قائم‌مقام وزیر صمت: ۲۰ هزار تن گوشت مرغ به بازار عرضه می شود / افزایش تولید روغن جامد در دستور کار 

قائم‌مقام وزیر صمت در امور بازرگانی با تاکید بر کاهش قیمت‌ها در بازار میوه، نظام توزیع را یک موضوع علمی و دقیق توصیف کرد و گفت: این شبکه می‌تواند نواقص بخش تولید را بپوشاند و یا آنها را تشدید و بیشتر کند.

قائم‌مقام وزیر صمت: ۲۰ هزار تن گوشت مرغ به بازار عرضه می شود / افزایش تولید روغن جامد در دستور کار 

محمدصادق مفتح با حضور در برنامه «تیتر امشب» در خصوص تنظیم بازار اقلام و کالاهای اساسی و پرمصرف در جامعه با توضیح اینکه بازار هر کالا، شرایط خاصی دارد گفت: امسال به دلیل نزدیک بودن دو مناسبت عید نوروز و ماه مبارک رمضان، به یک برنامه‌ریزی ویژه نیاز بود.

آرامش در بازار میوه شب عید

قائم‌مقام وزیر صمت در امور بازرگانی به آغاز توزیع میوه شب عید از روز گذشته اشاره کرد و افزود: طبق سنوات قبل در ماه‌های گذشته، ذخیره‌سازی میوه انجام و توزیع آن از دیروز اغاز شد و در کنار آن عرضه مستقیم نیز اجرا می‌شود و خوشبختانه در حال حاضر آرامش در بازار میوه وجود دارد.

مفتح با بیان اینکه قیمت موز نیز به یک سوم قیمت کاهش پیدا کرده است، تصریح کرد: در بازار میوه کمبود کالا وجود نداشت و تنها نوسانات قیمتی تنظیم بازار را به‌هم زده بود که با اقدامات انجام شده در حال حاضر با بازار مناسب و با ثباتی روبرو هستیم.

برنامه‌ریزی برای افزایش تولید روغن جامد انجام شده است

وی مشکلات بازار روغن رو مربوط به حوزه تولید دانست و اظهار داشت: در بخش روغن، تنها در روغن جامد میزان عرضه متناسب با تقاضا نیست ولی روغن سرخ کردنی به میزان کافی در بازار موجود است که برای حل این مشکل، برنامه‌ریزی برای افزایش تولید این نوع روغن انجام شده است و به زودی شاهد رفع این مشکل خواهیم بود.

توزیع ۲۰ هزار تن گوشت مرغ در بازار

قائم‌مقام وزیر صمت در امور بازرگانی در ادامه به مشکلات موجود در حوزه تامین و توزیع گوشت مرغ پرداخت و اذعان داشت: یکی از دلایل نوسانات بازار مرغ، افزایش تقاضا به دلیل گرانی گوشت قرمز است و در کنار آن نواقصی که در سیستم تولید و توزیع وجود دارد؛ که در همین راستا، روز گذشته، جلسه هماهنگی بین دو وزارتخانه صمت و جهاد کشاورزی برگزار شد و توزیع ۲۰ هزار تن گوشت مرغ یکی از نتایج همین جلسه است.

اهمیت و حساسیت بالای شبکه توزیع

مفتح در بخش دیگر گفت‌وگوی خبری با تاکید بر اهمیت شبکه توزیع و امر بازرگانی گفت: تعداد کمی از افراد شبکه توزیع را یک امر علمی و دقیق می‌دانند و نگاه بخش زیادی از جامعه به این موضوع، ساده‌انگارانه است در حالی‌که یک کار ظریف است.

حذف انتظارات تورمی، مسئولیت شبکه توزیع

طبق گفته قائم‌مقام وزیر صمت در امور بازرگانی، شبکه توزیع به دلیل ارتباط مستقیم با مردم از حساسیت بالایی برخوردار است و حذف انتظارات تورمی جامعه بر عهده این شبکه است.

وی شبکه توزیع را بخش مهمی از سیستم تامین کالا دانست که می‌تواند هم نواقص حلقه قبلی (تولید) را بپوشاند و هم می‌تواند این نواقص را تشدید کند و در حقیقت پشتیبانی کننده شبکه تولید است.

لزوم ایجاد تناسب بین شبکه توزیع و تولید

مفتح در ادامه به نبود سیستم توزیع بهینه در کشور اشاره کرد و ادامه داد: به عنوان مثال، سیستم توزیع ما نتوانست در خصوص بازار مرغ، بازخورد خوبی از بازار را به بخش تولید منعکس کند؛ شبکه توزیع در کشور سیستم علمی نیست و متناسب با حلقه‌ تولید رشد نکرد.

وی در پایان با بیان اینکه در سیستم توزیع دارای یک عقب‌ماندگی تاریخ و سنتی هستیم گفت: یکی از سیاست‌های وزارت صمت نیز در راستای اصلاح این نگاه است که برای تغییر این نگاه به زمان نیاز دارد.

منبع: خبرآنلاین

70

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 27
  • کاربر ناشناس
    0

    بفکرسالمندان هم باشدکه نمی‌توانند صف طولانی باستنند باوجودکرونا برادری برابری سالمندان ضعیف وناتواننود تشکر

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      مرد حسابی اینا نیروی فعال مملکت پشمشون نیست برا من وتو بازنشسته دل بسوزونند

  • ناشناس
    0

    عجله نکنید بگذارید یه شش ماه دیگه

  • ذره بين
    0

    تو اين مملكت گسترده با انواع اقسام نعمت ، خوب بلديد با مهندسي سيستم توزيع ، تقاضا و صف كاذب ايجاد كنيد تا نظام را مجبور به بيعت با غربي ها بكشانيد .

    نظرات شما -
    • کاربر ناشناس
      0

      چرا چرت میگی همین دعوا با نصف کشورها این بلا را سر مردم اورد

  • جمعه
    0

    لطفا عید نوروز باستانی را چند روز عقب بیاندازید تا مرغ و روغن ها که وارد شدند و توزیع که کردید نوروز را هم اعلام کنید

  • دن کیشوت
    0

    تمام این کمبودها زیر سر خود تولید کننده ها است، هیچکس هم نیست که بهشون بگه بالای چشمتون ابروست، چهار نفر از اون کلفت هاشون رو اعدام کنین ببینید چی میریزن تو بازار، چرا برادران فضلی باید هشتاد تا کارخونه داشته باشند :گلرنگ و اویلا و فامیلا و طبیعت و مای و شون و بایودنت و مرسی و سافتلن و اکتیو و.... و فروشگاههای زنجیره‌ای افق کوروش و...و کوروش مال و کارخونه داخل ترکیه و کانادا و وارد کننده محصولات آرایشی و مالیات هم ندهند و وامهای بانکی رو هم برنگردونن، تازه اینا کوچیکشون هستند،حالا هی برید سراغ مغازه سر کوچتون و به بدبخت گیر بدین

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      آدرس غلط نده

  • مجتبی
    0

    قائم مقام وزارت صمت علنا دروغ می گویند متاسفانه به هر مکانی که اعلن کردند مراجعه کردیم گفتند مرغ نیست انشالله بزودی دولت و دار ودسته این دولت می روند تا ملت با دولت مج شوند که دروغگو نباشن بزرگ ترین مشکل مردم دولت و دروغگویی های این دولت است.

  • وطن
    0

    مرغ کیلویی ۳۶هزارتومانه عید شد کجا کنترل کردین ؟ این همه کم بودن مردم عراق هم الان به جیر خوارهای ایران اضافه شدن رو نیست که

  • وطن
    0

    یک ساله خوب وخوش دور هم میشینن میگن کنترل می کنیم، وعده سر خرمن میدن پس کو؟ از مسعولیت فقط همین را یاد گرفتین؟به شعور ملت توهین نکنید

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      مااگه شعورداشتیم که وضعمون این نبود

  • کاربر ناشناس
    0

    مردمان آنجلس ازخواب بیدارش نند مرغ وروغن عیدی

  • پدرخوانده
    0

    همه گرانی ها به دستور پدرخوانده مستقر دروزارت صمت میباشد که علاقه زیادی به نارضایتی مردم شریف ایران دارد بخصوص قشرفرودست جامعه بزرگترین لذت ایشان ذلت مردم است

  • ...
    0

    مثل قهرمان ها صحبت میکنن انگار کار عظیمی میکنند و ما رو دارن نجات میدن... این ابتدایی ترین حق مردمه‌ که متاسفانه با تحقیر و گرونی بیش از حد دست مردم میرسه‌... تازه متوجه شدم چند ماه پیش چرا میلیون ها جوجه رو زنده بگور‌ کردن .... خسته شدم از این سران‌ مملکت

  • ناشناس
    0

    20 میلیون کیلو مرغ به معنی سرانه ۲۵۰ گرم برای هر نفر. پس جوابگو نیست.

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      نه عزیزم برا ما شکم پرستاست وگرنه آقایون وخانمها و آقازاده ها و مقاومت کننده ها وانقلابیون و وکلا ووزرا وبسیجیان عزیز و سپاهیان محترمو و کارشناسان صدا و سیما و ائمه جماعت وووو اینا که نمیخورند فقط مقاومت میکنند

  • ناشناس
    0

    خاک بر سر همتون.

  • تابش
    0

    وقتی اینا را میبینید باز میرید پا صندوق و رای میدید .یعنی مجوز این بلاها را میدید .از ماست که بر ماست ..بزارید همون 5درصدی ها برن رای بدن ..

  • ع-ر
    0

    سال ۹۹ نکبت ترین و بدترین سال در طول تاریخ ایران بود و ننگترین سال برای رییس جمهور و بانک مرکزی و حاکمیت که بیشترین کاهش ارزش ریال و فقیرترین سال بوجود امدن انقلاب سال ۷۵ قرار بود سال ۱۴۰۰ سالی مدرن و ایرانی پیشرفته و خالی از فقر داشته باشیم که همه چیز برعکس شد و این نشان از بی لیاقتی مسئولین میده با این وضع صفهای (مرغ،روغن،قند و شکر و....)به 25سال قبل که نه به 42سال قبل و زمان انواع صفوف رسیده ایم و همچنان این مردم سلحشور در صفها هستند.

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      اقای ع ر هر سالی را نسبت به سال قبلش مقایسه کنی همین وضعیت بوده و خواهد بود

  • ببند
    0

    دهنت و ببند یه مرغ ۱۰۰ تومن خاک بر سرتون

  • افقان
    0

    بروید ببینیدافقانی ها بازارکالا راباپول ایرانی غارت میکنند مرغ وگوشت و روغن وبرنج راانبارکردن ۱۲میلیون افقان توی کشورقعطی زده چه می کنند

  • بنده خدا
    0

    ای مردم دفعه اول که گرون می شد صدا تو در می اومد الا وضعیت این نبود. تو مملکت ما همه چی برعکس وقتی چیزی گرون میشه صفش چند برابر میشه واقعا اینجا باید گفت ازماست که برماست حیف این سرزمین کهن

  • محمد
    0

    صف مرغ و روغن و .... از ماست که بر ماست

  • کاربر ناشناس
    0

    روحانی باید بده صف بیستد تا بفهمد

  • ناشناس
    0

    اونوقت تقسیم بر 70میلیون نفر نفری چقد مبشه

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها