق دچار مشکلات شده که بی‌سابقه بوده است.

افزایش مصرف برق در بخش صنعت به معنای توسعه این بخش است

وی افزود: ممکن است کشورهای دیگر هم در مقطعی به دلایلی مشکل پیدا کنند که من کاری به آن ندارم. ما به دلیل خشکسالی و اینکه آب سدهای ما الان بسیار کمتر از سال‌های قبل است بنابراین برق‌آبی‌های ما نمی‌تواند فعال باشد. علاوه بر این وقتی گرما زیاد می‌شود مصرف وسایل سرمایشی بیشتر می‌شود که اینها هم تاثیرگذار هستند.

رییس جمهوری با بیان اینکه اقدامات بزرگ و افتخار آمیزی در بخش صنعت انجام شده است،‌ گفت: وقتی می‌گوییم مصرف برق افزایش پیدا کرده گاهی خوشحال کننده است، زمانی که می‌گویند در صنعت مصرف برق افزایش یافته خوشحال کننده است یعنی صنعت توسعه پیدا کرده است. وقتی می‌بینیم مصرف صنعت امسال نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده است به این معناست که صنعت توسعه و ما افتخار می‌کنیم.

افزایش ۱۲۸ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی در دولت‌های یازدهم و دوازدهم

روحانی در بخش دیگری از سخنانش گفت: وزرای ما در صمت در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، همه تلاش کردند و در بخش صنعت، فولاد، مس و آلومنیوم کارهای عظیمی انجام شده است. در بخش پتروشیمی کار بزرگی انجام شده است. مردم بدانند با مشکلاتی که در جنگ اقتصادی داشتیم، توانستیم کشور را اداره کنیم. کار بزرگی بر دوش این واحدها بود چون برای ما ارزآوری می‌کردند.

وی با مقایسه تطبیقی میزان صادرات و واردات کشور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم با دولت‌های نهم و دهم اظهار داشت: در دولت‌های نهم و دهم ۴۲۱ میلیارد دلار واردات انجام شده که در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، این میزان ۳۶۷ میلیارد دلار بوده است. صادرات غیرنفتی ما در دولت و هشت قبل از ما، ۲۱۸ میلیارد دلار بوده اما در این دولت، به ۳۴۶ میلیارد رسید.

رییس‌جمهوری با بیان اینکه ۱۲۸ میلیارد دلار بر حجم صادرات غیرنفتی در دولت‌های یازدهم و دوازدهم افزوده شده است، تصریح کرد: این صادرات از کجا اضافه شده است؟ عمدتا از پتروشیمی، فولاد و بخش‌های دیگر.در سال ۹۹ در پتروشیمی بالای ۱۱ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کردیم و همین‌ها موجب شده پنج میلیارد درآمد سالانه داشته باشند.

روحانی با تاکید بر اینکه اگر مشکل و مسئله‌ای پیش می‌آید، همه از دولت، قوه قضاییه و قوه مقننه و سایرین باید به گونه‌ای حرف بزنیم که مشکل حل شود و به مردم امید بدهیم، خاطرنشان کرد: نباید جوری حرف بزنیم که کشور به نقطه لاینحل رسیده است. همین دیشب دیدید که وضع برق ما نسبت به دو، سه شب قبل آرام‌تر بود. این به خاطر تصمیماتی بود که اتخاذ شد.

رییس قوه مجریه با اشاره به دشواری‌های اتخاذ چنین تصمیماتی گفت: اینکه می‌گوییم یک مرکز بزرگ صنعتی تعطیل شده یا ساعتش تقلیل یابد، برای ما سخت است. اختیارات دولت را به وزرا دادیم تا تصمیم‌گیری کنند و اگر خاموشی لازم بود باید از قبل به مردم گفته شود و ساعت و محل آن نیز دقیق باشد. تلاش ما این است که برق منازل حتی‌الامکان خاموش نشود.

مصرف برق به ۶۶ هزار مگاوات رسیده است

وی با اشاره به روند صعودی مصرف برق ابراز داشت: مصرف برق ما روند صعودی ملایم داشته است. در سال ۹۷ و ۹۸، ۵۷ هزار مگاوات بوده و در ۹۹، ۵۸ هزار بوده ولی امسال به ۶۶ هزار مگاوات رسیده است. از یک طرف، تولید ما به خاطر وضع نیروگاه‌های برقآبی کم شده، هم رشد صنعت کم شده و هم رمزارزها موثر بوده‌اند.

روحانی ادامه داد: این گونه مشکلات برای مردم رنج‌آور هستند ولی برای ما نیز سخت است. ما بیش از مردم رنج می‌بریم اما کسانی نیایند جوری صحبت کنند که کاری نشده است. ۲۰ هزار مگاوات برق در این دولت اضافه شده است، چطور می‌شود این را ببیند و بگوید نیست. مگر خوردنی است؟

درباره معادن بدون اطلاع حرف زدند/ معادنی را گرفتند که سال‌ها راکد مانده بود

وی اقدامات انجام شده از سوی دولت در بخش معادن را عظیم خواند و بیان کرد: معادنی به اسم برخی از افراد سال‌ها قبل زده بودند ولی کاری نشده بود. این را از آنها گرفتند. این دستور رهبری بود. حال یک نفر بدون اطلاع حرفی زده است.

رییس‌جمهوری از صداوسیما درخواست کرد تا با هماهنگی وزارت نیرو به توضیح مسائل کمک کنند و یادآور شد: مردم می‌توانند مقداری مصرف را کم کنند. این مصرف کم ممکن است برای یک خانه مشکل زیادی ایجاد نکند ولی وقتی جمع شود، سرجمع آن تاثیر خوبی دارد.

روحانی افزود: هفته‌های پایانی دولت است. دل‌مان می‌خواهد در شرایطی دولت را تحویل دهیم که مشکلات کشور یا نباشند یا کم باشد تا دولت سیزدهم بهتر بتواند به وظایف خود عمل کند.

منبع: ایرنا

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 49
  • ایرانی
    0

    چطور برای برادران مقاومت در کشورهای دیگه و بازسازی لبنان و یوریه سرمایه و پول دارید ولی برای ملت خودمون پول و سرمایه نیست ؟؟؟؟!!!!!!

    نظرات شما -
    • ss
      0

      بودجه برای انتقال تشک مخصوص از تهران به مشهد برای یک شب راحت خوابیدن هست ولی برای آب و برق مردم نیست صادقانه بگوئید داریم از مردم انتقام انتخابات را می گیریم.

    • ماندانا
      0

      یاد ان جمله معروف افتادم که امریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند فعلا که نان و اب و برقمون هم به واسطه تحریم های امریکا در خطر است پس تا حالا تونسته غلط های اضافی بکند ما بی سواد و بی خرد بودیم که فکر میکردیم هیچ غلطی نمیتواند بکند

    • سجاد
      0

      دادش گلم همه کشور های برای سیاست خارجی و منافع ملی خودشون هر گونه هزینه چه نظامی و چه غیر نظامی میکنند. مگه کشور های اطراف خودمون مثل ترکیه و عربستان چنین سرمایه گذاری و هزینه های توی منطقه نمیکنند . اینکه ما منافع خودمون رو در منطقه رها کنیم و فقط بخشی به قضایا نگاه کنیم درست نیست . ما باید هم از لحاظ نظامی در منطقه حضور قوی داشته باشیم هم در سایر عرصه های اقتصادی و سیاسی مقتدرانه عمل کنیم .

    • 0

      رای منفی بالا ،عجیب به نظر می رسد.

    • جوادجوادی
      0

      بنده سفرهای خارجی مفصلی داشتم،الآن غرب وروسیه واروپاوترکیه میگندراه دورزدن ایران ازتحریم تامین منابع دلاری ازکشورهای همسایه وبستن قراردادهای متفاوت درسوریه وعراق ولبنان به ازای فروش خدمات نظامی است علت ورودروسیه وترکیه درسوریه وعراق عقب نیفتادن ازبازارهای همسایه است ضمن اینکه مرزهات اگه ازدست برن جنگ توخاک خودت اتفاق میفته

    • قلندر واقعی
      0

      ساندیس خورها مبارکباد منفی بدید

  • ؟؟؟
    0

    چطور می توان اختلاس کرد ، می توان به آقازاده ها رسیدگی کرد ، می شود به کشورهای دیگر باج داد ، ولی برای مردم عوام نمی توان کاری کرد ؟

  • کاربر ناشناس
    0

    مردم حلالت نمی‌کنند بارفقایت گندزدی به مملکت فقط چوب خدادرانتظارتان

  • کاربر ناشناس
    0

    سرمایه کشوررابردیددرقلب آمریکاوووووووووبرای آقازادها

  • دادا
    0

    اقای روحانی اگه برق را داده بودی بخش خصوصی الان این وضع را نداشتیم

  • محمد رحمان پور
    0

    این همه ثروت مملکت رو چکار کردی تو مسئول تمام بدبختی های ما در این 8 سال هستی

  • یوناس
    0

    تو توی این 8 سال هم سرمایه داشتی هم دستت پربود ولی با برجام ,,وfatf و کارهای حاشیه ای سرگرم بودی و از عمران و آبادی کشور بیگانه بودی

  • رضا سان
    0

    بسسسسسه دیگه حسن تو ملت ایران چی فرض کردی یادم نمیره با اون کلید کذایت جوری دیگه سخن میگفتی پیرمرد پر حاشیه

  • ناقوس
    0

    جیب مردم را تو بورس خالی کردید وبعد از 8سال حالا فهمیدید که بدون پول وسرمایه نمی شود کشور را اداره کردشما که اینقدر غیبگو هستید جلو تر از قدرت کنار می کشیدید ومردم وکشور را به این فلاکت نمی انداختید

  • سید هرندی
    0

    اگر انرژی هسته ای کامل شود همه چیز عالی خواهد شد .کمی اورانیوم غنی شده به هر ایرانی خواهند داد و انرژی کافی برای حرکت خواهند داشت.نصر من الله و فتح قریب

  • منتظر
    0

    اخوی که ماشاالله دستشون پر بود چیکار کردن؟؟؟؟

  • ابله
    0

    چرا نمیشه ؟؟؟؟؟ بیا او دولتت! را بکن تو حقمون برو! اگر ما حرف زدیم! ما اصلا نمیتونیم حرف بزنیم . باور کن

  • تجربه
    0

    پس تو این هشت سال چه غلطی میکردی؟ هنوز که هنوزه میگه باید این کارو بکنیم ، باید اون کارو بکنیم .

  • همدان
    0

    آقای رئیس جمهور این افزایش حقوق های بدون حد و حساب رو برای مدیران انجام نمی دادی و پول را حیف ومیل نمی کردی قطعا سرمایه بود .......

  • گلی
    0

    چرا در مقابل ارسال دلارها چه چمدانی و چه بانکی به عراق و سوریه و لبنان و غزه و یمن، ایستادگی نکردی؟ چرا واقعیت را به مردم نگفتی و نمی گی؟ تو برای ماندن خود ملت را فدا کردی و کشور را به نابودی سوق دادی و چشمانت را بر روی کارهای خلاف حاکمیت بستی و دهانت را دوختی!

    نظرات شما -
    • کاربر ناشناس
      0

      افرین

  • ملول
    0

    150 میلیارد دلار که از اوبی جونت گرفتی و خرج اجنبی شد . چی؟

  • صابر
    0

    درست می فرمایید سرمایه را دادید لبنان عراق یمن سوریه ونزوئلا سید حسن نصرا... روسیه چین . ویک مقداری هم در کانادا و روسیه برای روز مبادا که این روز مبادا از رگ گردن به شما نزدیکتر است . آب وبرق را هم که بدون پروا قطع می کنید. ننگ برشما که شرم ندارید

  • جوادجوادی
    0

    آقای روحانی یادتونه رهبری ابتدای قراردادبرجام گفتندصدونودهزارسوحداقل نیازبرق کشوراست؟ مگه نمیدونستی برق هسته ای تولیدنکنی چه خواهدشد؟خیلی زشته سخن پراکنی بجای پاسخ شفاف

  • ا
    0

    راست میگه ، ما کشور فقیری هستیم ، این آقا رو هم زوری آوردند رئیس جمهور بشه ، نمی خواست ، یک ماه دیگه مونده اصلا نمی خواد دیگه رئیس جمهور باشه مگه زوره ، بدون سرمایه بهش میگید کار کن ، نمیشه ، قهر قهر تا ۴ سال دیگه

  • شهریار
    0

    پس چرا وزرا وداداشتون هزاران میلیارد می برند سرمایه هست

  • وای بر ما
    0

    ببین حال مردم اندک سرمایه سوخته ، صاحبخانه گستاخ و بی رحم!!!

  • علی محمد صادقیان
    0

    دوماه دیگه تمام این دلائل را برای قاضی دادگاه توضیح بده .

  • امیر
    0

    تازه یاد ش افتاده که دستش خالیه تو این هشت سال چی میگردی. مردک.

  • حمید رضا
    0

    لطفا نظرات را به آقای رئیس جمهوری کنونی وجدید اعلام کنید یا مسیری که زود تند. سریع بتوانند نظرات سازنده را اعلام کرد به ما اعلام کنید متاسفانه من خودم در سیستم هستم یک مکاتبه را نمی توان بدون رابطه به دوستان اعلام کرد آنقدر در سر راهتان پست القاب است که سالیان سال یکی باید خودش را پیر کند آنوقت یک کشور دیگر آن راهکار را با پول به این آقایان می فروشد ...اینکه دوستان زیر خبر برای دلداری این ارسال را درست کردید به درد ما نمی خورد ما تخصصمان برق است ومدیریت ساخته شده بهینه سازی سالیان سال استخوان خورد کرده آیم نه این که صحبت کنیم عملی یک استان و شهرستان را پشت تابیده عملی خودمان را در کارنامه داریم. ...بسم الله ثابت کنید که ایرانی هستید دلتان برای کشور جمهوری اسلامی می سوزد نگذارید دشمن پشت سرت حرف بزند تلفن من 09151536403است اله وردی هستم

  • احمد
    0

    پف - خزانه مملکت رو به فنا داده راه های دور زدن تحریم رو لو داده حالا میگه دستم خالیه - یوز

    نظرات شما -
    • ماهرو
      0

      آقای احمد لطفاً ادب داشته باشید.

  • کاربر ناشناس
    0

    ملت برای حرف های تو پشیزی قایل نیستند پس خودت را بی جهت پاره نکن

  • سعید
    0

    آخه تو که اینکاره نبودی برای چه رئیس جمهور ایران شدی؛فکرکردی اداره مملکت هم بچه بازیست؟

  • کاربر ناشناس
    0

    آقای رضا سان جان روحانی در ایجاد مشکلات کشور یک درصد هم تقصیر ندارد

    نظرات شما -
    • کارگر
      0

      بله درسته. یک در صد نداره. صد در صد داره.

  • منم مختار
    0

    دولت رییسی بایستی نرخها را به 5سال قبل برگرداند در غیر اینصورت .......

    نظرات شما -
    • کامران
      0

      خوب. ادامه اش؟؟ در غیر اینصورت چی؟؟ دولت منتخب تو و سلقریتی ها قیمت رو ببره تا هر جا که خواست، بعد آقای رئیسی بایستی بیاره روی پنج سال پیش؟؟؟ خجالت که بلد نیستی، لا اقل فکت رو ببند.

  • داروغه
    0

    حسن جان یک وام خرید کالا از بانک بگیر .با شیب کم کار کن

  • احمد
    0

    پس پولهایی که تو بورس به جیب دزدید کجا رفت

  • ایرانی
    0

    هی میگی سرمایه باید باشد من میخواستم با هزینه خودم یه نیروگاه خورشیدی بزنم رفتم وزارت نیرو گفت بایستی مالک زمین باشی که حدود سه هزار متر باشد .رفتم منابع طبیعی گفتم اگه زمین دراختیارم بگذارید با نظارت خودتان درآن محل نیروگاه میسازم .نه تنها همکاری نکردند بلکه منو دنبال نخود سیاه فرستادند .جالبه که آنها گفتند برو خودت یه زمین پیدا کن تا مابررسی کنیم ببینیم مال ماست یاما ما نیست ؟! آخه مگه من میدونم کدوم زمین مال منابع طبیعیه؟ خوب اینهمه سرمایه گذار حاضرند نیروگاه بزنند 70 درصد اراضی هم متعلق به منابع طبیعی واراضی ملیست نه خودش کاری رو اونها انجام میده نه میزاره کسی کاری کنه. ما کجا سرمایه گذاری کنیم ؟ دیدم کسی محل سگ هم نمیزاره منصرف شدم .رفتم جهاد کشاورزی گفتم میخام مجوز بسته بندی حبوبات بگیرم گفت این کار رو نکن برو فلان جا زمین تخریبی کوره آجر هست بخر بعدا که گودیهاش مجانی پر شد صد برابر بفروش .اینهم از مدیرانت ببین چطور مردمو تشویق میکنند؟

  • خخخ
    0

    حیلی نامردی .ما زیاران چشم یاری داشتی نگو یاران نفوزی تیم حریف بود هشت سال فقط به حریفان پاس گل داد .

  • متین
    0

    آقای روحانی کاملا درست گفتند مشکل فقط بواسطه تحریمهاست و ایشان اختیار کافی در حل مشکلات کشور ندارند ولی در این هشت سال خوش درخشیدند ممنون از زحمات شما

    نظرات شما -
    • رحیم اب منگل
      0

      ذارت

    • نیتم
      0

      مایه شرم این کشور و این ملتی متین

  • سعید پور مسعود
    0

    انشاالله موعد محاکمه اصل کاری هم برسه

  • نادر
    0

    توی تموم این سالها فقط 20 درصد از بودجه دفاعی کشور رو پرداختی ولی توان دفاعی کشور هر سال افزایش پیدا کرد. سعی کردی توان دفاعی رو هم از بین ببری ولی نتونستی. چجوریه که اینها با دست خالی و فقط با یک پنجم بودجه خودشون تونستند ولی تو که تمام بودجه کشور دستت بود نتونستی؟؟؟

  • ر
    0

    گذشتگان ما با دستان خالی و مشت های گره کرده ، نظام پادشاهی ۲۵۰۰ ساله را منقرض کردند و تمامی کشور و سرمایه ها را در اختیار امثال روحانی قرار دادند. حالا روحانی میگوید دستمان خالی است. سرمایه های مادی و معنوی کشور را با روشهای مختلف از بین بردید و حالا از همه طلبکار هستید. اگر مدیران را از قشر محجورین انتخاب میکردند شاید وضعمان بهتر از این بود.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها